asghar1391 103 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ امام حسن علیه السلام هنگام وضو رنگشان دگرگون مىشد و بندبند وجودشان مىلرزید. از حضرت پرسیده شده چرا اینگونه میشوید؟ فرمودند: سزاوار است كسى كه در پیشگاه خداوند مىایستد رنگش پریده، بندبند اعضایش بلرزد. بحارالانوار ، ج 80 ، ص 346 8 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ چرا دروغ بگم... متاسفانه سرما ! خدای مهربون که ترسناک نیست:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ آنچه مذهب تشیع از خدا برای پیروانش ساخته دیوی است که باید ازش ترسید ، البته برای تداوم حکومت های دینی همیشه نیاز به عاملی وحشت آور و جهنم سوزان هست، سواری بر گرده جهل مردم حدیث سازی و نشر خرافه از آشکارترین نشانه های حکومت های متحجر و ضد مردمی است، باشد که آگاه شویم 7 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ حماقت وجهالت ادما وبدتر ازاون تکرار اشتباهاتشون! 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ حماقت وجهالت ادما وبدتر ازاون تکرار اشتباهاتشون! قضیه همان شتریه که میمیره و دوباره زنده میشه و باز اعتماد میکنه:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ هیچکدوم خدارو که دوست دارم و اونم منو دوست داره و اصلا لازم نیست بلرزم... سرمام که چون گرماییم دوستش دارم 4 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ آنچه مذهب تشیع از خدا برای پیروانش ساخته دیوی است که باید ازش ترسید ، البته برای تداوم حکومت های دینی همیشه نیاز به عاملی وحشت آور و جهنم سوزان هست، سواری بر گرده جهل مردم حدیث سازی و نشر خرافه از آشکارترین نشانه های حکومت های متحجر و ضد مردمی است، باشد که آگاه شویم ولی من فکر میکنم شما تشیع رو خوب نشناختی بهتره بیشتر مطالعه کنی میتونم بپرسم بعد از خوندن چند تا کتاب معتبر به این نتیجه رسیدی؟تا حالا چند بار ترجمه قرآن خوندین وچقدر بهش توجه کردی؟ اسلام وتشیع هرگز فقط از عذاب حرف نزده ما ادمای منفی بافی هستیم که همیشه نیمه خالی لیوانو میبینیم مثلا گریه های حضرت علی رو توی نماز شب میبینیم اما اشتیاقش به رفتن پیش خدایی که عاشقانه دوسش داره رو نمیبینیم دنبال دلیل گریه هاش هستیم که ترس از خداست ولی دنبال عشقی که تو حرف زدنش با خداس نیستیم چشم هارا باید شست جور دیگر باید دید 3 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ جناب اصغر این موضوع ها رو از کجا میاری شما؟ واقعا بشین فکر کن اگر حرف خوبی برای ارائه داری تاپیکش کن من بیشتر تاسف میخورم برای مدیریت تالار که وضع تالار اینجوری شده! 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ برای شروع زیاد نباید رو خوف و ترس از خدا زوم کنیم. هر کدوم زمان خاص خودشو داره.شوق به خدا، خوف از خدا. به هر حال هر کسی تو زندگی فک کنم این خوف رو تجربه کرده باشه(طرف داره غرق میشه/ زلزله می آد/ یا تامل روی بعضی روایت هاو..) چقد باید مطالعه کنیم و تجربه کنیم تا از عمق وجودمون پی ببریم که فلسفه ی خلقت بهشت و جهنم دقیقا همون چیزی نیست که در ذهن اکثر ماهاست. هیچ معلمی دوس نداره شاگردش مردود(جهنم) بشه. همشون دوس دارن شاگرداشون قبول(مثلا طبقه ی هفتم بهشت) بشن یا حتی با معدل خوب(مثلا درجات بهتر بهشت). چقد طول میکشه تا بفهمم جهنم حتما وجود داره؟ و اگه برم جهنم با پای خودم رفتم؟ .. 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ بحث مذهبی در تالار ممنوعه بارها تذکر داده شد در صورت رعایت نکردن و ایجاد همچین تاپیک هایی مجبور به دادن اخطار میشویم خواهشا رعایت نمایید 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده