رفتن به مطلب

دختر لوند ............ خوب , بد یا زشت ؟

ارسال های توصیه شده

مرسی سارا

کامل ترین توضیحی بود که تا حالا خوندم

اما به نظرت فکر نمی کنی خانوم هایی که ذاتا لوند هستن حتی اگه از نظر فکری و فرهنگی و سواد در حد اعلایی باشن بازم به خاطر نوع دید جامعه , فقط در همون سطح لوند دیده میشن به عبارت بهتر جامعه تو کارهای شاخص و مهم انها جدی نمی گیره ؟

مثلا فرض کن یه خانوم مهندس ذاتا لوند ولی بی نهایت باشخصیت و متین بشه مدیر پژوه یک طرح بزرگ

تصور کن این خانوم بخواد توی یه جلسه کاری که اکثرشون هم اقا هستن با اون صدای لطیفش براشون سخنرانی کنه و توضیحاتی ارایه بده

به نظرت چقدر ازش حساب می برن ؟

منم نظر تورو دارم. فکر میکنم همچین خانوم مهندسی وقتی داره در مورد طرح و کارش توضیح می ده ، بازم آقایون به طور ناخودآگاه ( شایدم خودآگاه !! ) بیشتر به خودش و حرف زدنش توجه می کنن تا حرفهایی که داره می زنه ! یا ممکنه فکر کنن داره براشون دلبری می کنه ! :banel_smiley_4:

متاسفانه همچین طرز فکری تو جامعه هست :banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 45
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خب اگه دختر خانومی ذات صداش , یا چهره اش لطیف باشه چطور می تونه حد اعتدال رو رعایت کنه مثلا باید صداشو کلفت کنه ؟

از دستم در رفت :hanghead:

با یکم تمرین میشه، همانطور که در پست های بعدی خودت بیان کردی...

ولی آخه بعضی ها رو داری میبینی..وقتی تو جمع دخترونه صحبت میکنند یه جورن با پسر یه جور دیگه...اینقدر صداشون رو میکشن و چشم و ابرو میان که آدم کلافه میشه...اصطلاح لوندی بیشتر و در موارد حاد تر از این موضوع به کار میره...یعنی شخص دانسته از ابزار عشوه استفاده کرده...بعضی ها مصنوعی است و اصلا بهشون نمیاد ولی بعضی ها واقعا تو این کار استاد هستن...

البته به مکان و جو هم بستگی داره ...مثلا در یک فضای علمی و کاری وقتی که یک خانم در موقعیت یک مدیر قرار میگیره اصلا این حرکات شایسته نیست، اما در مهمانی ها و جشن ها اون عشوه ای که گفتم اصلا لازمه.

• Like 3
لینک به دیدگاه
لوند در فرهنگ لغت معنی بدی دارد اما واقعیتش بخش لاینفکی از وجود یک خانوم است در واقع جز جدانشدنی از زنانگی یک خانوم است

شما به چه کسی لوند می گویید ؟

ایا لوند لزوما همراه با زیبایی ظاهر است ؟

اصلا می شود در یک مکان عمومی و در جمع لوند بود ولی جلف و سبکسر نشون نداد؟ به عبارت بهتر , ایا لوندی مترادف جلف بودن است ؟

لطفا همراه توضیحات خود , نام یکی از شخصیت های مشهور که به نظر شما لوند است رو نام ببرید .:whistle:

از مصادیق "لوند" بودن چیا میتونه باشه مثلا؟:ws38:

• Like 1
لینک به دیدگاه
یه خانم یه خانمه و همین خانمیش براش کفایت میکنه. شما تا بحال دیدین که خانم مارگارت تاچر لوندی بکنه؟ در حالی که یک خانم هست در همان حال یک سیاستمدار مقتدر هم هست و یه مادر مهربون و یه همسر خوب هم هست.

دوره شاه میگفتن : زن ایرونی تکه / خوشگل و بانمکه و از این نوع حرفا.

ولی زن ایرونی و غیر ایرونی همش یکیه. اونایی که میخوان زن رو از رسالت اصلی خودش دور بکنند این صفت ها رو دراوردن که نذارن یه زن استقلال رفتاری و فکری و عملکردی منطقی و نرمال داشته باشه. لوند بودن شاید برا پاکوتاهها و پاندا ها برازنده باشه ولی صفتی نیست که به یه انسان برازنده باشه . مگه یه صفت بی ربط از سوی مردان هوسباز و شهوتران که میخوان با این ترفند ها از زن یه اسباب بازی بسازن. زن زنه با تمام ویژه گیهای زنونه ش و مرد هم مرده با تمام ویژه گی های ذاتی خودش.

فکور این کاملاً سلیقه ایه. نمیشه کلی گفت یه چیز بدِ یا خوبِ.

خب خیلیا دوست ندارن خودشون یا همسرشون مثل مارگارت تاچر باشه.

به نظر من این جذابیت ها جز جدایی ناپذیر از یک زنِ. مگه کسی از زندگی و روابط خیلی خصوصیه مارگارت تاچر با همسرش (مثلاً) خبر داشته؟! خود تاچر هم با تمرین این خصلت رو پیدا کرده.

یکی میشه مارگارت تاچر یکی میشه مرلین مونرو. اولی اونی که تو ذاتشِ رو کم رنگ میکنه دومی تقویتش میکنه.

به هر حال اینم تو ذات مرداست که از لوند بازیه خانوما خوششون بیاد.

• Like 6
لینک به دیدگاه
فکور این کاملاً سلیقه ایه. نمیشه کلی گفت یه چیز بدِ یا خوبِ.

خب خیلیا دوست ندارن خودشون یا همسرشون مثل مارگارت تاچر باشه.

به نظر من این جذابیت ها جز جدایی ناپذیر از یک زنِ. مگه کسی از زندگی و روابط خیلی خصوصیه مارگارت تاچر با همسرش (مثلاً) خبر داشته؟! خود تاچر هم با تمرین این خصلت رو پیدا کرده.

یکی میشه مارگارت تاچر یکی میشه مرلین مونرو. اولی اونی که تو ذاتشِ رو کم رنگ میکنه دومی تقویتش میکنه.

به هر حال اینم تو ذات مرداست که از لوند بازیه خانوما خوششون بیاد.

حرفی نیست ولی من نظرم اینه که برای اینکه بخوان حقوق زن رو ضایع کنند و در یه جایی ازش یه عروسک و در جای دیگر ازش یه برده بسازند راهش همینه که از او بخوان که لوند باشه یا لوند بازی در بیاره. به نظر من لوند بازی دروازه ورود به سفوط شخصیتی یک خانم هست . همین :icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه
یعنی از نظر شما لوند بودن یه رفتار اکتسابی ست نه ذاتی ؟

به نظرم هر جفتش

اما همه زنها یه زمینه ای ازش دارن

میتونن تقویتش کنن بیستر شه

یا بیخیالش باشن

• Like 4
لینک به دیدگاه

منم نظرمو میگم.........

من خودم بارها و بارها شنیدم و حتی خودم هم استفاده کردم ازین کلمه که فلانی چقد لونده

اما بسیار هم خانوم باوقار و متینی بوده

مانباید لوندی رو با سبکسری اشتباه بگیریم

لوند یه معنیه دیگه ی زیبا بودن و جذاب بودنه..

اما خوب (با عرض معذرت) جلف بودن یه معنای دیگه میده

:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
من فکر میکنم لوندی برا یه خانم تو جای خودش برای همسر خودش خوبه و باید باشه

اما تو جاهای دیگه همون مفهوم بد رو داره

چرا می گوییم هر زنی فقط مجازه صفت های خاص زنانه خودشو تو محدوده مجازی بنام همسر به نمایش بزاره ؟

چرا در عرصه تجارت نه یا سیاست

چرا یه مرد می تونه از قدرت جذبه مردانه خودش در محیط کار بهره ببره اما یه زن نه ؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
من سوال پرسیدم شما بگو مصادیقش چیا می تونن باشن :ws38:

معنی واژه لوند در فرهنگ لغات

[h=2]فرهنگ فارسی معین[/h](لَ وَ) (ص .) 1 - روسپی ، فاحشه . 2 - عشوه گر.

[h=2]لغت نامه دهخدا[/h]لوند. [ ل َ وَ ] (ص ، اِ) غرشمال . روسبی . (اوبهی ). فاحشه . زن بدکار. قری . توشمال . شوخ .جماش . شنگ . اطواری . لولی . هرزه . هرجائی . زن فاحشه . (برهان ). زن که با مطربان دستیاری کردی :

مطرب بزم تو باد آنکه کند از فلک

زهره نشاطزمین تا شود او را لوند

صدیک از آن کو کند بر زر و بر سیم خویش

گرگ درنده نکرد با رمه ٔ گوسفند.

با توجه به معانی بالا با لوند بودن مخالفم ولی واژه طناز به نظرم واژه مناسب تریه در حیطه خانواده موافقم

• Like 3
لینک به دیدگاه

شما به چه کسی لوند می گویید ؟

ایا لوند لزوما همراه با زیبایی ظاهر است ؟

اصلا می شود در یک مکان عمومی و در جمع لوند بود ولی جلف و سبکسر نشون نداد؟ به عبارت بهتر , ایا لوندی مترادف جلف بودن است ؟

لطفا همراه توضیحات خود , نام یکی از شخصیت های مشهور که به نظر شما لوند است رو نام ببرید .:whistle:

اولا اگه میبینید خانوم ها لوندی می کنند به این دلیل هست که تقاضای اقایون اینه نه اینکه خانوما لوندی می کنن بعد اقایون میبینن اهه!چه چیز خوبی!ادامه بده!عرضه و تقاضا بخش مهمی از زندگی ما ادماست

تقاضا برای لوندی خانوم ها وجود داره به همچنین که تقاضا برای معادل این قضییه برای اقایون هم هست

در ثانی از نظر من لوندی یعنی جلب توجه و هیچ چیز بدی نیست که جنس مذکر بخواد برای ارتباط با جنس مونث جلب توجه بکنه و یا برعکس چون غریزه انسانی ما بر اینه که خودمون رو متوجه جنس مخالفمون بکنیم .من به شخصه اگه از دختری خوشم اومده سعی کردم توجه اون رو به خودم جلب کنم و دیدم که اگه دختری هم از من خوشش اومده برای من لوندی یا طنازی کرده

این غریزست خیلی هم چیز خوبیه

چیزی که بده و هم بره مردا هست هم بره خانوما اینه که لوندی کردن رو و به طور کلی جلب توجه جنس مخالفمون رو تنها هدف مهم زندگیمون در بیاریم

لوندی هم لزوما خوشگلی نیست البته!یکی ممکنه از نظر من نوعی خوشگل نباشه ولی لوند باشه

اشخاص لوند هم از نظر من کیرا نایتلی و ناتالی پورتمن!:ws3:keira knightly and natali portman

• Like 3
لینک به دیدگاه
چرا می گوییم هر زنی فقط مجازه صفت های خاص زنانه خودشو تو محدوده مجازی بنام همسر به نمایش بزاره ؟

به این دلیل که باید از این ویژگی در جهت تقویت یک زندگی استفاده کرد نه از بین بردنش. وقتی زنی این ویژگی هاشو برای هر مردی و برای هر منظوری استفاده کنه دیگه اون جذابیت لازم برای همسرش رو نداره. همسر اون زن وقتی تو جامعه باشه و هر زنی براش لوندی کنه خب دیگه لوندیه همسرش به چشمش نمیاد، براش عادی میشه، زندگی مشترک به خطر میوفته. در بحث کلی تر امنیت روانی زن ها تهدید میشه! شما به عنوان یک زن میدونی برای همسرت تو این زمینه ها کم بذاری کلی زن بیرون خونه هستن که آماده ان جای خالیه شما رو پر کنن. یه جور مسابقه راه میوفته. دقیقاً مثل همون چیزی که الان تو جامعه اتفاق افتاده. مسابقه زیبایی بین خانوما! انواع عمل های زیبایی! انواع روش های جذاب تر شدن!

یه خانوم وقتی میبینه که رفتار خانم های دیگه در جامعه چقدر زندگیش و رابطه اش با همسرش رو داره تهدید میکنه یه جورایی ناخواسته اونم مجبور میشه وارد این مسابقه مزخرف بشه. که این در کل به نظرم خیلی بدِ.

چرا در عرصه تجارت نه یا سیاست

چرا یه مرد می تونه از قدرت جذبه مردانه خودش در محیط کار بهره ببره اما یه زن نه ؟

البته در این مورد به نظرم همین الان هم خانوم ها دارن از این خصلت هاشون تو کار و سیاست استفاده میکنن.

مثلاً خانم دسجردی وزیر بهداشت. به نظرم یکی از دلایل اصلی انتخاب شدنشون همین جنسیتشون بود.

در مورد قسمت بعدی سوال به نظرم لوند بازیه خانوما در محیط کار یه جورایی خودشون رو میبره زیر سوال! به نظرم زنی که تواناییه علمیه زیادی داشته باشه هیچ احتیاجی به این کارها نداره. شما یه خانم استاد دانشگاه دیدی لوند بازی در بیاره؟ یه خانم محقق یا کسی که توانایی بالایی داره؟ از خانم های کارگردانان سینما مثل خانم تهمینه میلانی تاحالا دیدی همچین قضیه رو؟ ولی از بازیگران زن که به خاطر ظاهرشون به سینما راه پیدا کردن تا دلتون بخواد!

فرق بین این دوتا خیلی جالبِ و جای بحث داره.

در کل خانوما ذاتاً یک سری شیطنت های مخصوص دخترونه دارن که نمیدونم میشه زیر مجموعه این لوندی حسابش کرد یا نه.

این به نظرم جزء جدایی ناپذیر از یک دخترِ.

به نظرم چیز بدی نیست اگه برای بهتر شدن زندگی مشترکش ازش استفاده کنه. در مقابل مرد هم برای بهتر شدن این زندگی از خصوصیات ذاتیه مردونش استفاده کنه.

اگه قرار باشه یک زن تو زندگیش همسرش رو از این خصوصیات و شیطنت های (بازم تاکید میکنم ذاتی)محروم کنه و یه حالت رسمی پیدا کنه پس چه فرقی بین همسرش و زن های غریبه وجود داره؟!

نمیگم زن باید در خدمت مرد باشه. این قضیه دوطرفه است. هر دو در خدمت هم و زندگیشون باشن. ولی چون بحث در مورد خانم هاست من از وظایف خانم ها در مورد خدمت به زندگی گفتم. مسلماً اگه بحث در مورد آقایون باشه کلی وظیفه هم اونا دارن.:icon_gol:

منظورم از لوند به معنای طنازیه نه اون معانیه بدش.icon_gol.gif

• Like 7
لینک به دیدگاه

البته در این مورد به نظرم همین الان هم خانوم ها دارن از این خصلت هاشون تو کار و سیاست استفاده میکنن.

مثلاً خانم دسجردی وزیر بهداشت. به نظرم یکی از دلایل اصلی انتخاب شدنشون همین جنسیتشون بود.

در مورد قسمت بعدی سوال به نظرم لوند بازیه خانوما در محیط کار یه جورایی خودشون رو میبره زیر سوال! به نظرم زنی که تواناییه علمیه زیادی داشته باشه هیچ احتیاجی به این کارها نداره. شما یه خانم استاد دانشگاه دیدی لوند بازی در بیاره؟ یه خانم محقق یا کسی که توانایی بالایی داره؟ از خانم های کارگردانان سینما مثل خانم تهمینه میلانی تاحالا دیدی همچین قضیه رو؟ ولی از بازیگران زن که به خاطر ظاهرشون به سینما راه پیدا کردن تا دلتون بخواد!

در کل خانوما ذاتاً یک سری شیطنت های مخصوص دخترونه دارن که نمیدونم میشه زیر مجموعه این لوندی حسابش کرد یا نه.

به نظرم چیز بدی نیست اگه برای بهتر شدن زندگی مشترکش ازش استفاده کنه. در مقابل مرد هم برای بهتر شدن این زندگی از خصوصیات ذاتیه مردونش استفاده کنه.

اگه قرار باشه یک زن تو زندگیش همسرش رو از این خصوصیات و شیطنت های (بازم تاکید میکنم ذاتی)محروم کنه و یه حالت رسمی پیدا کنه پس چه فرقی بین همسرش و زن های غریبه وجود داره؟!

نمیگم زن باید در خدمت مرد باشه. این قضیه دوطرفه است. هر دو در خدمت هم و زندگیشون باشن. ولی چون بحث در مورد خانم هاست من از وظایف خانم ها در مورد خدمت به زندگی گفتم. مسلماً اگه بحث در مورد آقایون باشه کلی وظیفه هم اونا دارن.:icon_gol:

منظورم از لوند به معنای طنازیه نه اون معانیه بدش.:icon_gol:

منم نظرم همینه

موافقم

• Like 2
لینک به دیدگاه
به این دلیل که باید از این ویژگی در جهت تقویت یک زندگی استفاده کرد نه از بین بردنش. وقتی زنی این ویژگی هاشو برای هر مردی و برای هر منظوری استفاده کنه دیگه اون جذابیت لازم برای همسرش رو نداره. همسر اون زن وقتی تو جامعه باشه و هر زنی براش لوندی کنه خب دیگه لوندیه همسرش به چشمش نمیاد، براش عادی میشه، زندگی مشترک به خطر میوفته. در بحث کلی تر امنیت روانی زن ها تهدید میشه! شما به عنوان یک زن میدونی برای همسرت تو این زمینه ها کم بذاری کلی زن بیرون خونه هستن که آماده ان جای خالیه شما رو پر کنن. یه جور مسابقه راه میوفته. دقیقاً مثل همون چیزی که الان تو جامعه اتفاق افتاده. مسابقه زیبایی بین خانوما! انواع عمل های زیبایی! انواع روش های جذاب تر شدن!

یه خانوم وقتی میبینه که رفتار خانم های دیگه در جامعه چقدر زندگیش و رابطه اش با همسرش رو داره تهدید میکنه یه جورایی ناخواسته اونم مجبور میشه وارد این مسابقه مزخرف بشه. که این در کل به نظرم خیلی بدِ.

منظورم از لوند به معنای طنازیه نه اون معانیه بدش.:icon_gol:

خانوم دستجردی؟ جنسیتشون؟ لوندی؟ :-&

• Like 2
لینک به دیدگاه

لوند, س.کسی , جذاب؟ تا حالا نشنیدم معنی بد یا توهین آمیزی داشته باشه!!! ب دخترایی ک رفتار جذاب و ناز و راحت ترش می‌شه سک.سی دارن, گفته می‌شه:-؟

حالا هر کی‌ هرطور راحته و دوست داره رفتار می‌کنه ،یکی‌ می‌خاد لوند باشه یکی‌ نه! رفتار یا خصوصیت بی‌ ادبانه یا مضری هم نیس! بعضی‌‌ها صدای لوند, خنده ی لوند, چهره و میمیک لوند, طرز صحبت کردن و... لوند دارن, یا همیشه همینجوری بودن یا خودشونو اینجوری کردن!

گفتی‌ مثال ، مثلا megan fox از نظر من سعی‌ می‌کنه لوند باشه ،و تواناییش رو هم داره، جسیکا آلبا چهره ی لوندی داره اما رفتارش زیاد "ب نظر من" لوند نیس ، آها راسی لوند بودن هم سلیقه‌ایه , یکی‌ ب نظر من لونده ب نظر یکی‌ دیگه نیس... و نه, حتما نباید ظاهر زیبا باشه تا لوند باشی‌.

لونده، دزد ک نیس! D: متوجه نمی‌شم چیش بده؟:-؟

شاید تعریف من از لوند اشتباهه ! هوم؟:-؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

امروز دخملی رو دیدم کپی جوونی های مهستی 220px-Mahasti.jpgth?id=H.4541022574609899&pid=15.1

لوند به تموم معنی

چهره اش خیلی ناز بود وصداش و تک تک رفتارهاش

اما تو اون چن دقیقه ای که پیشش بودم چیزایی متوجه شدم:icon_pf (34):

واقعا چنین دخملی حیف بود

خیلی حیف بود

گرگا همیشه در کمینن اگه اون بالا خونه ات کار نکنه

گرگها جذب چهره و هیکلت میشن مثل انگل ازت تا اخرین نفست سواستفاده می کنن بعدش انگار نه انگار که تو یکی از شاید میلیونها زنی باشی که چهره ات برحسب تصادف شبیه مهستیه

میرن سراغ یکی دیگه

آخیییییییییییییییییییییی

دخمله خیلی حیف بود :sigh:

کاش من همچین خواهر نازی داشتم خیلی چیزا بود که بش بگم و ازش مثل جون مواظبت کنم

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...