hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ توصیه های كارشناسان انجمن ملی خواب در آمریكا به شما كمك میكنند خواب آرامش بخشتری داشته باشید و پس از بیدار شدن از خواب بیشتر احساس سرزندگی و شادابی كنید. كارشناسان بهداشت عمومی تاكید دارند به جای این كه به نوشیدن مداوم قهوه برای كمك به هوشیاری و بیدار ماندن در طول روز پناه ببرید بهتر است به دنبال راهكاری برای یك خواب خوب و مفید شبانه باشید تا در طول روز دچار خواب آلودگی و خستگی نشوید. كارشناسان انجمن ملی خواب در آمریكا چندین راه كار مفید را ارئه كردهاند كه به شما كمك میكنند خواب آرامش بخشتری داشته باشید و پس از بیدار شدن از خواب بیشتر احساس سرزندگی و شادابی كنید. به گزارش سایت اینترنتی هلت دی نیوز، این كارشناسان توصیه میكنند : -زمان مشخصی را بعنوان ساعت خواب و بیداری در هر شبانه روز تعیین كرده و هر روز همین برنامه را دنبال كنید. - پیش از رفتن به رختخواب مدتی در حالت استراحت قرار بگیرید. - مطمئن شوید كه اتاق خوابتان راحت، تاریك، خنك و ساكت است. - از اتاق خواب خود بعنوان اتاق كار استفاده نكنید. - از خوردن ، ورزش كردن و نوشیدن قهوه چند ساعت قبل از خواب پرهیز كنید. - سیگار نكشید و از نوشیدن مشروبات الكلی خودداری كنید . - از راحت بودن تشك و بالشت خود مطمئن شوید. شب خوش 7 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ به گزارش سایت اینترنتی هلت دی نیوز، این كارشناسان توصیه میكنند : -زمان مشخصی را بعنوان ساعت خواب و بیداری در هر شبانه روز تعیین كرده و هر روز همین برنامه را دنبال كنید. - پیش از رفتن به رختخواب مدتی در حالت استراحت قرار بگیرید. - مطمئن شوید كه اتاق خوابتان راحت، تاریك، خنك و ساكت است. - از اتاق خواب خود بعنوان اتاق كار استفاده نكنید. - از خوردن ، ورزش كردن و نوشیدن قهوه چند ساعت قبل از خواب پرهیز كنید. - سیگار نكشید و از نوشیدن مشروبات الكلی خودداری كنید . - از راحت بودن تشك و بالشت خود مطمئن شوید. شب خوش من هیچ کدوم از این امکانات رو ندارم ولی خیلی راحت میخوابم... لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ من هیچ کدوم از این امکانات رو ندارم ولی خیلی راحت میخوابم... نظر من به نظرات شما بسیار نزدیک است. خصوصا تو این مورد. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده