NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۱ به جون خودم خیلی مدیر باحالی بود. من که خیلی دوسش داشتم. خدا حفظش کنه. میگن از آدما فقط یه اسم میمونه! اینه ها! لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۱ خسته نباشی...بالاخره اون بیل رو گذاشتی کنار دیوار.... شاد باشی همیشه لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۱ خسته نباشید امیدورام همیشه شاد باشید و زندگی رو هم مثل مدیریتتون تو اینجا به بهترین شکل مدیریت کنین لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۱ داداشو دوست گل من ایشالا به زودی وقتش بیشتر آزاد باشه و برگرده به سیستم ما دمشم گرم یکی از اونایی که قبولش دارم از نظر مرام واخلاق یکه یکه ...آس آس حرف نداشت مدیریتت پهلون :icon_gol: لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۱ درود...دوست عزیز خسته نباشید حسابی....همیشه و هر جا موفق بمانید لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ خسته نباشی برادر واقعا مدیریت تالار آزاد مسواک میکنه دهن آدمی رو لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ بچه خوبی بودی چرا خالی میبندی؟؟ مجبوری؟!!! بچه خوبی بود ولی به سن شوما قد نمیده! خسته نباشی دوستم لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ اااااااااااااااااا چراااااا؟ پر انرژی باشی ابولفضل عزیز لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده