Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ برداشت شما چیست ؟ موافقید یا مخالف؟ . 47 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ یکم توضیح بده ببینم موضوع چیه. من چیزی ازش نمیفهمم. 10 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ هرچی سنگِ پیش پای لنگِ. به نظرم این قانون طبیعتِ. 19 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ برداشت من از این عکس مصونیت ریشه ها و صاحبان اصلی منابع قدرت و ثروت نامشروع در جوامع و درعوض پیگرد و اعمال قانون برای سرشاخه های کوچک مفاسده (در جهت رعایت قوانین اصلاح شد) 21 لینک به دیدگاه
alitahoori 378 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ این دبد به خاطر اشتباهی هستش که ما می کنیم... همیشه اتفاقات بعد هم برا آدم های لنگ وجود داره و هم برا غیر لنگ ها...! فقط بستگی به وضعیت خود ما داره که کدوم کار رو لنگ بدونیم... همش به نگاه ما بستگی داره. 11 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ برداشت من از این عکس مصونیت ریشه ها و صاحبان اصلی منابع قدرت و ثروت نامشروع در جوامع و درعوض پیگرد و اعمال قانون برای سرشاخه های کوچک مفاسده (در جهت رعایت قوانین اصلاح شد) کجای کاری داداشی؟ چاقو که نمیتونه دسته خودشو ببرّه. دولت و دانه درشت هر کدومشون یه سمت قیچی اند که وقتی دوتاشون رو هم پرس شدن اونوقت میشن قیچی درست و حسابی. 11 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ مصداق این تصویر توی ایران خیلی زیاده من یکیش رو میگم از اون میلیون ها مصداق حادثه اتش سوزی پیرانشهر بود که رفتن دنبال مقصر بگردن اول نفر رفتن سراغ سرایدار مدرسه یعنی من هلاکشونم 17 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ کجای کاری داداشی؟ چاقو که نمیتونه دسته خودشو ببرّه. دولت و دانه درشت هر کدومشون یه سمت قیچی اند که وقتی دوتاشون رو هم پرس شدن اونوقت میشن قیچی درست و حسابی. کاملا درسته. دانه های درشت و دولتمردان تفاوتی باهم ندارن و یکی هستند. درغیر اینصورت اصلا بهشون اجازه دانه شدن نمیدادن حالا چه برسه به درشت!! 10 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ منم موافقم بطور عمومی اگر نگاه کنیم خود ما هم در همین چرخه هستیم منظورم اینکه بعضی مواقع ما در جایگاه قدرت نسبت به بعضیا قرار میگیریم و استفاده می کنیم و بعضی مواقع هم برعکس در مواقعی ک برعکس باشه این تضاد و نفوذ قدرت برای ما که در قسمت ضعف داستان هستیم بیشتر نمود پیدا میکنه 9 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ من برداشت خودم رو ازین تصویر گفتم ، برداشت کاملا آزاده ، با توجه به قوانین سایت هم لطفا مثل من سیاسی برخورد نکنید و اگر هم سیاسی هست خیلی سربسته باشه 9 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ مصداق این تصویر توی ایران خیلی زیادهمن یکیش رو میگم از اون میلیون ها مصداق حادثه اتش سوزی پیرانشهر بود که رفتن دنبال مقصر بگردن اول نفر رفتن سراغ سرایدار مدرسه یعنی من هلاکشونم نمونه های بسیاری در این مورد میشه ذکر کرد واضح ترینش اتفاقات و سوانح هوایی هست که در بیشتر موارد خلبان فوت شده مقصر معرفی میشه 11 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ این دبد به خاطر اشتباهی هستش که ما می کنیم...همیشه اتفاقات بعد هم برا آدم های لنگ وجود داره و هم برا غیر لنگ ها...! فقط بستگی به وضعیت خود ما داره که کدوم کار رو لنگ بدونیم... همش به نگاه ما بستگی داره. لطف میکنی با مثال توضیح بدی ، مصداقی برای نظرت داری؟ 5 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ برداشت من از این عکس مصونیت ریشه ها و صاحبان اصلی منابع قدرت و ثروت نامشروع در جوامع و درعوض پیگرد و اعمال قانون برای سرشاخه های کوچک مفاسده (در جهت رعایت قوانین اصلاح شد) خدایی از سه تا تله موش اینا رو فمیدی؟:w58: 6 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ از قدیم گفتن: هر چی سنگه ماله پای لنگه 9 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ خدایی از سه تا تله موش اینا رو فمیدی؟:w58: دقیقا برداشت هر کسی بستگی مستقیم داره به محیطی که توش قرار داره ، محیطی که من هستم پر از اینجور مسائله حالا برداشت خودت چیه؟ 6 لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ مرگ برای ضعیف امر طبیعی استهر قوی اول ضعیف گشت و سپس مرد... 9 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ همیشه و همه جا همه دنبال ضعیف کشی هستن فرقی هم نمی کنه تو چه سطحی از جامعه باشه :icon_pf (34): هرکی هرجا زورش برسه زور میگه از من نوعی گرفته تا اونی که اون بالا بالا هاست 7 لینک به دیدگاه
ShaMoh 3002 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ نظر من این هست که همیشه خورده پاها و اونائی که ضعیف هستن گیر میفتن و تاوان بدی هم میدن - اما اون بالا دستیا به کار خودشون ادامه میدن و اگه مشکلی پیش بیاد با پول همه چی رو میخرن . وکیل میگیرن ، وسیقه میذارن ، قاضی رو میخرن و رشوه میدن و تاوانی رو که میدن براشون خیلی سنگین نیست . مثلا یه قاچاقچی مواد مخدر که 300 کیلو تریاک میخاد جابه جا کنه اگر گیر بیفته ، چند روز بعد آزاد میشه ، قاضی تو پرونده مینویسه 30 گرم تریاک و .... حالا یکی که خورده فروشی میکنه گیر میفته و باید چند سالی آب خنک بوخوره ... 6 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۱ هر چی سنگه؛ پیش پای لنگه؛ کاملا موافقم ؛ اونایی که بدبخت ترن ؛ بد بختی بیشتر بهشون روی میاره لینک به دیدگاه
IT Maryam 1201 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۱ زورشون به بچه میرسه! (البته شما سیاسی برداشت کنید) 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده