آریودخت 43941 ارسال شده در 9 فروردین، 2013 هر چی سنگه زیر پای لنگه بنظرم تفاوت غنی و فقیر رو نشون میده چیزی که من زیاد دیدم 5
3Tilla 3844 ارسال شده در 9 فروردین، 2013 یاد طرح دستگیری اوباش و اراذل میوفتم:whistle:.....همین امروز هم بوده....نمیدونم این اقدام نمادین غیر از تهران جای دیگه هم هست آیا؟ استاد بزرگواری میگفت تور ماهیگیری برای صید ماهی های کوچیکه هیچ وقت بزرگا تو دام نمیوفتن 6
Lean 56970 سازنده ارسال شده در 10 فروردین، 2013 نظر من این هست که همیشه خورده پاها و اونائی که ضعیف هستن گیر میفتن و تاوان بدی هم میدن - اما اون بالا دستیا به کار خودشون ادامه میدن و اگه مشکلی پیش بیاد با پول همه چی رو میخرن .وکیل میگیرن ، وسیقه میذارن ، قاضی رو میخرن و رشوه میدن و تاوانی رو که میدن براشون خیلی سنگین نیست . مثلا یه قاچاقچی مواد مخدر که 300 کیلو تریاک میخاد جابه جا کنه اگر گیر بیفته ، چند روز بعد آزاد میشه ، قاضی تو پرونده مینویسه 30 گرم تریاک و .... حالا یکی که خورده فروشی میکنه گیر میفته و باید چند سالی آب خنک بوخوره ... یعنی میشه گفت ثروت از هر نوعش مصونیت میاره؟ فقط تو جامعه ما اینطوریه یا تو همه دنیا؟ 5
Fakur 9754 ارسال شده در 10 فروردین، 2013 یعنی میشه گفت ثروت از هر نوعش مصونیت میاره؟ فقط تو جامعه ما اینطوریه یا تو همه دنیا؟ تو دنیا نمیدونم ولی تو کشور های اروپائی و آمریکائی فاصله طبقاتی تا این حد نیست و همه اقشار مردم تا حدود بسیار زیادی از امکانات زندگی به یک نسبت بهره مندند. 3
Lean 56970 سازنده ارسال شده در 10 فروردین، 2013 تو دنیا نمیدونم ولی تو کشور های اروپائی و آمریکائی فاصله طبقاتی تا این حد نیست و همه اقشار مردم تا حدود بسیار زیادی از امکانات زندگی به یک نسبت بهره مندند. lما که متخلق به اخلاق اسلامی هستیم و داعیه عدالت علوی داریم چرا؟ 4
ژارسین 4579 ارسال شده در 10 فروردین، 2013 lما که متخلق به اخلاق اسلامی هستیم و داعیه عدالت علوی داریم چرا؟ بخاطر تفاوت بین مسلمان ومسلمان زاده 2
NYC 20977 ارسال شده در 10 فروردین، 2013 یعنی میشه گفت ثروت از هر نوعش مصونیت میاره؟ فقط تو جامعه ما اینطوریه یا تو همه دنیا؟ تو همه جا هست حالا کم و زیادش جای بحث داره. ولی هر چی کشور عقب افتاده تر باشه این قضیه بیشترِ. نمیدونم تو کدوم یکی از این کشورهای اروپایی بود (فکر میکنم سوئد) خانم وزیر مالیات پرستار بچه اش رو چند سال پیش که کاره ای نشده بود نداده بود بعد که قضیه رو شده بود و ایشون هم وزیر شده بودن مجبور به استعفا شد! حالا مقایسه کنید با این رسوایی که سایت ریاست جمهوری سر قضیه زمین خواری برادر رئیس قوه قضاییه کرد! یا ... 4
Astraea 25354 ارسال شده در 10 فروردین، 2013 این تاپیک بشدت منو غمگین کرد..... چه دردهایی هست که نمیشه گفت و چقدر آدما در حرف زدن بی احتیاطند.... نمیدونند حتی 1 کلمه فقط 1کلمه روح یک نفر رو چقدر شکنجه میده.... 2
afshin18 11176 ارسال شده در 11 فروردین، 2013 هر جا که جامعه از لحاظ اقتصادی آزاد تر باشه این اتفاق بیشتر میوفته 1
EOS 14529 ارسال شده در 11 فروردین، 2013 نه ... راستش من موافق نیستم یاد این مثل میافتم که هر که بامش بیش برفش بیشتر مسلمه که اونی که بیشتر داره دردسراش هم بیشتره درسته که بیشتر به دست میاره ولی بیشتر هم از دست می ده هر کس به نوبه خودش با مشکلاتش می جنگه منتها این برداشت آدماست و چیزی که درست شده و می گن هر چی سنگه مال پای لنگه اون قدرت مندها هم سنگ دارن چه بسا که سنگ اونا بزرگ تر هم هست یاد این شعر مولانا افتادم نردبان این جهان ما و منیست.... عاقبت این نردبان افتادنیست لاجرم هر کس که بالاتر نشست.... استخوانش سخت تر خواهد شکست 2
NYC 20977 ارسال شده در 11 فروردین، 2013 نه ... راستش من موافق نیستم یاد این مثل میافتم که هر که بامش بیش برفش بیشتر مسلمه که اونی که بیشتر داره دردسراش هم بیشتره درسته که بیشتر به دست میاره ولی بیشتر هم از دست می ده هر کس به نوبه خودش با مشکلاتش می جنگه منتها این برداشت آدماست و چیزی که درست شده و می گن هر چی سنگه مال پای لنگه اون قدرت مندها هم سنگ دارن چه بسا که سنگ اونا بزرگ تر هم هست یاد این شعر مولانا افتادم نردبان این جهان ما و منیست.... عاقبت این نردبان افتادنیست لاجرم هر کس که بالاتر نشست.... استخوانش سخت تر خواهد شکست دقیقاً. در نگاه اول ممکنه به نظر این بیاد که هرچی سنگِ پیش پای لنگِ ولی عینِ عدالتِ. ظاهرش اینجوری نشون میده ولی خیلی هم قانون درستیه. 1
mojhde.z 345 ارسال شده در 11 فروردین، 2013 خیلی از آدم های معمولی برای امرار معاششون مجبورن از بانک ها با هزار بدبختی وام با بهره زیاد بگیرن تا بتونن یه لقمه نون در بیارن که اگه قسط بانک یه روز دیر بشه میان سراغت، اما قافل از اینکه آدم های دم کلفت میلیاردها تومن پول از بانک ها میدزدن وکسی هم کاری بهشون نداره! این عادلانست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1
ماتینا 4434 ارسال شده در 12 فروردین، 2013 برداشت شما چیست ؟ موافقید یا مخالف؟ . هرچی بد بختی و بد شانسی مال بیچارها ولی هرچی راحتی و خوبی ها برای سطح بالاها 1
Lean 56970 سازنده ارسال شده در 13 فروردین، 2013 نه ... راستش من موافق نیستم یاد این مثل میافتم که هر که بامش بیش برفش بیشتر مسلمه که اونی که بیشتر داره دردسراش هم بیشتره درسته که بیشتر به دست میاره ولی بیشتر هم از دست می ده هر کس به نوبه خودش با مشکلاتش می جنگه منتها این برداشت آدماست و چیزی که درست شده و می گن هر چی سنگه مال پای لنگه اون قدرت مندها هم سنگ دارن چه بسا که سنگ اونا بزرگ تر هم هست یاد این شعر مولانا افتادم نردبان این جهان ما و منیست.... عاقبت این نردبان افتادنیست لاجرم هر کس که بالاتر نشست.... استخوانش سخت تر خواهد شکست اگر بگیم موش نماد دزدی باشه بازم به این حرفت اعتقاد داری؟ 1
black banner 9103 ارسال شده در 13 فروردین، 2013 يعني پلمب كردن سوپر ماركت سر كوچه و بي خيال شدن اختلاس . . . . من نگفتم منو اخراج نكنيد:4564: 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری