asghar1391 103 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ عاقبت تمدن غرب قلاده ای برای کودک شبکه من وتو که همواره در برنامه های خود دم از حقوق خانواده و کودکان می زند در یکی از برنامه های خود این حقوق را به طور کامل نقض کرد. دوستان آیا با این کار موافقید ؟ 10 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ الان فک کردین که اینا هدفشون از این کار اینه که بگن بچمون سگمونه؟!!! اینو میبندن که عوض اینکه دست بچه رو بگیرن و بچسبون به خودشون ، هم بچه گم نشه و هم ازاد تر باشه 14 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ شاید کار این شخص درست نباشه اما نمیشه کار یه فرد رو تمدن کشورهای غربی نامید. تو کل کشورهای غربی یه نفر این کارو انجام داده.شاید اصلا اون شخص بیمار باشه. در هر صورت به نظر من کار این فرد رو نمیشه با تمدن کشور های غربی نسبت داد. در ضمن ما فقط داریم یه عکس میبینیم و از علل این عمل چیزی نمیدونیم. 15 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ بابا چرا فک میکنین این نقض حقوق بشره! من تو نمایشگاه کتاب خودمون دیدم بعضیا از این ب بچه میبندن که تو جای شلوغ گم نشه....طولشم زیاد بود هم بچه برا خودش ول میگشت هم مادرش! 13 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ فک میکنم کار این فرد زشت تر از کودکان رها شده در خیابان های ایران برای گدایی و کار های کاذب نباشه ، این شخص به این نحو از کودکش محافظت میکنه ، ما برای خیل کودکان خیابانی که در معرض انواع آسیب های احتماعی هستند چه کردیم ، بد نیست به تعداد احکام اعدامی که برای نوجوانان زیر 18 سال صادر میشه نگاهی بندازی استارتر نازنین، شاید هم برداشت ما از تمدن اشتباهه 12 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ بابا چرا فک میکنین این نقض حقوق بشره!من تو نمایشگاه کتاب خودمون دیدم بعضیا از این ب بچه میبندن که تو جای شلوغ گم نشه....طولشم زیاد بود هم بچه برا خودش ول میگشت هم مادرش! اگه منظورتون منم،من اصلا و ابدا همچین فکری نکردمااااا منکه گفتم ما از علل این کار چیزی نمیدونیم و فقط داریم یه عکس میبینیم و اصلا نمیدونیم اون چیه. الان که شما گفتی فهمیدیم اون چیه و کاراییش چیه 8 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ راستش من خیلی هم بدم نیومد از ایده اش. بعد مگه بسته به گردنش؟! شاید بسته پشتش. بهتر از اینه که به بچه بگی تو.... بیا اینجا گم نشی!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بعدم حالا شبکه من و تو این وسط چیکاره بود؟!!!!!!! 11 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ من موافقم چون که دیگه بچه گم نمیشه. و بیشتر مخالفم چون شکل بدی داره .شاید یه جور توهین به شخصیت بچه باشه.عملا داریم باهاش مثل یه سگ رفتار میکنیم. 8 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ والا من که چیزی دور گردنش ندیدم! این یه بندی بوده که به لباسش از پشت وصله بر فرضم که دور گردنش بود خیلی مثال بی مزه ای بود برای نشون دادن تمدن غرب! بیچاره مردم غرب با این شرایط ناجوری که توش گیر کردن فقط همینو کم دارن که ما بیایم مثالای سبک بزنیم! 9 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ ببین با کی ها شدیم 80 میلیون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ این کار معنیش اینه که اون کودک بشدت بیش فعال هست و این علامت برای محافظت او و سایرین ( خودرو های خیابان ) هست و رعایت حال اون کودک. این کار یه نوع رفتار قرار دادی است و والدین ملزم به این کار هستند تا روزی که بچه درمان بشه و ربطی به فرهنگ و تمدن و برداشت بد نداره. با تشکر 7 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ اوووووووومممممممممم اگه به گردنش بسته باشه که بچه خفه میشه.. و به نظر منم ظاهرش اصلا جالب نیست اما اگه به قوله دوستمون پشت ِ لباس بچه وصله شده باشه که خوبه دیگه این همه نگرانی بابت گم شدن بچه نداریم 10 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ ببین با کی ها شدیم 80 میلیون خیلی خوب بود. 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۱ عاقبت تمدن غربقلاده ای برای کودک شبکه من وتو که همواره در برنامه های خود دم از حقوق خانواده و کودکان می زند در یکی از برنامه های خود این حقوق را به طور کامل نقض کرد. دوستان آیا با این کار موافقید ؟ کاش این ادمای خوش خیال تن پروری که این چیزارو تحویل شما میدن وشماهم براحتی با یه گل بهارتون سبز میشه یه سری هم به جامعه خودمون میزدن وامار چیزایی مثل کودکان کار،کودک ازاری،ازارواذیت جنسی کودکان در خانواده ها،میزان طلاق ومیزان دوام زندگی درایران،تجاوزات جنسی،اعتیاد ومیزان خشونت رو درجامعه به صورت واقعی درمیاوردن وعرضشو داشتن تا منتشر کنن وپاسخشم بدن یه بار شده از خودتون بپرسین اساتید جامعه شناسی ایران کسایی مثل دکتر بشیریه،دکتر طباطبایی،دکتر مردی ها وهزاران نفر مثل اینا چرا دیگه تو ایران نیستن؟ دلیلش همین نگاه ساده لوحانه به معنای تمدن هست! 11 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۱ اصغر جان همه گفتنی ها رو بچه های فهیم فروم گفتن و دیگه اگه بخوایم ادامه بدیم و ما هم حرف بزنیم مصداق زیره به کرمان بردنه. فقط محبت کنید یه پاسخ کوچولو هم به این پستها بدید. ممنون میشم. 6 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ یه مدت پیش محققین یه دانشگاهی روشی رو ابداع کردن برای ترمز اتوماتیک کالسکه بچه زمانی که شما دستتون رو دستگیره کالسکه نیست، این سیستم چرخای کالسکه رو قفل می کنه حالا این به چه دردی می خوره ؟ خب راهه ساده ترش اینه که آدم همیشه حواسش به کالسکه باشه ! تصاویر دوربین بسته از یه ایستگاه قطار نشون داد، زمانی که مادری کالسکه بچه اش رو توی سطح صاف ایستگاه قطار لحظه ای ول کرد، و برگشت از روی صندلی چیزی برداره، کالسکه ناخودآگاه راه افتاد، همون لحطه قطار رسید و بچه رفت زیر قطار فیلمش رو شاید پیدا کنید تو اینترنت، ولی من به شخصه دلم نمی خواد ببینمش، شاید هیچوقت اون لحظه سقوط کالسکه و سر رسیدن قطار از خاطرم پاک نشه ! برای چنین موضوعاتی بهتره دنبال دلایل بهتری بگردیم ! 6 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ جنبه های خوب شبکه من و تو رو هم به همین دقت نگاه و بررسی می کنیم ؟! این کجاش نقض حقوق بشره ؟! مطمئن باشین امثال این کشورها چیزی که براشون حداقل از کشور ما با ارزش تره همین حقوق شهروندانه ..... حداقلش همین که بچه حق و حقوقی داره ومی تونه توی جامعه ابراز وجود کنه و در مورد زندگیش نظر بده این می شه حقوق بشر نه این که پدر با الکل صورت بچه 10 ساله اش رو بسوزونه و آب هم از آب تکون نخوره 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ ایده ی خوبیه واسه اینکه گم نشه، اما کاش جای گردن به دستش میبست ، بچه اذیت میشه خوب گردنش کشیده شه 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ به دلیل اشاعه خبری بی ربط تاپیک بسته میشه لطفا از زدن همچین تاپیکهای بی محتوایی دوستان خود داری کنند و درباره مباحثی تاپیک ایجاد شود که ارزش بحث کردن داشته باشه تاپیک نوعی خبر است بدون منبع که استنادی بر چیزی نمی تواند داشته باشد 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده