رفتن به مطلب

لیـونل مسی، بهتریـن فوتبالیـست سـال جـهان شـد

ارسال های توصیه شده

Click here to view the original image of 700x394px.

001.jpg

مراسم انتخاب بهترین‌های فوتبال سال جهان (گالا 2012) در دوشنبه شب گذشته در مقر فیفا و در شهر زوریخ برگزار شد و طی آن مهمترین جایزه یعنی توپ طلای فیفا برای بهترین بازیکن سال دنیا به "لیونل مسی" ستاره آرژانتینی تیم فوتبال بارسلونا رسید. لیونل مسی برای چهارمین سال متوالی است که عنوان بهترین بازیکن فوتبال جهان را از آن خود کرده و توپ طلا را به دست می آورد.

Click here to view the original image of 700x394px.

002.jpg

مسی برای کسب این عنوان با کریستیانو رونالدو مهاجم پرتغالی رئال مادرید و آندرس اینیستا هافبک بارسلونا به رقابت پرداخت. او که در سال 2012 در مجموع 91 گل به ثمر رسانده از بازیکنانی مثل زین‌الدین زیدان و رونالدو برزیلی که هر کدام سه بار به عنوان بهترین بازیکن سال جهان انتخاب شده‌اند، پیشی گرفت.

Click here to view the original image of 700x509px.

003.jpg

لیونل مسی در میان سه کاندید برای کسب عنوان بهترین بازیکن توانست این عنوان را در سال 2012 از آن خود کند. کریستیانو رونالدو و آندره اینیستا دیگر نامزدهای کسب عنوان بهترین بازیکن جهان بودند.

Click here to view the original image of 700x466px.

004.jpg

Click here to view the original image of 700x465px.

005.jpg

لیونل مسی پس از کسب عنوان بهترین بازیکن سال 2012 جهان اظهار داشت: صادقانه باید بگویم که کسب چهارمین عنوان مرد سال جهان کمی برایم غیرقابل باور است و وقتی به این جایزه رسیدم باید هم حرف زدن در مورد آن سخت باشد.

Click here to view the original image of 700x577px.

006.jpg

Click here to view the original image of 700x450px.

007.jpg

Click here to view the original image of 700x463px.

008.jpg

Click here to view the original image of 700x463px.

009.jpg

Click here to view the original image of 700x470px.

010.jpg

وی افزود: این مقام برای من خیلی بزرگ بود. دوست دارم که در این افتخار جدیدم از همه هم‌بازی‌هایم در بارسلونا و اینیستایی که کنارم بود و لحظات خوبی را کنار آنها تجربه کردم، تشکر کنم. از همه دوستانم و همبازی‌هایم در تیم ملی آرژانتین هم تشکر می‌کنم. مسی عنوان کرد: از کادر فنی، خانواده و همه کسانی که کمکم کردند صمیمانه سپاسگزارم و باید یک تشکر ویژه هم از همسر و بچه‌ام "تیاگو" داشته باشم.

Click here to view the original image of 700x468px.

011.jpg

Click here to view the original image of 700x487px.

012.jpg

Click here to view the original image of 700x433px.

013.jpg

Click here to view the original image of 700x582px.

014.jpg

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...