Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ سلاااام؛ وااای؛شرمنده منم نمیدونم؛ اینو دانشگاه ها اعلام میکنن؛ ای فااافااااا؛ نخیر هم بعدش ترم جدیدت شروع میشه ؛اما برا من دیگه تموم شده دل میسوزانی؟؟ اشکال نداره ارشد قبول شدی رفتی نشستی سر کلاساش حالت را خواهم پرسید لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ سلوممگه تحویلاتون تموم نشده؟ نه منکه 11 تحویل دارم :hapydancsmil: تازه بقیه دوستان دیر تر هم دارن:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ سلوممگه تحویلاتون تموم نشده؟ سلام نه هنوز ، کو تا تموم بشه من 21 بهمن لینک به دیدگاه
narmin 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ سلام دوست گرامی بستگی به دانشگاه داره اما عرفش 17 به بالاس سلام به شما. ممنون از اینکه جواب دادید حالا برای سال بعد هم هست دیگه این قانون؟ لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ سلام نه هنوز ، کو تا تموم بشه من 21 بهمن اااااااااااااااااا ما 2بهمن تموم کردیم تحویلارو.ماشالله چقدر طولانی لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ سلوممگه تحویلاتون تموم نشده؟ نه بابا مرمت 12 ام تحویل داریم 25 ام تحویل طرح 4 اسفند هم تحویل طراحی فنی لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ خانوم اجازه:mrsbeasley: منم خوبممممممممم عـــــــــــــــــــــه خب خداروشکر مینا جونم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ سلام به شما.ممنون از اینکه جواب دادید حالا برای سال بعد هم هست دیگه این قانون؟ خواهش میکنم تا بوده که همینطور بوده البته تو این مملکت هیچ چی بعید نیست اما امید داشته باشید این قانون همچنان پابرجا باشه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ دل میسوزانی؟؟اشکال نداره ارشد قبول شدی رفتی نشستی سر کلاساش حالت را خواهم پرسید ایشاااالله که ارشد قبول شم؛ حاضرم هر روز امتحان و تحویل پروژه باشه، چه بهتر لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ نه بابامرمت 12 ام تحویل داریم 25 ام تحویل طرح 4 اسفند هم تحویل طراحی فنی ای بابا خدا دادتون برسه ترم چندین؟ لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ ای بابا خدا دادتون برسهترم چندین؟ ترم 7:4564: لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ ترم 7:4564: بابا ترم بالایی آره ترم 7سخته البته تو دانشگاه ما مرمت و ترم 6میخونیم. ایشالله با موفقیت این ترمم پشت سر میذارین لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ نه منکه 11 تحویل دارم :hapydancsmil:تازه بقیه دوستان دیر تر هم دارن:icon_pf (34): الان دلتون جلزو ولز بزنه من تموم کردم لینک به دیدگاه
پری90 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ سلاممممممممم من دوباره اومدم.... ک الکی شلوغ کنم لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ سلاممممممممممن دوباره اومدم.... ک الکی شلوغ کنم سلام خوش اومدی کمک خواستی منم هستم ها لینک به دیدگاه
پری90 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ سلام خوش اومدی کمک خواستی منم هستم ها علیک خانومی..... خوفین؟ خب من شرو کنم یا شما شروع میکنین آرتاش خانوم؟ لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ علیک خانومی.....خوفین؟ خب من شرو کنم یا شما شروع میکنین آرتاش خانوم؟ میسی شما خوبی؟ شما شروع کنی بهتره لینک به دیدگاه
پری90 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ میسی شما خوبی؟شما شروع کنی بهتره رو ب راهم خب..........راستی شما ترم چند هستین؟ چ خبر؟ چ میکنین؟ کجا میرین؟ من هنوز هیشکی رو نمیشناسم نمیدونم کی رو اذیت کنم....نمیدونم کی ب کیه؟ وگرنههههههههههههههههههههه:gnugghender: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده