*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ چه فکر جالبی ولی من پیشنهاد میدم از جمع خودتون مدیر و بقیه تشکیلاتش رو انتخاب کنید ؛ چرا خودت مدیر نمیشی من به درد و مدیریت و این حرفا نمیخورم. لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ من به درد و مدیریت و این حرفا نمیخورم. نخیر هم ، چون پیشنهادش با خودت بوده، خودت مدیر شو؛ به نظر من خیلی هم به درد مدیر بودن میخوری لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ آقا من میگم واسه اینجا باید چندتا مسئول انتخاب کنیم و تا مشتریاش زیاد شه و از رونق نیوفته.مدیر: حسابدار: روابط عمومی: چندتا گارسون: یه نفر که بالباسای عروسکی وایسه بیرون مشتری جذب کنه: . . . من برای مدیریت و روابط عمومی دونفر رو پیشنهاد میکنم: مدیر====>فاطمه(*cloudy sky*) روابط عمومی====>مینا (*Mina*) به نظر منکه این دو بهترین گزینه ان اما اگه میخواین رأی بگیرین. پیشنهاد خیلی خوبیه با ونوس موافقم ، خودت مدیرت رو به عهده بگیر من به درد و مدیریت و این حرفا نمیخورم. اتفاقا مدیر خوبی هم میشی لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ پیشنهاد خیلی خوبیه با ونوس موافقم ، خودت مدیرت رو به عهده بگیر اتفاقا مدیر خوبی هم میشی نخیر هم ، چون پیشنهادش با خودت بوده، خودت مدیر شو؛ به نظر من خیلی هم به درد مدیر بودن میخوری ممنون اما من نمیتونم. حالا که شماها مشغله دارید و نمیتونن فک کنم آزاده خوب باشه.====>azadeh_arch _eng بیاد صحبت کنیم ببینیم قبول میکنه؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ آقا من میگم واسه اینجا باید چندتا مسئول انتخاب کنیم و تا مشتریاش زیاد شه و از رونق نیوفته.مدیر: حسابدار: روابط عمومی: چندتا گارسون: یه نفر که بالباسای عروسکی وایسه بیرون مشتری جذب کنه: . . . من برای مدیریت و روابط عمومی دونفر رو پیشنهاد میکنم: مدیر====>فاطمه(*cloudy sky*) روابط عمومی====>مینا (*Mina*) به نظر منکه این دو بهترین گزینه ان اما اگه میخواین رأی بگیرین. ممنون اما من نمیتونم.حالا که شماها مشغله دارید و نمیتونن فک کنم آزاده خوب باشه.====>azadeh_arch _eng بیاد صحبت کنیم ببینیم قبول میکنه؟ قضیه چیه؟ قضیه رو نقل قول گرفتم چه سوت و کور آره واقعا ؛ حالا ببینیم کیا حاضرن : * Ven000s * سـارا *Cloudy sky* Sepideh.mt *pedram* hamidmb st.saba azadeh_arch _eng Mahnaz.D kebriya لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ بچه ها یه سری هم اینجا بزنید http://www.noandishaan.com/forums/thread104070-2.html نظراتتون رو بیان کنید لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ قضیه رو نقل قول گرفتم آره واقعا ؛ حالا ببینیم کیا حاضرن : * Ven000s * سـارا *Cloudy sky* Sepideh.mt *pedram* hamidmb st.saba azadeh_arch _eng Mahnaz.D kebriya اخه امروز قانون مبارزه با 2 شغله ها تصویب شد من چطور میتونم هم کاربر فعال ادبیات باشم هم کافه اداره کنم؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ اخه امروز قانون مبارزه با 2 شغله ها تصویب شدمن چطور میتونم هم کاربر فعال ادبیات باشم هم کافه اداره کنم؟ جدی؟ همچین قانونی اومده ؟ خبر نداشتم :JC_thinking: البته ادبیات و کافه خیلی به هم میاد لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ جدی؟ همچین قانونی اومده ؟ خبر نداشتم :JC_thinking: البته ادبیات و کافه خیلی به هم میاد اره امروز این اتفاق افتاد اااا جدی؟ لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ سلام بچه ها مبارکه، چه کافه شیکی:w14: مرسی ونوس جان:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v من این روزا خیلی گرفتارم، نمیدونم از کجا شروع کنم؟! شما چه خبر؟ لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ بچه ها ، دوستان ، خوشگلا ، من نمیتونم بشینم سر پایان نامم حسش نیست دکتر شفیعی منو می کشه تا چهار سال دیگه هم نمی رسم ونوسی ، من ازت یه سوال پرسیده بودم تو صفحات اول لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ بچه ها ، دوستان ، خوشگلا ، من نمیتونم بشینم سر پایان نامم حسش نیست دکتر شفیعی منو می کشه تا چهار سال دیگه هم نمی رسم ونوسی ، من ازت یه سوال پرسیده بودم تو صفحات اول منم اصلا حسو حال پایان نامم رو ندارم ،میخوامم تا اخر بهمن تموم کنم اخه چجورییییییییی موضوعت چیه سارا؟ لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ منم اصلا حسو حال پایان نامم رو ندارم ،میخوامم تا اخر بهمن تموم کنم اخه چجوریییییییییموضوعت چیه سارا؟ من تا آخر بهمن سال 1400 هم نمیرسم با این وضع خانه هنر لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ اره امروز این اتفاق افتاداااا جدی؟ وااالااا؛ نظر خودت رو کیه؛ مدیر کافه ؛ من میخوام عروسک بپوشم دم کافه وایسم ؛عروسکمم سرو نازه سلام بچه هامبارکه، چه کافه شیکی:w14: مرسی ونوس جان:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v من این روزا خیلی گرفتارم، نمیدونم از کجا شروع کنم؟! شما چه خبر؟ فدای تو؛ واس چی گرفتاری خانومی ؟ پایان نامه یا امتحانا ؟ من فعلا کارام خوش پیش میره بچه ها ، دوستان ، خوشگلا ، من نمیتونم بشینم سر پایان نامم حسش نیست دکتر شفیعی منو می کشه تا چهار سال دیگه هم نمی رسم ونوسی ، من ازت یه سوال پرسیده بودم تو صفحات اول تحویل آخرش کی شد ؟ من تری دی باید بزنم و رو نما و برش و سایتم بیشتر کار کنم ؛ سارا جونم,چه سوالی پرسیدی؟ تو پستات که چیزی نبود عزیزم منم اصلا حسو حال پایان نامم رو ندارم ،میخوامم تا اخر بهمن تموم کنم اخه چجوریییییییییموضوعت چیه سارا؟ برا ما که آخره بهمنه؛شنیدم قراره بندازن بعد عید ؛ اما من دیگه خسته شدم؛میخوام زودتر تحویل بدم لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ تحویل آخرش کی شد ؟ من تری دی باید بزنم و رو نما و برش و سایتم بیشتر کار کنم ؛ برا ما که آخره بهمنه؛شنیدم قراره بندازن بعد عید ؛ اما من دیگه خسته شدم؛میخوام زودتر تحویل بدم نمیدونم والا ... اصلا هیشکی دقیق نمیدونه تو هم شنیدی قراره بیفته بعد عید؟؟ آخه منم شنیدم !! دکتر شفیعی به یکی از بچه ها گفته بود ! اگه اینطوری بشه که عالیه...دعا نکنین بهمن باشه سارا جونم,چه سوالی پرسیدی؟ تو پستات که چیزی نبود عزیزم نمیدونم تو این تاپیک بود یا نه حرف قانون جذب رو زده بودی ، پرسیده بودم که تا حالا تو چیزی ازش استفاده کردی؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ نمیدونم والا ... اصلا هیشکی دقیق نمیدونه تو هم شنیدی قراره بیفته بعد عید؟؟ آخه منم شنیدم !! دکتر شفیعی به یکی از بچه ها گفته بود ! اگه اینطوری بشه که عالیه...دعا نکنین بهمن باشه نمیدونم تو این تاپیک بود یا نه حرف قانون جذب رو زده بودی ، پرسیده بودم که تا حالا تو چیزی ازش استفاده کردی؟ آره ؛ شنیدم که بعد عید قراره باشه؛ خسته شدم سارا؛تا کی طول بدیمش آخه؛زودی تحویل بدیم خو؛میخوام برم سر کار؛تکلیفم معلوم بشه؛دهههه جواب قانون جذب رو داده بودم که خانوم ایناها: تازگیا زیاد؛ سعی میکنم ازش استفاده کنم ؛ اما سخته 7 دقیقه به چیزی تمرکز کنی؛ من که 1 دقیقه هم فکرم به چیزی بند نمیشه ولی خدایی راسته؛ به چیزی که زیاد فکر کنی میشه؛ البته قبلا که نمیدونستم اسمش چیه و اینا اتفاقاتی که فکر میکردم میافتاد؛الان که میدونم قانون جذبه و سعی میکنم جذب کنم ؛جذب نمیشه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده