سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ :hanghead: چی میل دارین بیارم واستون؟ 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ چی میل دارین بیارم واستون؟ رستوران احداث کردید؟ لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ رستوران احداث کردید؟ نه کافه اس دیگه! 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ نه کافه اس دیگه! منو ندارید؟ اگه ندارید...یه قهوه اسپرسو و کیک شکلاتی...ممنون میشم... 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ منو ندارید؟اگه ندارید...یه قهوه اسپرسو و کیک شکلاتی...ممنون میشم... منو نداریم خدمت شما 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ منو نداریمخدمت شما فوق العاده بود ممنونم از پذیرایی عالیتون. کتاب درمورد معماری دارید بخونم؟ 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ فوق العاده بود ممنونم از پذیرایی عالیتون.کتاب درمورد معماری دارید بخونم؟ بله تشریف ببرید اینجا! زین پس هم خودت اینجا پذیرایی میکنی مگه من گارسونم!!!:icon_razz: مدیری گفتن ناسلامتی!! 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ بله تشریف ببرید اینجا! زین پس هم خودت اینجا پذیرایی میکنی مگه من گارسونم!!!:icon_razz: مدیری گفتن ناسلامتی!! ممنونم... بله چشم... من گارسونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk: مدیری واس خودت مدیری:icon_razz: یه خدمتکار بیار کافه گارسونم بیاری بدبخت مگس میپرونه فقط با این کافه خلوتتون 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ ممنونم... بله چشم... من گارسونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk: مدیری واس خودت مدیری:icon_razz: یه خدمتکار بیار کافه گارسونم بیاری بدبخت مگس میپرونه فقط با این کافه خلوتتون سمتت یه جورایی ترجمه اش همین میشه! حالا شد کافه ماااااا؟ شما از کدوم تالاری بی زحمت؟!! اگه اینجا خاک میخوره همش بخاطر کم کاریه جنابعالیه!:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ سمتت یه جورایی ترجمه اش همین میشه! حالا شد کافه ماااااا؟ شما از کدوم تالاری بی زحمت؟!! اگه اینجا خاک میخوره همش بخاطر کم کاریه جنابعالیه!:icon_razz: بی ادب.مدیر بودنت بودنت بخوره تو سر من که شدم گارسون تالار جناب تالار برق چیکا کنم اینجا من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بزنم برقصم و سروصدا کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ بی ادب.مدیر بودنت بودنت بخوره تو سر من که شدم گارسون تالار جناب تالار برق چیکا کنم اینجا من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بزنم برقصم و سروصدا کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جفت جفت معماری نوشته زیر یوزرش بعد میگه من از برقم! دیگه بستگی به خلاقیت خودت داره! هر جور میتونی گرمش کن! 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ جفت جفت معماری نوشته زیر یوزرش بعد میگه من از برقم!دیگه بستگی به خلاقیت خودت داره! هر جور میتونی گرمش کن! شما مدییییییییییییییییییییری گرمش کن با نمیذاریم خنک بشه ادامه میدیم شما 6 جفتی و کلی مدال و ستاره بفرما... 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ شما مدییییییییییییییییییییری گرمش کن با نمیذاریم خنک بشه ادامه میدیم شما 6 جفتی و کلی مدال و ستاره بفرما... شما گرمش میکنی و سر ماهم درآمد رو کلهم میریزی حساب اینجانب:coffee: حالا برو به کارت برس اینقدرم نق نزن! 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ شما گرمش میکنی و سر ماهم درآمد رو کلهم میریزی حساب اینجانب:coffee:حالا برو به کارت برس اینقدرم نق نزن! والا ما 1 ساله گرمش کردیم ماهانه ایی ندیدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!:banel_smiley_4::banel_smiley_4: این 2تا مدالاام لطف مدیر ارشد بود دید مدال نمیدی شما اوشون دادن الکی الکی.... من نق نزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نق نزنم گرم نمیشههههههههههههههه کهههههههههههههههههههههه:w000: مسابقه بذااااااااااااااااااااارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ والا ما 1 ساله گرمش کردیم ماهانه ایی ندیدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!:banel_smiley_4::banel_smiley_4: این 2تا مدالاام لطف مدیر ارشد بود دید مدال نمیدی شما اوشون دادن الکی الکی.... من نق نزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نق نزنم گرم نمیشههههههههههههههه کهههههههههههههههههههههه:w000: مسابقه بذااااااااااااااااااااارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یادت رفته چقدر رشوه دادی و التماس کردی که مسابقه عکاسی اولت کنم؟!! اونوقت میگی ارشد مدال بت داده!! اصلا تو یه هفته اس یوزر با رنگ سبز تو سایت دیدی؟ آها کانسپتت نق زدن بود؟! لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ یادت رفته چقدر رشوه دادی و التماس کردی که مسابقه عکاسی اولت کنم؟!!اونوقت میگی ارشد مدال بت داده!! اصلا تو یه هفته اس یوزر با رنگ سبز تو سایت دیدی؟ آها کانسپتت نق زدن بود؟! عععععععععععععععععععععععع بچه ها شاهدن تو حتی رای ندادیییییییییییییییی:vahidrk:چه برسه منو اول کنی... اوشون اول میکردی همون که چیزه"....." بلهههههههههههههههههههههههه دیشب پ.خ دادن مدیییییییییییرارششششششششششششششششد بلعععععععععععععععععععع نفق زدنههههههههههههه گلوم سوخت انقدر داد زدم 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ عععععععععععععععععععععععع بچه ها شاهدن تو حتی رای ندادیییییییییییییییی:vahidrk:چه برسه منو اول کنی...اوشون اول میکردی همون که چیزه"....." بلهههههههههههههههههههههههه دیشب پ.خ دادن مدیییییییییییرارششششششششششششششششد بلعععععععععععععععععععع نفق زدنههههههههههههه گلوم سوخت انقدر داد زدم خب من درگیر کارای ساخت و پاخت پشت پرده ای بودم که جنابعالی اول بشی خب چرا داد میزنی؟! 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ خب من درگیر کارای ساخت و پاخت پشت پرده ای بودم که جنابعالی اول بشیخب چرا داد میزنی؟! ساکت بشم صلاحمه 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ ساکت بشم صلاحمه آ باریکلا، تازه شدی یه کارمند خوب! حالا برو سفارش مشتریا رو بگیر 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ آ باریکلا، تازه شدی یه کارمند خوب!حالا برو سفارش مشتریا رو بگیر :banel_smiley_4::banel_smiley_4: مشتری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تواسمونه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده