honey_moon 34 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلامکاردانی به کارشناسی اصلا گرایش نداره!! گرایشا فقط در ارشد هستن فك كنم اينا دبيرستان فني بودن اونجا همچين چيزايي داريم!!!! 2 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فك كنم اينا دبيرستان فني بودن اونجا همچين چيزايي داريم!!!! مهم نیست فنی هم باشن پایه کارشناسی گرایش ندارن همون معماری رو میخونن 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلامکاردانی به کارشناسی اصلا گرایش نداره!! گرایشا فقط در ارشد هستن چه میدونم والا مرسی 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چه کافه ی باصفایی قابل شمارو نداره 3 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ قابل شمارو نداره فدای شما بازم به کافه معمارا. کافه شهرسازا داره خاک میخوره:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فدای شمابازم به کافه معمارا. کافه شهرسازا داره خاک میخوره:icon_pf (34): اینجام خاک میخوره بعضی وقتا میایم خاکاشو پاک میکنیم بعد میریم تا ماه دیگه 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اینجام خاک میخوره بعضی وقتا میایم خاکاشو پاک میکنیم بعد میریم تا ماه دیگه نمیدونم چرا اکثر شهرسازا ادمای خشکی هستن توی لیست دوستامو نیگا میکردم یکی دو نفر فقط هم رشته ی داشتم تازه سوال درسی هم که د اشته باشم فقط میتونم از مرتضی و نسیم بپرسم که مرتضی که سرش شلوغه نسیم طفلی از دستم عذاب میکشه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فدای شمابازم به کافه معمارا. کافه شهرسازا داره خاک میخوره:icon_pf (34): فرناز جون سلام نمیشد طراحی میخوندی؟ 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نمیدونم چرا اکثر شهرسازا ادمای خشکی هستن توی لیست دوستامو نیگا میکردم یکی دو نفر فقط هم رشته ی داشتم تازه سوال درسی هم که د اشته باشم فقط میتونم از مرتضی و نسیم بپرسم که مرتضی که سرش شلوغه نسیم طفلی از دستم عذاب میکشه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 نه خشک نیستن فقط شاید زیاد فعالیت نمیکننبه نظر من دوتاشونم ول نکن منم که کمکی از دستم برنمیاد اما اسکیس و ... خواستی بگو واسه طراحی شهریم یه چی بکشم حال کنی 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نه خشک نیستن فقط شاید زیاد فعالیت نمیکننبه نظر من دوتاشونم ول نکن منم که کمکی از دستم برنمیاد اما اسکیس و ... خواستی بگو واسه طراحی شهریم یه چی بکشم حال کنی معمولا مزاحمشون میشم جدی؟ کاش اینجا بودی . من دستم قوی نیس 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ معمولا مزاحمشون میشم جدی؟ کاش اینجا بودی . من دستم قوی نیس من تو درس تحلیل فضای شهری نزدیک 20تا مقاله خوندم یعنی مجبور بودم:icon_pf (34):مجبورمون کردن هر هفته اسکیس بزنیم استادشم فامیل دختر باران بود اونم واقعا استاد بوداااااااااااا واسه همین یاد یکم میفهمم رشته تونو خواستی بگو بهم حتما 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من تو درس تحلیل فضای شهری نزدیک 20تا مقاله خوندم یعنی مجبور بودم:icon_pf (34):مجبورمون کردن هر هفته اسکیس بزنیم استادشم فامیل دختر باران بود اونم واقعا استاد بوداااااااااااا واسه همین یاد یکم میفهمم رشته تونو خواستی بگو بهم حتما آخخخخخخخخخخخخخخخخ جووووووووووووووون . حتمنننننننننننننننننن :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فرناز جون سلام نمیشد طراحی میخوندی؟ سلام عزیزم ای بابا رشته ی ما برنامه ریزی و طراحیش خیلی فرقی نداره که مگر اینکه سوالت خیلی تخصصی باشه خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم 4 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :ws3: آغا اگه خواستید پیرزن خفه کنید من هستما! :ws3: 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام عزیزمای بابا رشته ی ما برنامه ریزی و طراحیش خیلی فرقی نداره که مگر اینکه سوالت خیلی تخصصی باشه خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم فدای تو بشم من . حتما مزاحم میشم عزیزم 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوستان از اینکه چند مدته کم کار شدم و نمیتونم در خدمت دوستان عزیز باشم ببخشید در اولین فرصت بازم کارامو از سر میگیرم 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ [h=1]((مسابقه )) تشخيص وسايل ازمايشگاهي..[/h] 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستـــــــــــــــــــای معماری...... .... بازدید بفرمایید: شماره دهم مجله تخصصی کهربا :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده