Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ من یه سوال دارم اگه بخواین اسم پسر انتخاب کنید که با ن شروع بشه و اصیل -ایرانی باشه چی میزارین؟ درود من از اسم نکیسا و نرسی که اسامی ساسانی هستن خیلی خوشم میاد.... نیما و نوید هم قشنگن اما تکراری شدن!!!! 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ درودمن از اسم نکیسا و نرسی که اسامی ساسانی هستن خیلی خوشم میاد.... نیما و نوید هم قشنگن اما تکراری شدن!!!! نیما:| ناصر 5 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ نیما:|ناصر اتفاقا اولین اسمی که یادم اومد ناصر بود اما 100%عربیه.... بعد گفتم نادر..سرچ زدم عربی بود..نمیدونستم 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ pdt حیف اسمم عربیه:| بجاش هم نام یکی از بزرگترین شاهان ایران هستی!!!! آقا این که اول انگلیسی مینویسی یعنی چی؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ بجاش هم نام یکی از بزرگترین شاهان ایران هستی!!!! آقا این که اول انگلیسی مینویسی یعنی چی؟؟؟؟؟ ناصرالدین شاه:| اون اول که انگلیسی مینویسم کیبورد رو انگلیسی:| بعد دیگه حسش نیست پاکش کنم:| 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ ناصر خودتم شبیه ناصرالدین شاهی؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ عکسم رو پروفایلم هست ببین شبیه م؟ 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ عکسم رو پروفایلم هست ببین شبیه م؟ اینکه داد زدن نداره...گریه داره.... 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ اینکه داد زدن نداره...گریه داره.... منو با اون نکبت مقایسه مینموووید؟:| 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۴ شوووووووخی کردم. شبیه خودتی.اره. 1 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ مسابقه عکس سری بیست و شش تشریف بیاورید خوشحال میشویم برای عموم آزاد است لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۴ [h=1]کافه تبلبغ نواندیشان[/h] 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تبریک میگم...موفق و سربلند باشید همیشه♥♥♥♥♥♥ 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۴ [h=1]روزنـــــــــه،روزنامه دیواری تخصصی مهندسی برق(اردیبهشت ماه 1394)[/h] 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوستای عزیز روزتون مبارک به امید اینکه مـــــــعـــــــمــــــــــار باشیم نه معمار:icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام بچه ها یه سوال داشتم فقط نخندیدا اونایی که کاردانی به کارشناسی خوندن معماری رو با گرایش میخونن یعنی من بچه هارو میبینم که کاردانی به کارشناسین مثلا میگن طراحی داخلی هستیم اما ارشد نخوندن این چجوریاس یعنی همون موقع گرایش جدا دارن؟ 2 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلامبچه ها یه سوال داشتم فقط نخندیدا اونایی که کاردانی به کارشناسی خوندن معماری رو با گرایش میخونن یعنی من بچه هارو میبینم که کاردانی به کارشناسین مثلا میگن طراحی داخلی هستیم اما ارشد نخوندن این چجوریاس یعنی همون موقع گرایش جدا دارن؟ سلام کاردانی به کارشناسی اصلا گرایش نداره!! گرایشا فقط در ارشد هستن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده