*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ ما هم 7 روز رفتیم اما هم سفری هامون پایه نبودن خیلی خوش نگذشتاکشال نداره خواهر این قانونشه انگار این 13 روز طلسم شده اس که کار مفید توش انجام نشه من که این ترم طرح نگرفتم خیالم راحت بوده و رسما غاز چروندم به جونِ تو دیگه وقت نیست..فقط 2 3 ماه وقت دارم خیرِ سرم دفاع هم دارم لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ به جونِ تو دیگه وقت نیست..فقط 2 3 ماه وقت دارم خیرِ سرم دفاع هم دارم پس اینجا چیکار میکنی تو!؟:vahidrk: نمیگی خدایی نکرده نمره توپ نمیگیری بعد میان میگن شما اغفالش کردین!!؟ پاشو برو بشین سرش حسش هم میاد لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ سلام بچه ها سال نو مبارک.:hapydancsmil: منم برنامه های درسیم واسه نوروز عملی نشده تا الان! چه می شه کرد. اصن برنامه ریزی نوروز واسه انجام ندادنه :5c6ipag2mnshmsf5ju3:ws3: بچه ها یه سوال: شما چطور از ماهی قرمزاتون مراقبت میکنین؟ یعنی چه کار کنیم که بیشتر عمر کنن؟ لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ پس اینجا چیکار میکنی تو!؟:vahidrk:نمیگی خدایی نکرده نمره توپ نمیگیری بعد میان میگن شما اغفالش کردین!!؟ پاشو برو بشین سرش حسش هم میاد امروز اصن حسش نبوووووود منم که وقتی حس نداشته باشم کلا گند میزنم به کار باید پلاناشو شروع کنم...البته خطی باید بکشم جاهاشون مشخص شه.. اصن استرس گرفتم نه اینجوووووووووررر ناجوووور نه..خدایی از فردا صبح پا میشم میشینم پاش ( چی گفتمممم) پلان ملانا رو میزنم....بعدم بشینم پای طرح 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ سلام بچه هاسال نو مبارک.:hapydancsmil: منم برنامه های درسیم واسه نوروز عملی نشده تا الان! چه می شه کرد. اصن برنامه ریزی نوروز واسه انجام ندادنه :5c6ipag2mnshmsf5ju3:ws3: بچه ها یه سوال: شما چطور از ماهی قرمزاتون مراقبت میکنین؟ یعنی چه کار کنیم که بیشتر عمر کنن؟ سلام سلام سال نو خودتم مبارک اره بخدا..اصن نوروز امسال خیلی تعطیلاتش مزخرف بود ماهی قرمزو اگه زود به زود آب تنگش عوض بشه غذا هم خوب بهش داده بشه میمونه ما یه ماهی داشتیم خیلی دوستش میداشتیم 5 سال نگهش داشتیم...بعد مامانم دلش طفلکی شد گفت بزار از تنهایی درش بیاریم یه ماهی دیگه بزاریم کنارش منتها اون ماهیِ دُزِ اَنیمال گراییش خیلی بالا بود زد باله و چش و چالِ این ماهی 5 ساله هه رو در آورد...بعد دیگه بعدِ 1 هفته مرد مامانم تازه میخواست بره واسش کوله بخره بفرستتش مهد جوون مرگ شد ماهیمون ما فقط بهش نونِ خشک میدادیم... این دم دمای زندگیش قبلِ اینکه اون ماهیه بیاد ، این ماهی 5 ساله هه پشتک بالانس میزد از تنگ میپرید بیرون..اینگار بهش الهام شده بود قراره بمیره لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ به منم خوش نگذشته که هیچ، کلی هم استرس داشتم . انگار نه انگار که تعطیلاته! ماهیتون 5 سال مونده! چه عالی منم دوست دارم ماهیامونو واسه سال دیگه نگه دارم.. اینطور گفتی امیدوار شدم :hapydancsmil: نون خشک بهتره یا این غذاهای ماهی که داروخونه میفروشه؟ روزی چند بار غذا بدم؟ من شنیدم وقتی می خوام آب ماهی رو عوض کنیم باید بذاریم آب هم دمای اتاق بشه بعد... بعضی ها هم میگن ما ماهی قرمزامونو میذاریم تو یخچال . ولی من دوست دارم تو اتاق ورٍ دل خودم باشن لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ راستی اون یکی ماهی اسمش چی بود؟ لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ راستی اون یکی ماهی اسمش چی بود؟ به منم خوش نگذشته که هیچ، کلی هم استرس داشتم . انگار نه انگار که تعطیلاته! ماهیتون 5 سال مونده! چه عالی منم دوست دارم ماهیامونو واسه سال دیگه نگه دارم.. اینطور گفتی امیدوار شدم :hapydancsmil: نون خشک بهتره یا این غذاهای ماهی که داروخونه میفروشه؟ روزی چند بار غذا بدم؟ من شنیدم وقتی می خوام آب ماهی رو عوض کنیم باید بذاریم آب هم دمای اتاق بشه بعد... بعضی ها هم میگن ما ماهی قرمزامونو میذاریم تو یخچال . ولی من دوست دارم تو اتاق ورٍ دل خودم باشن نهههههه..توو یخچال نزاری میمیرن هفته ای 1 یا 2 بار کافیه ما غذای ماهی یه بار به یکی از ماهیامون دادیم ..مرد فک کنم اره...منم شنیدم...اما بیشتر بخاطر ته نشین شدن املاحش میگن...اما نه ما ابو توو تنگ که میریزیم ماهیا رو میندازیم تووش لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ 20 سوالی تخصصی معماری 20 سوالی تصویر شناسی معماری مشاعره با واژه های انگلیسی معماری مشاعره با اسم بناها لینک به دیدگاه
noorano2001 1312 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ با کمی تاخیر سال نو رو به همه دوستان تبریک میگم.امیدوارم امسال، سال خوبی برای همه باشه. لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ ســــــــــــــــــــــــــــــــهلام:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Dark Shadow 290 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام، حال دوستان چطوره؟ ســـــــــــــــــــــــــــلام.... بچه ها خوبن بچه ها حالتون خوبه دیگه انشاالله؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Dark Shadow 290 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ 1-الانم میخوام اسکچاپ یاد بگیرم سمانه جان اسکچ آپ یاد گرفتن که کاری نداره.... 15 دقیقه وقت بزاری همه چیزشو یاد میگیری...ولی اگه سوالی داشتی بگو شاید کمکی از دست من یا بچه های سایت بر بیاد... 2 لینک به دیدگاه
sama red 36 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سمانه جان اسکچ آپ یاد گرفتن که کاری نداره.... 15 دقیقه وقت بزاری همه چیزشو یاد میگیری...ولی اگه سوالی داشتی بگو شاید کمکی از دست من یا بچه های سایت بر بیاد... واقعا؟؟؟؟ فعلا تو نصب پلاگیناش موندم اسکچاپ 8 نصب کردم نمیدونم کرکشو از کجا بیارم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده