آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ سلام به دخترای گل نواندیش همه ی ما لوازم آرایش میخریم . میخوام اینجا از هم واسه خرید این لوازم کمک بگیریم :spiteful: اگه دوس داشتین میتونید لوازمی که خریدین بزارین . اینجوری بیشتر میتونیم به هم دیگه کمک کنیم البته تبلیغات ممنوع 22 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ .......................................................:icon_razz: 6 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ ماشااللهه امشب چقد سوال واست پیش اومد 8 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ ماشااللهه امشب چقد سوال واست پیش اومد خوب جواب بدین راه دوری نمیره که 7 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ این پنکیک و کرم پودر. geo کلا مارک خوبیه. اینسری entia خریدم. اینم خیلی خوبه. اون پنکیک مودا رو هم واسه برنز استفاده میکنم اما کلا geo از همشون بهتره. من که راضی ام. اورال هم خوبه البته. تموم شده دیگه ندارم اینم رژ گونه هام. خیلییییییییی رژ گونه دوست دارممممممممممممممممممممممممممممم تو رژ گونه بیشتر از مارک رنگش واسم مهمه اینم وسایل ارایشی چشممممممم ریمل اورال خیلییییییی خوبه باید برم بخرم. تازگیا entia خریدم ، اینم خوبه. اون یکی هم beyu عه که اینم خوب بود فقط یکم میریخت. مداد چشم هم مودا و فلورمار خوبه. اورال هم که دیگه عالیهههههههههههههه کانسیلر هم فلورماره ،قبلا ایورشه داشتم که اون خیلییییییییییییی بهتر ازین بود 11 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستان گرام یه فروشگاه مطمئن برندهای اصل سراغ دارین ؟ 7 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ریمل اورال ماه قبل خریدم 40 تومن الآن دخترخالم میگفت 50 شده.(پارسال همین موقع 15 تومن بود) مداد چشم هم فلورمار 10 تومن خریدم یه ماه پیش.(پارسال تابستون 5 تومن بود) گفتم میخوای بری خرید قیمت دستت باشه. 9 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستان گرام یه فروشگاه مطمئن برندهای اصل سراغ دارین ؟ من واسه هر برندی یه جا میرم ... اکثرا هم تو محل خودمونن ولی قائم چندبار خرید کردم اطمینان دارم بهش 7 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من ریمل bourjois استفاده می کنم راضی ام ازش اما خواهرم خوشش نمیاد فکر نمی کنم هر لوازم آرایشی به هر کسی پیشنهاد داد پنکک همisa knox استفاده می کنم 8 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ریمل اورال ماه قبل خریدم 40 تومن الآن دخترخالم میگفت 50 شده.(پارسال همین موقع 15 تومن بود)مداد چشم هم فلورمار 10 تومن خریدم یه ماه پیش.(پارسال تابستون 5 تومن بود) گفتم میخوای بری خرید قیمت دستت باشه. بله عزیزم می دونم ... آخه توی این مملکت مگه چیز ارزونی هم هست ؟ :icon_razz: ولی به نظرم لوازم آرایش جز اون دسته است که قیمت نباید برات مهم باشه یا نباید مصرف کنی یا اگه مصرف می کنی باید جنس خوب و مطمئن باشه من واسه هر برندی یه جا میرم ... اکثرا هم تو محل خودموننولی قائم چندبار خرید کردم اطمینان دارم بهش مرسی سپید جونم از راهنماییت معمولا خاله ام کلینیک برام میفرسته و من هم دوستش دارم اما می خواستم ببینم توی ایران می شه از کجا ، مطمئن خرید کرد؟ 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها جونی ریمل گیاهی خب سراغ دارین برای کسی که چشماش کچلی گرفته ؟ (منظورم اینه که مژه ای حساسی داره ) 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این پنکیک و کرم پودر. geo کلا مارک خوبیه. اینسری entia خریدم. اینم خیلی خوبه. اون پنکیک مودا رو هم واسه برنز استفاده میکنم اما کلا geo از همشون بهتره. من که راضی ام. اورال هم خوبه البته. تموم شده دیگه ندارم پینکیک مودا الان چند شده ؟ یادم دبیرستان بودم می خریدم 2000 تومن یادش بخیر کرم پودر بیو خریم 2 روز پیش راضی نبودم ازش قبلا نیوا می گرفتم خوب بود اما 2 سال دیگه نیوا نیست کرم پودر چرب با پوشانندگی زیاد معرفی کنید رژگونه طلایی خوب هم بگید 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پینکیک مودا الان چند شده ؟ یادم دبیرستان بودم می خریدم 2000 تومن یادش بخیر کرم پودر بیو خریم 2 روز پیش راضی نبودم ازش قبلا نیوا می گرفتم خوب بود اما 2 سال دیگه نیوا نیست کرم پودر چرب با پوشانندگی زیاد معرفی کنید رژگونه طلایی خوب هم بگید من دفه قبل فلورما خریدم خوب بود ولی اینبار garineer خریدم خیلی عالیه و سربم اصلا نداره 6 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من دفه قبل فلورما خریدم خوب بود ولی اینبار garineer خریدم خیلی عالیه و سربم اصلا نداره چند گرفتی؟ 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چند گرفتی؟ رژ 8 تومن کرم پودر 35 یا 40000 1 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کرم پودرای منهتن خیلی خوبن رژای Beyu و make up factoory خوبن... Une هم همینطور...منتها یون رنگای بی حالی داره رژ مایع های منهتن واسه کسایی که مثل من از رژای چرب و چیل و خیس بدشون میاد خوبه...مخملیه... 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ریمل فقط تلسکوپی اورآل کاربن بلکش...خیلی خیلی خوبه من که خیلی وقت استفاده میکنم راضیم بودم مداد چشم این دفعه گاش خریدم خیلی راضی بودم پنکک قبلا جیو استفاده میکردم خوب بود الان یکی دوسال day cellمیگیرم اونم خیلی خوبه همون شرکتی که جیو رو تولید میکرد اینم تولید میکنه ازشم راضیم رژگونه vovو پاستل استفاده کردم بد نیست ضدآفتاب قبلا یوریاج میخریدم یه کمی چرب برای پوست من ...الان دو سه سال الارو میخرم خوب بوده 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من برا خرید عروسی، ریمل و پن کیک max factor گرفتم، محشرن هردو 5 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من برا خرید عروسی، ریمل و پن کیک max factor گرفتم، محشرن هردو من کرم پودرشو استفاده می کردم خیلی خوب بود اما 1 سال پیدا نمی کنم 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ رژ لب خواستي بخري به اين مورد توجه كن كه اگه مقداري از اون رو روي دستت بكشي و بعد طلاي سفيد رو در تماس با اون قرار بدي، اگه رنگ طلا تيره شد يعني اينكه سرب داره و اگه تيره نشد يعني اينكه سرب نداره. سرب سرطان زاست تجربه است ديگه متأسفانه بارها شاهد اين بودم كه رژها با قيمت هاي بسيار بالا خريداري شده ولي بعد از تست رنگ طلاي سفيد تيره شده دزد در بازار زياده 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده