*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ سلام به نو اندیشانی های عزیز :w63: خوبید :w963: باز هم تالار ادبیاتو باز هم مسابقه ،منتها ایندفعه سعادت زدن تاپیکش به من رسیده :ffuzma2nlljlasbauln همینطور که از اسم تاپیک پیداس باید خاطره ی شخصی بنویسین یعنی یه برگ از دفتر خاطراتتون جدا کنینو برا ما بزارین اگرم دفتر خاطرات ندارین استعداد که ماشاالله زیاد دارین شروع کنین به نوشتن موضوعشم که ازاده دیگه میتونه بهترین یا بدترین اتفاقتون یا حستون نسبت به یه موضوع خاص باشه ،خاطره باشه دیگه حالا هر چی از الان به مدت 5 روز فرصت دارین که نوشته هاتون رو به صورت خصوصی برا من بفرستین یعنی 91/10/22 ساعت 12 شب موفق باشین دوستای گلم:hapydancsmil: 48 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ یه خاطره خوب پیدا کنم حتما شرکت میکنم مرسی از مسابقه جذابتون 10 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ رزرو .... :hapydancsmil: یه خاطره خوب پیدا کنم حتما شرکت میکنم مرسی از مسابقه جذابتون شرکت کن دیگه خواهش 8 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ الان این: چی بود؟! درود سعی میکنم شرکت کنم 9 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ الان این: چی بود؟!درود سعی میکنم شرکت کنم خیلی خنگه نه؟ حتما سعی کن 8 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ :hapydancsmil: شرکت کن دیگه خواهش چشم 6 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ شرکت کنم شکرت نکنم باشه شرکت می کنم 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ شرکت کنمشکرت نکنم باشه شرکت می کنم شرکت کن شرکت کن باشه حتما شرکت کن:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ منتظر خاطراتتون هستیم :hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ منتظر خاطراتتون هستیم :hapydancsmil: منکه فرستادم 6 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ منکه فرستادم کوش پس؟من که چیزی ندیدم 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ کوش پس؟من که چیزی ندیدم سارا برام مینویسه میفرسته عجله نکن:icon_razz: 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ سارا برام مینویسه میفرسته عجله نکن:icon_razz: خاطراتتو میدی سارا بنویسه؟ای متقلب 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ سارا برام مینویسه میفرسته عجله نکن:icon_razz: بس که مشقاتو دیگران نوشتن عادت کردی شتر در خواب بیند پنبه دانه 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ بس که مشقاتو دیگران نوشتن عادت کردی شتر در خواب بیند پنبه دانه کی بهت گفته اندیشت آرامه ؟ اینم برای اندیشه آرامت:vahidrk: 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ کی بهت گفته اندیشت آرامه ؟ اینم برای اندیشه آرامت:vahidrk: حسود 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ حسود :w420: خانوم مدير!!! 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ :w420: خانوم مدير!!! شما خاطرت رو بنویس فرزندم اسپم چیه هدف آپ نگه داشتن تاپیک بود 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده