آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ سلام بر دوستان عزیر خوش رنگترین رژ لبی رو که داشتین معرفی کنید و بگید چه رنگی بوده ؟ جذابتره که اگه میتونید یه عکسم ازش اینجا بزارید :hapydancsmil: 14 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ قرمززززززززززززززززززززززززززززز. نارنجیییییییییییییییی. صورتیییییییییی. به ترتیب اولویت نوشتم. حالا بعدا عکساشونو میذارم 7 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ 445 arcancil 85 flormar 125 moda 245 classics اینارو که استفاده کردم عالی بودن 10 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ عکسم بزارید خوب عزیزم رژ رنگش رو لب معلوم میشه ؛ از لبم عکس بذارم برات؟ 445 arcancil برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 85 flormar صورتی عروسکی 125 moda برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 245 classics تموم شده 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ عزیزم رژ رنگش رو لب معلوم میشه ؛ از لبم عکس بذارم برات؟445 arcancil برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 85 flormar صورتی عروسکی 125 moda برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 245 classics تموم شده واییییییییییی ، چه خوشکلن مرسی عزیزم :hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ تا حالا یه رژ به تنهایی استفاده نکردم رژلب های فلورمار ، اورآل ، کلاسیک ، دایانا ، کلنیک ،بورژوآ همه خوبن :hapydancsmil:از همه همزمان میزنم 9 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ اره منم ترکیبی استفاده میکنم خیلی خوشکلتر میشه خوب میشه بگین یا نشون بدین کدوما و چه رنگایی رو با هم ترکیب میکنید و چی در میاد ؟ 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ من هم که خدا رو شکر sysام کلا به این حرفا نمی خوره (خودم که تا حالا نخریدم هر چی هم که برام خریدن بردم کادو!:persiana__hahaha:) اما دوتاشون که از رنگشون خوشم اومد یادمه : یکی کلینیک آ69 تقریبا از رنگ لب یه کم تیره تره یکی هم کلاسیک جیگری پ.ن: این تاپیک احتمالا باید رکورد بزنه 8 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ اینام که واسه من که دوسشون دارم : justgold vov 211 florma 36 7 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ اینام که واسه من که دوسشون دارم : justgold vov 211 florma 36 /QUOTE] اینا سخته زدنشونا. باید ترکیبی زد . قرمز نداره؟ 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ نه صبایی ست قرمزش جدا بود من معمولا ردیف دوم دومی از سمت چپ رو استفاده میکنم :hapydancsmil: بستگی به رنگ روسریمم داره 3 لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ سلام چه تاپیک خوبی! منم ترکیبی میزنم...گاهی رژتونو با رژ مایع قاطی کنید بعد برق لبم بزنید ایقدر خوشکل میشه!!!!! که نگو 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ سلام چه تاپیک خوبی! منم ترکیبی میزنم...گاهی رژتونو با رژ مایع قاطی کنید بعد برق لبم بزنید ایقدر خوشکل میشه!!!!! که نگو کاش میشد ببینم چه شکلی میشه نمیشه رو یه چیزی بزاری 2 لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ کاش میشد ببینم چه شکلی میشه نمیشه رو یه چیزی بزاری رو لفم بیزارم خو ویرایش میشه!!!! خو میخوای بیزارم رو لف تو!!!! 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ نه صبایی ست قرمزش جدا بود من معمولا ردیف دوم دومی از سمت چپ رو استفاده میکنم :hapydancsmil: بستگی به رنگ روسریمم داره اهانن. اره بستگی به رنگ روسری و شال داره هاااااا. ممد کوژای بیا اینجارو بفرس هوا بابایی بذار ما اینجا حرفای دخترونه بزنیم. وای که چقدر دوست دارم خب بزنید رو لباتون بزارید اینجا عکس هارووو خیلی دلم میخواد اینکارو کنم اما زشته اخه 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ یعنی اخــــــــرشه اکثرا همه رژلبای خوبو گفتن اما من یه دونه جدید گرفتم ottie خیلی خوبه موم عسل هم داره برا سفت کننده عضله لب 6 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ من فردا عکسه رژامو میذارم. فاطمه میشه یه تاپیک واسه همه لوازم ارایشا وا کنی؟ این تاپیکا به شدت منو جذب میکنه:gnugghender: میخوام عکس همشونو بذارم. خیلییییییییییییی دوست دارمممممممممممممممم 6 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ من فردا عکسه رژامو میذارم. فاطمه میشه یه تاپیک واسه همه لوازم ارایشا وا کنی؟این تاپیکا به شدت منو جذب میکنه:gnugghender: میخوام عکس همشونو بذارم. خیلییییییییییییی دوست دارمممممممممممممممم من میخوام یه کیف بخرم به تیپ اسپرت بیاد....تقریبا پارچه ای سنتی باشه، کلا کیف ها و کوله های خاص رو کجا میشه خرید؟ اینا رو هم بگید 6 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ من میخوام یه کیف بخرم به تیپ اسپرت بیاد....تقریبا پارچه ای سنتی باشه، کلا کیف ها و کوله های خاص رو کجا میشه خرید؟ اینا رو هم بگید مریمی اگه هم شهری باشی، پایین میدون تجریش یه مغازه هست که وسایل سنتی میفروشه. تو بازارچه سنتی پارک لاله هم یه چیزایی پیدا میشه. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده