Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۱ تا کنون ربات های بسیاری در انزل وب معرفی نمودیم اما بی شک ربات های کارگر پرنده یک گام بزرگ برای انجام کارهای سنگین مانند ساختمان سازی توسط ربات ها در آینده محسوب میشوند،دانشمندان توانستند توسط ربات های پرنده (quadcopters) به طور اتوماتیک بنایی با ساختار زیبا ایجاد کنند که با ساخت و توسعه بیشتر آن در آینده انسان ها قادرند در این مکانها زندگی یا کار کنند. تیم رباتیک دانشگاه پنسیلوانیا ربات های پرنده بدون سرنشین توسعه دادند که توانایی ایجاد ساختارهای ساده از قطعات مغناطیسی به طور مسقل را دارا هستند،رباتها بدون تداخل با یکدیگر میتوانند کار کنند و همچنین توسط هوش مصنوعی خود توانایی تشخیص قرار گرفتن درست هر قسمت در جای خود و قفل کردن آن را دارند. معماران سوئیسی و طراحان ربات ایتالیایی توسط همین رباتها توانستند یک برج ۶ متری زیبا ساخته شده از بلوک های پلی استایرن را بدون کمک هیچ انسانی در یک نمایشگاه آثار هنری ایجاد کنند. احتمالا نتیجه همچین اختراعاتی برای علم معماری طراحی ساختار ساختمان توسط کامپیوتر و مشاهده و نظارت بر فرآیند ساختن آن توسط ربات ها است. منبع : انزل وب 11 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۱ شش فایل پی دی اف که آموزش ساخت ربات پرنده به صورت هلی کوپتری را در خود دارد به فارسی میتونید از لینک زیر دریافت کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10 لینک به دیدگاه
amintt 154 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۱ بخشید ساخت چنین ربات های پول زیادی می خواهد 3 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۱ بخشید ساخت چنین ربات های پول زیادی می خواهد خب بلاخره علاقه زیاد و کار درست میتونه خودش اسپانسر مالی جذب کنه و مهم اینه که هدف واسه آدم مشخص باشه 5 لینک به دیدگاه
osel 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۳ سلام چه جوری میتونم سرعت و قدرت یک ارمیچر معمولی را افزایش دهم 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ لینک دانلودش کجاس؟ لینک دانلود تو پست دوم گذاشته شده خدمت شما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ جمیعا دعا کنید منم یاد بگیرم ممنون بابت آموزش 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ جمیعا دعا کنید منم یاد بگیرمممنون بابت آموزش مباحث مربوط به رباتیکو میخوای یاد بگیری؟ 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ مباحث مربوط به رباتیکو میخوای یاد بگیری؟ بعله اگه تو دنیا 10 نفر عشق رباتیک باشن و برای آموزش تلاش بکنن نفر 10 احتمالا خودم هستم 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ بعله اگه تو دنیا 10 نفر عشق رباتیک باشن و برای آموزش تلاش بکنن نفر 10 احتمالا خودم هستم جدی؟؟ایولا.....الان تو چه مرحله از آموزشی؟؟ بیا پاتوق صحبت کنیم... اینجا تاپیک مدیر سایت خطرناکِ 2 لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ ازینا خواهر زادم خریده صد و بیست تومن ! من نگاهش کردم چیز خاصی نداره ولی کنترلش پیچیده ست السیدی هم داره آماده ش رو بخرید ایرانی هم هست اینطوری به چهار تا مهندس هم کمک کردید 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۴ ازینا خواهر زادم خریده صد و بیست تومن ! من نگاهش کردم چیز خاصی نداره ولی کنترلش پیچیده ست السیدی هم دارهآماده ش رو بخرید ایرانی هم هست اینطوری به چهار تا مهندس هم کمک کردید فکر خوبیه 3 لینک به دیدگاه
javad0944 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ سلام بچه ها من می خوام یک ربات نویسنده بسازم کی می تونه بهم کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟////:banel_smiley_4::ws3::ws52: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده