Mehdi.Aref 26,725 ارسال شده در 15 دی 1391 تا کنون ربات های بسیاری در انزل وب معرفی نمودیم اما بی شک ربات های کارگر پرنده یک گام بزرگ برای انجام کارهای سنگین مانند ساختمان سازی توسط ربات ها در آینده محسوب میشوند،دانشمندان توانستند توسط ربات های پرنده (quadcopters) به طور اتوماتیک بنایی با ساختار زیبا ایجاد کنند که با ساخت و توسعه بیشتر آن در آینده انسان ها قادرند در این مکانها زندگی یا کار کنند. تیم رباتیک دانشگاه پنسیلوانیا ربات های پرنده بدون سرنشین توسعه دادند که توانایی ایجاد ساختارهای ساده از قطعات مغناطیسی به طور مسقل را دارا هستند،رباتها بدون تداخل با یکدیگر میتوانند کار کنند و همچنین توسط هوش مصنوعی خود توانایی تشخیص قرار گرفتن درست هر قسمت در جای خود و قفل کردن آن را دارند. معماران سوئیسی و طراحان ربات ایتالیایی توسط همین رباتها توانستند یک برج ۶ متری زیبا ساخته شده از بلوک های پلی استایرن را بدون کمک هیچ انسانی در یک نمایشگاه آثار هنری ایجاد کنند. احتمالا نتیجه همچین اختراعاتی برای علم معماری طراحی ساختار ساختمان توسط کامپیوتر و مشاهده و نظارت بر فرآیند ساختن آن توسط ربات ها است. منبع : انزل وب 11 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Mehdi.Aref 26,725 ارسال شده در 15 دی 1391 شش فایل پی دی اف که آموزش ساخت ربات پرنده به صورت هلی کوپتری را در خود دارد به فارسی میتونید از لینک زیر دریافت کنید http://mehdiar.persiangig.com/noandishaan/robotic/Fly-Robot.rar 10 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
amintt 154 ارسال شده در 21 دی 1391 بخشید ساخت چنین ربات های پول زیادی می خواهد 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
The Developer 5,478 ارسال شده در 21 دی 1391 بخشید ساخت چنین ربات های پول زیادی می خواهد خب بلاخره علاقه زیاد و کار درست میتونه خودش اسپانسر مالی جذب کنه و مهم اینه که هدف واسه آدم مشخص باشه 5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
mohammadmzm 11 ارسال شده در 30 آبان 1393 سلام مثلا چقد هزینه میخواد 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
osel 12 ارسال شده در 11 بهمن 1393 سلام چه جوری میتونم سرعت و قدرت یک ارمیچر معمولی را افزایش دهم 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
vamenan 12 ارسال شده در 30 فروردین 1394 لینک دانلودش کجاس؟ 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
seyed mehdi hoseyni 27,119 ارسال شده در 30 فروردین 1394 لینک دانلودش کجاس؟ لینک دانلود تو پست دوم گذاشته شده خدمت شما http://mehdiar.persiangig.com/noandishaan/robotic/Fly-Robot.rar 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Yamna 1 17,419 ارسال شده در 30 فروردین 1394 جمیعا دعا کنید منم یاد بگیرم ممنون بابت آموزش 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
seyed mehdi hoseyni 27,119 ارسال شده در 30 فروردین 1394 جمیعا دعا کنید منم یاد بگیرمممنون بابت آموزش مباحث مربوط به رباتیکو میخوای یاد بگیری؟ 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Yamna 1 17,419 ارسال شده در 30 فروردین 1394 مباحث مربوط به رباتیکو میخوای یاد بگیری؟ بعله اگه تو دنیا 10 نفر عشق رباتیک باشن و برای آموزش تلاش بکنن نفر 10 احتمالا خودم هستم 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
seyed mehdi hoseyni 27,119 ارسال شده در 30 فروردین 1394 بعله اگه تو دنیا 10 نفر عشق رباتیک باشن و برای آموزش تلاش بکنن نفر 10 احتمالا خودم هستم جدی؟؟ایولا.....الان تو چه مرحله از آموزشی؟؟ بیا پاتوق صحبت کنیم... اینجا تاپیک مدیر سایت خطرناکِ 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
paradox7 2,716 ارسال شده در 30 فروردین 1394 ازینا خواهر زادم خریده صد و بیست تومن ! من نگاهش کردم چیز خاصی نداره ولی کنترلش پیچیده ست السیدی هم داره آماده ش رو بخرید ایرانی هم هست اینطوری به چهار تا مهندس هم کمک کردید 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Yamna 1 17,419 ارسال شده در 31 فروردین 1394 ازینا خواهر زادم خریده صد و بیست تومن ! من نگاهش کردم چیز خاصی نداره ولی کنترلش پیچیده ست السیدی هم دارهآماده ش رو بخرید ایرانی هم هست اینطوری به چهار تا مهندس هم کمک کردید فکر خوبیه 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
javad0944 12 ارسال شده در 30 آبان 1394 سلام بچه ها من می خوام یک ربات نویسنده بسازم کی می تونه بهم کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟////:banel_smiley_4::ws3::ws52: 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال