رفتن به مطلب

چه چیزهای بهتری از دوربین تلفن‌های همراه در سال 2013 انتظار داریم؟


ارسال های توصیه شده

sdfz0sl3wu29kkqkpdc.jpg

 

خب سال ۲۰۱۲ هم تمام شد و از این پس باید به فکر انتظاراتمان از دنیای فناوری در سال ۲۰۱۳ باشیم. دوربین تلفن‌های همراه امروزه بخشی از مهمترین انتظارات ما در هنگام خرید این عالیجنابان همراه به شمار می‌روند. دوربین تلفن‌های همراه راه درازی را در این سال‌ها برای رسیدن به وضعیت کنونی طی کرده‌اند از روزگاری که تنها دوربینی در حد کمتر از یک مگا پیکسل بودند تاکنون که بر بازار دوربین‌های حرفه‌ای تاثیر می‌گذارند. اما احتمالا شما هم با این حرف من موافقید که این دوربین‌ها هر قدر هم پیشرفت کنند ما همچنان چیزهای بهتری از آنها می‌خواهیم. اما به نظر شما چیزهای بهتری که از این دوربین‌ها در سال ۲۰۱۳ انتظار داریم چیست؟ من این موارد را به یاد دارم:

 

 

تنظیمات دستی

لطفا اجازه دهید تنظیمات دوربین را خودم انجام دهم. این مثل روز روشن است که این موضوع دیگر نیازی به اختراع ندارد. الان برخی از گوشی‌های ویندوزفون و اندروید به این موضوع رسیده و برخی تنظیمات دستی را در دوربین خود قرار داده‌اند که یکی از آنها که واقعا قابل مثال زدن بوده و تنظیمات جامعی را در خود قرار داده است نوکیا ۸۰۸ (PureView 808) است. اگرچه گاهی اتکای زیاد به تنظیمات دستی کاربر در دوربین‌ها می‌تواند باعث ضعف آن در حالت اتوماتیک شود.

o3zkcjmhlqdys49m12c.jpg

فلاش بهتر

 

فلاش‌های ال.ئی.دی در دوربین تلفن‌های همراه اگر چه پیشرفت خوبی داشتند اما همچنان مخصوصا وقتی در محیط‌های بسته وقتی از این فلاش‌ها استفاده می‌کنیم با صورت‌های درخشان و پرنور و چشم‌هایی مانند چشمان روبوت‌ها مواجه می‌شویم. شاید تلفن‌های همراه هم مانند دوربین‌ها نیاز به فلاش‌های جداگانه دارند. نمی‌دانم به هر حال این وضع خوبی نیست!

 

 

محدودیت ضبط تصاویر ویدیوئی در حالت عمودی

بارها و بارها به تصاویر ویدیوئی برخورده‌اید که وقتی کاربر گوشی خود را در حالت عمودی گرفته و تصویربرداری کرده است تصاویر نیز در همان جهت ضبط شده‌اند. این موضوع وقتی کاربر تصویر ویدیوئی را در جایی مانند وب به تماشا می‌گذارد مشکل خود را نمایان می‌کند. راه حل چیست؟ مانع از ضبط تصاویر ویدیوئی در هنگامی شوید که گوشی در حالت عمودی قرار دارد. یوتیوب به تازگی از این تاکتیک در اپلیکیشن خود بهره برده است. کار سختی نیست مطمئنا!

 

 

زوم یا همان بزرگنمایی

 

مطمئنا می‌دانید که نمی‌خواهم در مورد زوم دیجیتال حرف بزنم چون در واقع نمنی‌توان اصلا نام زوم بر ان گذاشت. ما به یک لنز نیاز داریم که بتواند با حرکت خود و تغییر فاصله کانونی یک بزرگنمایی و زوم واقعی را برای ما به ارمغان بیاورد. باز هم باید به نوکیا ۸۰۸ اشاره کنیم تا ثابت کنیم که این موضوع شدنی است اگر چه نوکیا ۸۰۸ بیشتر به یک دوربین با فناوری تلفن همراه شبیه است تا یک تلفن همراه با یک دوربین خوب!. هر چه هست یادمان باشد که قابلیت زوم یکی از دلایل اصلی مردم برای خریدن دوربین‌های دیجیتال کامپکت است.

dunzvyzopnrz3wmax3ex.jpg

سنسورهای بزرگتر

اندازه سنسور بزرگترین و شاید تنها عامل تعیین کننده کیفیت تصاویر دیجیتال است که دوربین تلفن‌های همراه از نوع کوچک آنها برخوردارند. بدیهی است کسی انتظار یک دوربین فول فریم یا حتی میکرو سنسور ۳/۴ را در یک گوشی تلفن همراه ندارد اما انتظار این را داریم که حداقل کاری کنند که با لنزهای جدید کمی حساسیت به نور محیط را در این لنزها افزایش دهند.

 

 

ساخت خودکار تصاویر GIF

این روزها تصویر GIF حرف اول را در دنیای وب می‌زنند. وقتی شما از یک صحنه فیلمبرداری می‌کنید باید بتوانید به سادگی آن را به یک تصویر GIF تبدیل کنید و در ضمن آن را در گالری تصاویر خود تماشا کنید. من میظدانم که اپ‌هایی برای این کار ساخته شده‌اند اما به نظرم باید به یک استاندارد برای دوربین تلفن‌های همراه تبدیل شود.

 

 

ذخیره تصاویر در فرمت RAW

گرفتن تصاویر در فرمت RAW به جای فرمت JPG می‌تواند جزئیات اصلی بیشتری از یک تصویر را در خود نگهدارد. این موضوع می‌تواند تنظیم برخی فاکتورها از جمله رنگ و شفافیت و وضوح عکس را بدون دستکاری عکس اصلی تغییر داد می‌دانم در کنار اندازه حافظه بالا به قدرت پردازش بیشتر هم نیاز هست اما اگر به قانون مور اعتقاد داریم این شدنی است!.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...