رفتن به مطلب

اعتماد

تو زندگیتون به کدوم گروه ها اعتماد می کنین  

50 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. تو زندگیتون به کدوم گروه ها اعتماد می کنین

ارسال های توصیه شده

سلام.

می دونیم که از معیارهای موفقیت یه گروه، اعتمادی هست که اعضای اون گروه نسبت به همدیگه دارن.

حالا این گروه می تونه مختلف باشه.

اعضای خانواده

دوستا و آشناها

همکارا

همسایه ها

هم محلیا

مردم یه شهر یا کشور

تیم های ورزشی و علمی و ....

حالا سوال من اینه که شما تا چه حد به کسایی که باهاشون برخورد می کنین اعتماد می کنین؟ به هرکدوم از این دسته ها اعتمادتون چطوریه و چرا حالا کم یا زیاده؟

اعتمادتون به دوستا و همسایه هایی که میشناسین؟

اعتمادتون به کسایی که نمیشناسین و باهاشون برخورد دارین؟

اعتمادتون تو همین فضاهای مجازی و حتی خریدهای اینترنتی؟

و در نهایت اعتمادتون به مسئولای بالادست (سیاسی ایناش نکنیدا :ws3: ) منظور حالا میتونه اعتماد به اون اعضای شورای محله و شهرتون هم باشه.

ممنون میشم از نظراتتون استفاده کنم :a030:

• Like 39
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 57
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

علیکم

نمیشه کلی گفت

یه وقت یکی از فامیلو نشه اعتماد کرد اما بقیشونو بشه

بعدشم اعتماد برای انجام چه کاری؟ منظورم مثلا در حد گفتن راز؟

• Like 14
لینک به دیدگاه

یه چیزی بین گزینه اول و دوم.

بازم بستگی به موضوع داره.

در کل اگه مسئله مهمی باشه که به هیچکس اعتماد نمیکنم. فقط خودم.

• Like 14
لینک به دیدگاه

فقط رای ندین. به توضیحتون بیشتر از خود رای نیازمندیم :ws3:

همین سوال که میگین اعتماد واسه چه کاری. بستگی به خودتون داره.

به این چند دسته که گفتم:

و در نهایت اعتمادتون به مسئولای بالادست (سیاسی ایناش نکنیدا :ws3: ) منظور حالا میتونه اعتماد به اون اعضای شورای محله و شهرتون هم باشه.

هرکدوم تا چه حدی و واسه چه چیزایی بهشون اعتماد می کنین؟ اصلاً چقدر اعتماد دارین که اون طرف که مقابلتونه بابت کاری که میخواد واستون بکنه یا کاری که بهش میسپارین بهتون دروغ نمیگه.

• Like 9
لینک به دیدگاه

سلام

برای من

در یک موضوع خاص تعداد افرادی که بهشون اعتماد میکنم نسبت عکس داره با اهمیت اون موضوع( برای من و اونها) هر چی موضوع مهم تر باشه کمتر اعتماد میکنم و بیشتر احتیاط

یعنی در موضوعات خیلی خیلی مهم حتی به خودم هم اعتماد نمیکنم:ws3: در مورد مسائل پیش پا افتاده تقریبن به همه اعتماد کامل دارم.

• Like 14
لینک به دیدگاه

حالا سوال من اینه که شما تا چه حد به کسایی که باهاشون برخورد می کنین اعتماد می کنین؟ به هرکدوم از این دسته ها اعتمادتون چطوریه و چرا حالا کم یا زیاده؟

ممنون میشم از نظراتتون استفاده کنم :a030:

قضیه همسایه که تو تهران منتفیه!!!کلا بیخیال همدیگن. بعد کلا میفهمی طرف که همسایه دیوار به دیوارت بوده، آدم خرابی بوده:icon_pf (34):

ولی همسایه خوب یه نعمته...جدی میگم. من دبستان که بودم، البته تهرون نبودیم، حتی مامانم اینا که میرفتن بیرون کلید خونه رو میدادن همسایه که من پشت در نمونم!

دوستا هم بستگی به میزان صمیمیت باهاشون داره. به دوست خیلی خیلی صمیمیم مطمئنا بیشترین اعتمادو دارم و بهش حتی مطالب خونوادگیمو میگم...

اونایی که باهاشون برخورد دارم مثه تو مترو یا اتوبوس هم در حد مسائل روزمره و خیلی کلی

فضای مجازی هم قبلنا که کوچولو بودم:ws3: همه چیمو میگفتم به بقیه:w58: الان فکر کنم عاقل ترم:whistle: و بسته به طرف مقابلم باهش اعتماد میکنم. البته جنسیت طرف هم بی تاثیر نیس

• Like 12
لینک به دیدگاه

حقيتا از لحاظ تئوري به هيچكس اعتماد ندارم .... يعني با خودم كه فكر ميكنم تو ، تخيلاتم حس ميكنم همه ميخواند به آدم ضرري برسونند

اما عملا ، وقتي به روابطم نگاه ميكنم به هر كس و نا كسي اعتماد ميكنم

الان كدوم گزينه رو بزنم ؟؟؟؟

• Like 14
لینک به دیدگاه

متاسفانه در برخورد اول به همه اعتماد میکنم یکی از ایرادات عمده اخلاقیمه:icon_pf (34):

• Like 16
لینک به دیدگاه

به خانواده و دوستای صمیمیم صد در صد اعتماد دارم.... بقیه رو بهشون اعتماد میکنم ولی تا حدی،،یعنی بهشون فرصت ممیدم که اعتمادمو جلب کنن...اگه تونستن که تونستن...اگرم نتونستن که دیگه هیچ اعتباری نخواهند داشت پیش من...

• Like 10
لینک به دیدگاه

درود....ای کاش گزینه دوستان و خانواده رو از هم جدا میکردید:w16: چون بهر حال یک دوست هر چقدر هم که صمیمی باشه باز هم با خانواده انسان تفاوت هایی داره.

از اعتماد برداشت های مختلفی میتوان داشت.در چه زمینه ای؟ مثلا یک هفته کلید خونتون رو بهش بدید و خودتون برید مسافرت و خیالتون راحت باشه، در این زمینه به همسایه ها یی که از هم شناخت داریم هم میشه اعتماد کرد.

اما اگر راز باشه؟ بنظرم در اینجا حتی دوست ها هم قابل اعتماد نیستند، چون جمله معروفی هست که میگه خطرناک ترین دشمن تو صمیمی ترین دوست است، زیرا تمام اصرار تو را میداند.

• Like 11
لینک به دیدگاه
سلام

برای من

در یک موضوع خاص تعداد افرادی که بهشون اعتماد میکنم نسبت عکس داره با اهمیت اون موضوع( برای من و اونها) هر چی موضوع مهم تر باشه کمتر اعتماد میکنم و بیشتر احتیاط

یعنی در موضوعات خیلی خیلی مهم حتی به خودم هم اعتماد نمیکنم:ws3: در مورد مسائل پیش پا افتاده تقریبن به همه اعتماد کامل دارم.

خب طبیعتاً هرچی مسائل مهمتر باشن، اعتماد سخت تره و وقتی دایره روابط بزرگتر میشه اعتماد کمرنگ تر. اما مهم اون بودنشه.

مثلاً به همسایتون شاید اعتماد کنی و کلید خونتونو بدی وقتی یه هفته نیستی، ولی به یه آدمی که زیاد نمیشناسی که نه. با هرمورد تو همون حیطه ای که باهاش برخورد دارین.

حالا مثلاً حاضرین به یکی از آشناهاتون پول قرض بدین یا چون بهش اعتماد ندارین می پیچونین؟

اگه مثلاً مسئول بالادستی میاد چیزی میگه، مثلاً بگه فلان کارو کنید ما فلان کارو واستون می کنیم، بهش اعتماد می کنید؟

و ... منظورم از اعتماد این بوده که تو همون حیطه خودشون بهشون اعتماد می کنین؟ :w16:

قضیه همسایه که تو تهران منتفیه!!!کلا بیخیال همدیگن. بعد کلا میفهمی طرف که همسایه دیوار به دیوارت بوده، آدم خرابی بوده:icon_pf (34):

ولی همسایه خوب یه نعمته...جدی میگم. من دبستان که بودم، البته تهرون نبودیم، حتی مامانم اینا که میرفتن بیرون کلید خونه رو میدادن همسایه که من پشت در نمونم!

دوستا هم بستگی به میزان صمیمیت باهاشون داره. به دوست خیلی خیلی صمیمیم مطمئنا بیشترین اعتمادو دارم و بهش حتی مطالب خونوادگیمو میگم...

اونایی که باهاشون برخورد دارم مثه تو مترو یا اتوبوس هم در حد مسائل روزمره و خیلی کلی

فضای مجازی هم قبلنا که کوچولو بودم:ws3: همه چیمو میگفتم به بقیه:w58: الان فکر کنم عاقل ترم:whistle: و بسته به طرف مقابلم باهش اعتماد میکنم. البته جنسیت طرف هم بی تاثیر نیس

یعنی الان همچین همسایه هایی ندارین؟ یا نمیشناسین؟

اصلاً قدمی واسه شناخت بوده و نشناختین؟ :ws3:

به نظرت به خاطر اینکه تهرانه اینطوریه یا اینکه کلاً مردم تو این زمونه اینطورین؟

حقيتا از لحاظ تئوري به هيچكس اعتماد ندارم .... يعني با خودم كه فكر ميكنم تو ، تخيلاتم حس ميكنم همه ميخواند به آدم ضرري برسونند

اما عملا ، وقتي به روابطم نگاه ميكنم به هر كس و نا كسي اعتماد ميكنم

الان كدوم گزينه رو بزنم ؟؟؟؟

چه پیچیده :ws3: به نظرم ذهن خودت مهمتره.

متاسفانه در برخورد اول به همه اعتماد میکنم یکی از ایرادات عمده اخلاقیمه:icon_pf (34):

حالا چرا فکر میکنی ایراده؟ :ws3:

به خانواده و دوستای صمیمیم صد در صد اعتماد دارم.... بقیه رو بهشون اعتماد میکنم ولی تا حدی،،یعنی بهشون فرصت ممیدم که اعتمادمو جلب کنن...اگه تونستن که تونستن...اگرم نتونستن که دیگه هیچ اعتباری نخواهند داشت پیش من...

پس همه قابل اعتمادند مگه اینکه خلافش ثابت بشه :ws3:

• Like 10
لینک به دیدگاه
من خیلی سخت اعتماد میکنم... حتی به پدر و مادرم

چرا سخت به بقیه اعتماد میکنی؟ قبلاً بی اعتمادی نسبت به خودتون دیدین که این حس ایجاد شده واستون. یا رو حساب نگاهتون به جامعه و گروهی که توش هستین اینو میگین؟

درود....ای کاش گزینه دوستان و خانواده رو از هم جدا میکردید:w16: چون بهر حال یک دوست هر چقدر هم که صمیمی باشه باز هم با خانواده انسان تفاوت هایی داره.

از اعتماد برداشت های مختلفی میتوان داشت.در چه زمینه ای؟ مثلا یک هفته کلید خونتون رو بهش بدید و خودتون برید مسافرت و خیالتون راحت باشه، در این زمینه به همسایه ها یی که از هم شناخت داریم هم میشه اعتماد کرد.

اما اگر راز باشه؟ بنظرم در اینجا حتی دوست ها هم قابل اعتماد نیستند، چون جمله معروفی هست که میگه خطرناک ترین دشمن تو صمیمی ترین دوست است، زیرا تمام اصرار تو را میداند.

آره خودمم بعد از ایجاد نظرسنجی احساس کردم باید یه رده جدا میشد :ws3:

تقریباً همونی که به بی نشان گفتم.

خب طبیعتاً هرچی مسائل مهمتر باشن، اعتماد سخت تره و وقتی دایره روابط بزرگتر میشه اعتماد کمرنگ تر. اما مهم اون بودنشه.

مثلاً به همسایتون شاید اعتماد کنی و کلید خونتونو بدی وقتی یه هفته نیستی، ولی به یه آدمی که زیاد نمیشناسی که نه. با هرمورد تو همون حیطه ای که باهاش برخورد دارین.

حالا مثلاً حاضرین به یکی از آشناهاتون پول قرض بدین یا چون بهش اعتماد ندارین می پیچونین؟

اگه مثلاً مسئول بالادستی میاد چیزی میگه، مثلاً بگه فلان کارو کنید ما فلان کارو واستون می کنیم، بهش اعتماد می کنید؟

و ... منظورم از اعتماد این بوده که تو همون حیطه خودشون بهشون اعتماد می کنین؟ :w16:

هرگز سفت و سخت به كسي اعتماد نكرده ام و نخواهم كرد!علتي نداره و وقايع عبرت انگيزي رو تجربه نكردم!:ws3:

همینجوری الکی؟ :ws3: حالا خودت تجربه نکردی، رو حساب تجربه و حرفای شنیده از بقیه میگی؟

• Like 7
لینک به دیدگاه

یعنی الان همچین همسایه هایی ندارین؟ یا نمیشناسین؟

اصلاً قدمی واسه شناخت بوده و نشناختین؟ :ws3:

به نظرت به خاطر اینکه تهرانه اینطوریه یا اینکه کلاً مردم تو این زمونه اینطورین؟

نداریم!

آره بابا. همون روز اول که اومدن، رفتم گفتم کاری چیزی، کمکی،وسیله ای نمیخواین؟

اصفهانم میشه پیدا کرد اماتهران چون شهر 72 ملته، خیر

• Like 6
لینک به دیدگاه

سلام

به نظر من واسه گرفتن جواب دقیق اولین قدم اینه که سوال دقیقی پرسیده بشه. راستش من زیاد سوال شما رو درک نمیکنم. ناچار با مثال توضیح میدم.

اگه دوستم بخاد از من پول قرض بگیره، اینکه بهش پول رو بدم یا اینکه بپیچونمش دقیقن بستگی به میزان شناخت و میزان پولی که میخاد بگیره داره.

مثلن کسی رو که یک بار سر یه کلاس درس دیدم تا 10 تومن بهش پول قرض میدم. بیشتر بخاد میپیچونمش. اما اگه بیشتر از یک سال باشه که بشناسمش تا مبلغ خیلی بیشتری بهش قرض میدم.(اگه داشته باشم)

اگه همکاری بیاد بگه رئیس گفته فلان کار رو بکن اگه اون کار جوری باشه که در صورت دروغ بودن حرف همکارم اخراجم کنن بهش میگم اجازه بده با رئیس هماهنگ کنم.

اگه پیش پا افتاده باشه اول انجام میدم و بعد با رئیس چک میکنم.

امیدوارم جوابهایی که دادم کمک کننده باشه. خودم که همچین حسی ندارم.

موفق باشین

• Like 7
لینک به دیدگاه
نداریم!

آره بابا. همون روز اول که اومدن، رفتم گفتم کاری چیزی، کمکی،وسیله ای نمیخواین؟

اصفهانم میشه پیدا کرد اماتهران چون شهر 72 ملته، خیر

اصلا حرفتو قبول مدارم در مورد همسایه...همه جا خوب و بد داره...حالا شانس شما جای خوبی نیوفتاده...

من خودم تهرانی نیستم ولی هیچی معرفت بچه تهران نمیشه...همسایه های ما هم خیلی گلن...

این حرفم به خاطر این بود که گفتین تو تهران نمیشه اعتماد کرد...

• Like 6
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...