رفتن به مطلب

مهمترین مانع ازدواج

مهمترین مانع ازدواج از نظر شما  

22 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. مهمترین مانع ازدواج از نظر شما

ارسال های توصیه شده

پدر و مادرت که خیرتو میخوان. ولی بابایی رفتار نکن. منطقی و متعادل باش.

بابایی چیه؟5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

خب همه چی درست میشه دیگه،

باید به خدا توکل کردhanghead.gif

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 75
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

درود و تشکر از همه دوستان که در بحث شرکت می کنن

دوستانی که موارد دیگه رو تیک زدن شفاف تر در موردشون بگن. من لیستی از موارد دیگه رو اینجا ذکر میکنم و شما میتونید روشون مانور بدین:

ترس از مشکلاتی که بعده ازدواج ممکنه پیش بیاد

نبودن امکان آشنایی مناسب با جنس مخالف قبل از ازدواج

وابستگی شدید به خانواده

ترس از محدود شدن آزادی های دوران مجردی

ترس از قطع رابطه با دوستان بعد از ازدواج

ناتوانی فرد در برقراری ارتباط اجتماعی با جنس مخالف(والا الان که همه فولن)

نداشتن حس مسئولیت پذیری

ترس از محدود شدن امکان پیشرفت(مالی و علمی) بعده ازدواج(این مورد رو چند دوست در همین تاپیک اشاره کردن)

پیدا نکردن فرد دلخواه(که فک کنم سحر91 اشاره کردن)

فقدان عشق و علاقه ی لازم به شخص خاصی برای ازدواج

ارضا نیاز جنسی خارج از چارچوب ازدواج(مثل صیغه و ..)

سخت گیر بودن در انتخاب همسر(کمال گرایی ..)

بی برنامه بودن در زندگی

عدم بلوغ کافی

نداشتن اعتماد به جنس مخالف

نفص جسمانی

وجود خواهر یا برادر بزرگتر که هنوز ازدواج نکردن

نداشتن کارا معافیت خدمت

وووم

امیدوارم به ادامه ی بحث کمک کنه.

موفق باشید

• Like 5
لینک به دیدگاه

سلام

من فکر میکنم این مورد"سخت گیر بودن در انتخاب همسر(کمال گرایی ..)" رو دارم در خواهرم مشاهده میکنم....انقدر ارمان گرا هست و خیالی فکر میکنه که مدام داره خواستگارهاشو رد میکنه!!

مدام هم میگه ادم وقتی نمیتونه هم اندازش رو پیدا کنه دست به اندازه خودش نباید بزنه!

این حرف رو قبول دارم البته تا یه جایی!

• Like 5
لینک به دیدگاه

ضایع شدن حقوق خانوم ها . چرا باید یه خانوم ازدواج کنه و هزینه کنه و تمامی ارامش و آسایش و حقوقی که قبل از ازدواج داشت از دست بده (البته این فقط در مورد تعدادی از خانوم ها صدق میکنه :banel_smiley_4:)

• Like 3
لینک به دیدگاه

نداشتن شغل مناسب و در نهایت سرمایه ی کافی برای شروع یه زندگی ، در حال حاضر، متاسفانه بزرگترین مشکله برای خیلی از کسایی که همدیگه رو دوست دارن و میخوان ازدواج کنن

• Like 6
لینک به دیدگاه

ساده بگیم, تنها چیزی که توی این مملکت, ارزش نداره, حداقل رفاه اجتماعی و شخصی هستش که هیچ ارزشی به اون داده نشده و روز به روز حماقت های مردان حکومتی بیشتر به مردم فشار وارد میکنه

• Like 4
لینک به دیدگاه
ساده بگیم, تنها چیزی که توی این مملکت, ارزش نداره, حداقل رفاه اجتماعی و شخصی هستش که هیچ ارزشی به اون داده نشده و روز به روز حماقت های مردان حکومتی بیشتر به مردم فشار وارد میکنه
در نظر سنجی هم شرکت کنید.نظر سنجی اگه مخفی بود بهتر بود نه؟ آخه خیلی ها باید مثلا مشکل تهیه جهیزیه داشته باشن. الان شاید بعضی ها خجالت میشکن..
  • Like 4
لینک به دیدگاه
در نظر سنجی هم شرکت کنید.نظر سنجی اگه مخفی بود بهتر بود نه؟ آخه خیلی ها باید مثلا مشکل تهیه جهیزیه داشته باشن. الان شاید بعضی ها خجالت میشکن..

مهریه سنگین که بحثش مفصله

سه مورد بعد, برمیگرده به شرایط بد زندگی کردن توی این کشور نفرین شده

فلن و در حال حاضر, برای فردا هم نمیشه برنامه ریزی کرد

بحث بر سر جهیزیه هم مفصله, چرا باید دختر جهاز ببره ؟

نداشتن مسکن ایراد نیست ( خودم ندارم ) ولی متاسفانه کشور ما در شرایطیه که توانایی گرفتن مسکن هم توی اون محیا نیست ( رهن و اجاره )

مثل اینکه به نظر میرسه مشکل اساسی, دولت مردان این مرز و بوم هستن, و فقر فرهنگی مردم این کشور ( فکر نکنین اونی که چوپونه و توی بیابونه رو مد نظر گرفتم, شمال شهرها هم زیاد پیدا میشه ). از ماست که بر ماست. ما مردم این مرز و بوم, مشکل نداشتیم, دولت ما اینگونه نبود

هرچند ما مانعی جلوی رشد و ترقی رو داریم ( دولت ), ولی مردم هم از این خواسته دولت حمایت نموده ( تن پروری )

تمامی این مسایل رو در کنار هم قرار بدیم, به چند مساله مهم میرسیم

هر شخص, بایستی به IQ و EQ مناسبی دست پیدا کنه. Iq چندان هم مهم نیست. ولی متاسفانه دچار فقر Eq هستیم

ما به بلوغ نرسیدیم, وقتی به بلوغ رسیدیم, میتونیم از ازدواج حرف بزنیم, و مسلمن وقتی به بلوغ رسیدیم, خیلی چیزا درست میشه

• Like 3
لینک به دیدگاه

:ws3: آره خداییش!!!!

من تا قبل این میگفتم نمیخوام ازدواج کنم به دلایل شخصی ولی الان میگم چون وسیله خونه-برقی و غیر برقی -واقعا بالا رفته و جهیزیه ندارم ازدواج نمیکنم دیگه.

خدا پدر تورم رو بیامرزه تکلیف امثال منو معلوم کرد.

• Like 2
لینک به دیدگاه
ضایع شدن حقوق خانوم ها . چرا باید یه خانوم ازدواج کنه و هزینه کنه و تمامی ارامش و آسایش و حقوقی که قبل از ازدواج داشت از دست بده (البته این فقط در مورد تعدادی از خانوم ها صدق میکنه :banel_smiley_4:)

چرا فکر میکن حقوقت ضایع میشه

من ازدواج نکردم

اما فکر نمیکنم ازواج عاقلانه حقوق ادمو ضایع کنه

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام

من فکر میکنم این مورد"سخت گیر بودن در انتخاب همسر(کمال گرایی ..)" رو دارم در خواهرم مشاهده میکنم....انقدر ارمان گرا هست و خیالی فکر میکنه که مدام داره خواستگارهاشو رد میکنه!!

مدام هم میگه ادم وقتی نمیتونه هم اندازش رو پیدا کنه دست به اندازه خودش نباید بزنه!

این حرف رو قبول دارم البته تا یه جایی!

محبوبه جان اتفاقا خواهرت کاملا عقلانی داره عمل می کنه

• Like 2
لینک به دیدگاه

راجع به مهریه من یه چیزی بگم

3تا نگاه به این مقوله میون دخترا و خانواده ها وجود داره

1. عدد و رقم مهریه رو شان و منزلت خودشون می دونن...که علتشم درگیر چشم و هم چشمی یا حرف دیگرانه...

2.مهریه رو پشتوانه ای میبینن برا مواقع اختلاف و حتا بعد از جدایی که با این عدد و رقما و بالا و پایین شدن قیمت سکه و قسط بندی تو دادگاه در حد یه تشریفات دلخوش کنک بیش نیست

3.مهریه براشون مهم نیست ...نه از نظر اجتماعی نه از نظر مادی

به نظرم مشکل دسته اول بقول دوستمون فقر فرهنگیه که باید نگاهشون اصلاح بشه...

دسته دوم هم بهتره بجای مهریه یه سری شرایط تو عقدنامه قید کنن که اگه اختلاف و جدایی پیش اومد هرچی داشتن نصف بشه...اینجوری معقولتره...هرچند شاید به نظر برسه تو زمان شادی خوشی دم ازدواج حرف جدایی و شرایط اون زمانو زدن صلاح نیست...ولی اگه واقع بینانه نگاه کنیم میبینیم که مهریه هم یه حربست که دقیقا وسط دعوا علم میشه واسه چزوندن یا احقاق حق...پس بجای تلف کردن وقت واسه تعیین عدد مهریه بهتره با دلایل منطقی خیلی محترمانه این شرایط ضمن عقد جایگزین مطرح بشه....

دسته سوم هم که :icon_gol:

متاسفانه اکثر ایرانی ها جزو دسته اولن...

• Like 6
لینک به دیدگاه

حتی با همین شرایط فعلی اگه بشه ثبات برقرار کرد و تا حدی جلوی تغییرات شدید رو گرفت باز هم میشه برای ازدواج اقدام کرد ولی در جامعه ای که ثانیه ای همه چیز تغییر میکنه و قانون قائم به فرد هست نه سیستم چطور میشه برای آینده برنامه ریزی کرد و از اینده ترس نداشت

• Like 6
لینک به دیدگاه
چرا فکر میکن حقوقت ضایع میشه

من ازدواج نکردم

اما فکر نمیکنم ازواج عاقلانه حقوق ادمو ضایع کنه

تعریف شما از ازدواج عاقلانه چی هست؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

درود

ببخشيد وقت نكردم همه نظرات دوستان رو بخونم

اگر حرف هاي من تكراري هست معذرت مي خوام.

جامعه ي ما دچار از خود بيگانگي شده.يكسري چيز هايي رو از ديگر جوامع به عاريه گرفتيم ولي به صورت غلط و داريم اجرا مي كنيم.شديم مثل اون كلاغ و داستان تقليد از كبك.

در قديم يك دختر و پسر ازدواج مي كردند معمولا تا مدتي با خانواده ي پسر زندگي مي كردند تا كم كم پسر خودش رو ببنده و بتونه مستقل بشه.گاهي هم اين اتفاق هرگز نمي افتاد و تا پايان عمر پدر مادر پسر همراه با هم زندگي مي كردند.الان همه به دنبال استقلال در بدو زندگي هستند.براي همين اين باعث مي شود كه چند سالي ازدواج به تاخير بيافتد.

در قديم تحصيل مانعي براي كاركردن نبود و بطور همزمان كار و تحصيل انجام مي گرفت.اما به دليل بالا كه گفتم امروزه نخست بايد تحصيل كرد/سپس سر كار رفت /مقدمات زندگي را فراهم كرد /ازدواج كرد و اين يعني باز هم تاخير در ازدواج.

افزايش سن ازدواج يعني سخت گيري در انتخاب.همين سخت گيري كه ناشي از بزرگ شدن و غلبه ي منطق و حس معامله گري بر احساس و حس معاشقه هست باعث مي شود كه چند سالي هم به دنبال كسي بگرديم كه هم احساس ما را تحريك كنم و هم پاسخگوي پرسش هاي منطقي و عقلي ما (حس معامله گري ) ما باشد.

يك عمال خيلي مهم ديگر هم تغيير در نظام تربيتي ما هست.در گذشته يك فرد 18 ساله يك فرد كامل و عاقل محسوب مي گرديد اما امروزه اكثر افراد تا 27-8 سالگي هنوز كودك هستند و رشد عقلي مناسبي براي تشكيل خانواده ندارند.

اين عوامل مهم و بسياري عومال كوچك ديگر باعث گرديده كه بين سن بلوغ (براي پسران حدود 15) و سن ازدواج (حدود 28) اختلاف معني داري پديد بيايد .اين اختلاف عامل بسياري از بزه هاي اجتماعي است .همين بزه هاي اجتماعي و نقش داشتن خود يا حد اقل دوستان فرد در اين بزه ها باعث مي شود كه در موقع ازدواج نوعي بد بيني به جنس مخالف(دختر يا پسر) پديد بيايد و اين حس بدبيني خود يك سد بسيار محكم در مقابل ازدواج و بعد از آن در مقابل پايداري ازدواج است.

راه حل اين موضوع چيست؟

1-تغيير ساختار آموزشي در جامعه

2-وفور مسكن ارزان (انبوه سازي كه از جانب دولت انجام مي شود تا مانع افزايش قيمت مسكن شود و مسكن را از ليست دغدغه هاي خانوار حذف مي كند)

3-ايجاد فرصت هاي شغلي پايدار/نيمه پايدار/تفريحي

شايد يك جوان 18 ساله نتواند خيلي از كارهاي تخصصي را انجام دهد اما خيلي از كارها هستند كه نياز به تخصص خاصي ندارند و جنبه ي آموزشي نيز دارند.مي بايست با ايجاد فرصت هاي شغلي پايدار اين فرصت هاي تفريحي را در اختيار جوانان قرار داد(مثلا فروشندگي/دستياري بسياري از حرفه ها/فروش و بازاريابي/خدمات شهري و...)

4-حذف مدرك گرايي و تمركز بر تخصص گرايي در بسياري از حرفه ها و كارها(برداشتن پايه ي حقوق بر اساس مدرك/برگزاري آزمون هاي تخصصي به جاي مبنا قرار دادن مدرك/برتري دادن شرط تجربه بر مدرك/و...)

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...