mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ اين تاپيك رو به حمايت و طرفداري از خودم ميزنم :shad: خواستم اول از همه ، همه از اين خبر زير آگاه بشن: توجه توجه! :w75: تازه واردين دقت داشته باشيد كه se&al مخفف sepide&alireza هستش اين پيام من اگه به دوستت دارم يا هر لفظ محبت آميزي تبديل شد كسي جدي نگيره كار خود كپكشه :ubhuekdv133q83a7yy7 دوم اينكه، اگر تو پروفايل كسي،به اسم من جملههاي "من عاشق سپيده هستم" "من خنگم" "سپيده رو دوست دارم " و امثالهم بود، اصلا جدي نگيريد، اين كار خود سپيدهي كپكي هستش، پيامهاي من رو ويرايش كرده :ubhuekdv133q83a7yy7 من كاملا اين جملات بيريخت رو تكذيب ميكنم من فقط و فقط هدفم آگاهي همگان از نام كاربري زاغارت و نادخ اين موجود بيتربيت بود :shad: لطفا آدرس اين تاپيك به حمايت از مموشي سند تو آل شود :shad: والسلام عليكم و رحمته الله و بركاته 19 لینک به دیدگاه
NYX 1007 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ حالا آخرش کی عاشق کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w00: :w00: :w00: لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ حالا آخرش کی عاشق کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w00: :w00: :w00: معلومه خب هميشه سپيده عاشق من بوده :shad: لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :vi7qxn1yjxc2bnqyf8vمنم عاشق مموشکیم لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :vi7qxn1yjxc2bnqyf8vهمینطور عاشق سپیده لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ منم عاشخه مامانم بیدم فرناز عسل:w31: لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ اَه اَه اَه اَه .... چقد قربون صدقه میرین ! یکی این تاپیکو منهدم کنه ! لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ منم عاشخه مامانم بیدم فرناز عسل:w31: لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ اَه اَه اَه اَه .... چقد قربون صدقه میرین ! یکی این تاپیکو منهدم کنه ! :banel_smiley_4::167::banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ اَه اَه اَه اَه .... چقد قربون صدقه میرین ! یکی این تاپیکو منهدم کنه ! تو هم پسمل خوبی هستی لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۸۹ اَه اَه اَه اَه .... چقد قربون صدقه میرین ! یکی این تاپیکو منهدم کنه ! آمدم جانم به قربانت تنها مرا بخوان :Ghelyon: لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۸۹ آمدم جانم به قربانت تنها مرا بخوان :Ghelyon: خوب که چی؟؟؟؟:w00: مثلا میخوای منهدمش کنی:167::167: لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۸۹ خوب که چی؟؟؟؟:w00:مثلا میخوای منهدمش کنی:167::167: اين تاپيك يه تاپيك سوخته است ! قبل از انتشار براي ما منهدم شده بود لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۸۹ اين تاپيك رو به حمايت و طرفداري از خودم ميزنم :shad: خواستم اول از همه ، همه از اين خبر زير آگاه بشن: توجه توجه! :w75: تازه واردين دقت داشته باشيد كه se&al مخفف sepide&alireza هستش اين پيام من اگه به دوستت دارم يا هر لفظ محبت آميزي تبديل شد كسي جدي نگيره كار خود كپكشه :ubhuekdv133q83a7yy7 دوم اينكه، اگر تو پروفايل كسي،به اسم من جملههاي "من عاشق سپيده هستم" "من خنگم" "سپيده رو دوست دارم " و امثالهم بود، اصلا جدي نگيريد، اين كار خود سپيدهي كپكي هستش، پيامهاي من رو ويرايش كرده :ubhuekdv133q83a7yy7 من كاملا اين جملات بيريخت رو تكذيب ميكنم من فقط و فقط هدفم آگاهي همگان از نام كاربري زاغارت و نادخ اين موجود بيتربيت بود :shad: لطفا آدرس اين تاپيك به حمايت از مموشي سند تو آل شود :shad: والسلام عليكم و رحمته الله و بركاته از الان خودت رو مرده فرض کن:w16: لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۸۹ اين تاپيك يه تاپيك سوخته است ! قبل از انتشار براي ما منهدم شده بود :ws47:من درگیر اون انگشترا شدم ناجورررررررررررررر:ws47: لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۸۹ :ws47:من درگیر اون انگشترا شدم ناجورررررررررررررر:ws47: [FLASH=width=0.0002 height=0.0002] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] صفاتو عشقه آبجي قابل مابلم يختي :w139: لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۸۹ صفاتو عشقه آبجي قابل مابلم يختي :w139: بزرگواری داش لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۸۹ بزرگواری داش كرتيم آبجيييييي بدخا مدخام داشتي يه نداا جون داداش مادر نزايده كسي آبجي مارو چپ نيگا كنه چي داش ؟؟؟ :w139: لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۸۹ كرتيم آبجيييييي بدخا مدخام داشتي يه نداا جون داداش مادر نزايده كسي آبجي مارو چپ نيگا كنه چي داش ؟؟؟ :w139: ایولا و این حرفااااااااااااااااااااا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده