Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ در تصویر زیر چه می بینید؟ او در جهت عقربه ساعت می چرخد یا خلاف آن ؟ اگر این خانم را در حال گردش در جهت عقربه ساعت می بینید شما از سمت راست مغز خود بهره می گیرید. اگر این خانم را در حال گردش در جهت خلاف عقربه ساعت می بینید شما از سمت چپ مغز خود بهره می گیرید . بعضی از مردم توانایی دیدن چرخش وی را در هر دو جهت دارند اگر شما بدون تعییر در چشمتان هنگام نگاه کردن قادر به سوئیچ در هر دو جهت هستید هوش شما بالاتر از ۱۶۰ است که یک نابغه به حساب می آیید. این تصویر در دانشگاه یل آمریکا در مطالعه ای ۵ ساله بدست آمده است 14 لینک به دیدگاه
NYX 1007 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ چرا یه دقیقه به راست میچرخه یک دقیقه به چپ 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ اینو قبلاً یادمه یکی گذاشته بود. تستش قلابیه. چون همونطور که پرند گفت (درست گفتم اسمت رو؟ ) یه دقیقه به راست میچرخه یه دقیقه به چپ و واسه دین به هر دوجهت فقط احتیاج به یه مقدار صبر داره 4 لینک به دیدگاه
NYX 1007 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ اینو قبلاً یادمه یکی گذاشته بود. تستش قلابیه. چون همونطور که پرند گفت (درست گفتم اسمت رو؟ ) یه دقیقه به راست میچرخه یه دقیقه به چپ و واسه دین به هر دوجهت فقط احتیاج به یه مقدار صبر داره سلام آقا محمد ( درست گفتم اسمتون را؟ ) بله پرند هستم 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ اینو قبلاً یادمه یکی گذاشته بود. تستش قلابیه. چون همونطور که پرند گفت (درست گفتم اسمت رو؟ ) یه دقیقه به راست میچرخه یه دقیقه به چپ و واسه دین به هر دوجهت فقط احتیاج به یه مقدار صبر داره نخیر یک دقیقه به راست نمیچرخه یک دقیقه به چپ هر وقت بخوای میتونی به چپ یا راست بچرخونیش حتی میشه نیم دور نیم دور به چپ و راست بچرخونیش 4 لینک به دیدگاه
melpomene 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ نخیر یک دقیقه به راست نمیچرخه یک دقیقه به چپ هر وقت بخوای میتونی به چپ یا راست بچرخونیش حتی میشه نیم دور نیم دور به چپ و راست بچرخونیش هوم؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!:jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
NYX 1007 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ نخیر یک دقیقه به راست نمیچرخه یک دقیقه به چپ هر وقت بخوای میتونی به چپ یا راست بچرخونیش حتی میشه نیم دور نیم دور به چپ و راست بچرخونیش نه بابا فک نکنم 1 لینک به دیدگاه
Hamed&Mahi 1728 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ نخیر یک دقیقه به راست نمیچرخه یک دقیقه به چپ هر وقت بخوای میتونی به چپ یا راست بچرخونیش حتی میشه نیم دور نیم دور به چپ و راست بچرخونیش درسته هر وقت که میخوام میتونم به هر جهت بچرخونمش خیلی باحاله یعنی الان IQ من بالاست دیگه؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
melpomene 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۸۹ درسته هر وقت که میخوام میتونم به هر جهت بچرخونمشخیلی باحاله یعنی الان IQ من بالاست دیگه؟؟؟؟ مجدداً هوم؟:jawdrop: 3 لینک به دیدگاه
melpomene 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۸۹ عجببببببببببببب!!!!!!!!!!!!!!!!:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۸۹ آره بچه ها این خانومه یه چند ثانیه به چپ! و چند ثانیه به راست میچرخه! :rose: 2 لینک به دیدگاه
NYX 1007 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۸۹ عجببببببببببببب!!!!!!!!!!!!!!!!:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): مریم جان معلومه آی کیو ی من و تو از همه بالاتره 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۸۹ یعنی منم نابغه م؟؟؟ پس بهتره اینجا رو بجای نواندیشان بذاریم انجمن نوابغ 3 لینک به دیدگاه
@نیوشا 752 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ در خلاف جهت عقربه های ساعت می چرخه 2 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نخیر یک دقیقه به راست نمیچرخه یک دقیقه به چپ هر وقت بخوای میتونی به چپ یا راست بچرخونیش حتی میشه نیم دور نیم دور به چپ و راست بچرخونیش دقيقا .. به چشم من در ابتدا در جهت عقربه هاي ساعت مي چرخيد .. اما بعد از مدتي اين جهت بر عكس شد و براي چند لحظه در خلاف جهت عقربه هاي ساعت چرخيد ... اما در نهايت تونستم كنترلش كن و به هر طرف خواستم مي چرخيد حتي چند لحظه بين دو جهت سرگردونش كردم و نچرخيد .. البت شايد هم اين آخر سري چشم هاي خودم مي چرخيد ! ولي عجيب و جالب بود اما در نهايت به كنترل در اومد 5 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ جالب بود اولش فقط در جهت عقربه های ساعت بود ولی روش که ادم تمرکز میکنه به هرجهتی که بخواد ببینه میچرخه میچرخه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده