Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ [h=1] [/h] [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=class: clubmainright] [TABLE] [TR] [TD] [h=2] [/h][h=2]کیک کدو حلوایی[/h] مواد لازم: آرد: 2پیمانه شكر:یك و یكدوم پیمانه تخممرغ: 4 عدد بیكینگپودر: 2 قاشق چایخوری نمك: یكهشتم قاشق چایخوری دارچین: 2 قاشق چایخوری روغن مایع: 100گرم كدو حلوایی: 400گرم روش تهیه: كدو حلوایی را پوست كنده و به قطعات كوچكتر تقسیم كنید، سپس با مقداری آب بپزید و بعد از پخت له كنید. ( آب را تا حدی بریزید كه بعد از پخت هیچ آبی درون قابلمه نمانده باشد و حین پخت همه به خورد كدوها برود). فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتیگراد) روشن كنید تا گرم شود. آرد، گردو، هل، دارچین، بیكینگپودر و نمك را با هم مخلوط كنید. تخم مرغها را درون ظرف شكسته و با سرعت بالای همزن بهمدت 5 دقیقه خوب بزنید. روغن و شكر را با هم مخلوط و به تخممرغ زده شده اضافه كرده و بعد كدو را به آن اضافه كنید. وسط مواد آردی و خشك را باز كنید و مخلوط تخممرغ و كدو حلوایی را در آن بریزید و به آرامی هم بزنید تا همه مواد با یكدیگر مخلوط شود. مایه را درون قالب بریزید. (اگر قالب شما تفلون نیست، قالب را از قبل كمی چرب كرده و آرد بپاشید) قالب را بهمدت 40 دقیقه درون فری كه از قبل گرم شده قرار دهید. كیك را بدون اینكه از قالب خارج كنید، بهمدت 2 ساعت زمان دهید تا خوب خنك شود. نكته: برای تزیین روی كیك من تنها از گاناش شكلات سفید استفاده كردهام كه برای تهیه آن میتوانید از 150 گرم شكلات سفید، 100گرم خامه كه روی حرارت میگذارید استفاده كنید. وقتی مواد كمی ولرم شد روی كیك دهید. اگر تخممرغها را برای 5دقیقه هم نزنید ممكن است به بافت پوكی دست نیابید پس لطفا زمان را دقیق رعایت كنید. [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] 5 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ کیک کدو حلوای(با جوز هندی) تخم مرغ 3عدد جوز هندي يك چهارم قاشق چايخوري ارد 300گرم معادل 2ليوان گردو خرد شده 50گرم (من نريختم ) كدو حلوايي پخته و پوره شده يك پيمانه شكر250گرم معادل يك ليوان ماست 3قاشق سوپخوري پيكينگ پودر3قاشق چايخوري دارچين يك دوم قاشق چايخوري روغن مايع 1پيمانه230ميلي گرم نمك يك هشتم قاشق چايخوري يك قالب متوسط رو چرب مي كنيم ارد پاشي مي كنيم كنار مي زاريم فر رو هم روشن مي كنيم حالا با خيال راحت مي ريم سراغ تهيه كيك مواد خشك (ارد بيكينگ پودرنمك جوز هندي دارچين)الك مي كنيم 200گرم كدو حلوايي رو پوست كنيد خرد كنيد با اب +2قاشق سوپخوري شكردر مخلوط كن پوره كنيد(من شكر نريختم)شكر +روغن+ماست رو با همزن بزنيد تخم مرغ ها را يكي يكي اضافه مي كنيم با همزن بزنيد پوره كدو حلوايي و مواد خشك رو اضافه مي كنيم در اخر گردو رو هم اضافه مي كنيم راستي در اين مرحله از ليسك استفاده مي كنيم در فر 175درجه سانتي گراد يا350درجه فارانهايت به مدت45تا50دقيقه مي زاريم بپزه 5 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ دستور2 مال خانم سیمین قاجار هست که من از این دستور استفاده کردم:mrsbeasley: اجازه خانمممممم من از جوز هندی استفاده نکردم کلا ندارم در خانه موجود نیست نکته های من : چنان عطری داره این کیک بخاطر دارچین, که نگو و نپرس نکته ی بعدی من:شکر رو خیلی کم ریختم ولی کیک حاصله خوش طعم بود مثلا خواستم رژیمی بشه البته دارچین به کیک رنگ میده و تیره ترش میکنه نکته ی بعدی: بدون دارچین هم درست کردم که یه رنگ طلایی با شکوه داشت نکته ی آخر: اصلا مزه ی کدو حلوایی نمیداد و تو ذوق نمیزد برای کسایی که کدو حلوایی دوست ندارن نوشتم خودم دوست دارم نوش جان 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ دستور اول رو قبلا درست کردم خوب میشه.فقط هل نزدم. گردو زدم بهش. اگر کدو حلوایی شیرین بود شکر کمتر بزنین. 4 لینک به دیدگاه
کیجا 61 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ دستور خانم قاجار حرف نداره قبلا درست کردم فقط زیاد پف نکرد 3 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ دستور خانم قاجار حرف نداره قبلا درست کردم فقط زیاد پف نکرد کلا کیکهایی با پایه ی میوه , کم پُف میکنه. کیک اسفنجی که نیست . این کیکها سنگینند. پف میکنه اما حجمش سه برابر نمیشه درحالیکه کاملا پوک و خوشمزه س. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده