h.shafiee 3194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ برای برش نکاتی هست که اگه رعایت کنیم کار تمیز و بدون مشکل پیش میره.به نقطه شروع دقت کنید اگه یه ماکتی میساختید که بزرگتر از سایز اصلی بود مثلا 1.50 مقیاسش بود یعنی دو بارابر اندازه واقعی مثل همین ماکت آدم نمیتونه راحت کارروبرش بده برای این مشکل بیاین ابتدای کار رو با کاتر علامت بزنید نوک کاتر رو فشار بدید به کاغذ... و بعد نقطه دوم رو نشون بزارید حتما سوراخ بشه که اگه حتی نشون رو ندیدید و کاتر رو روی مقوا کشیدید نوک کاتر بیوفته داخل جائی که علامت زدید. وبعد دوباره کاتر رو بزارید رو نقطه اول وقتی مطمئن شدید که کاتر محکم شده خط کش رو بچسبونید به نوک کاتر و از نقطه دوم هم تنظیم کنید حالا برش. درنقطه شروع نوک کاتر داخل نقطه اول که افتاد شروع کنید به برش وقتی رسید به نقطه دوم خود نوک کاتر میوفته داخل سوراخ نقطه دوم.به همین راحتی. حالا یه روش دیگه اگه یه جائی داشتید که فقط نقطه اول داشت ونقطه دوم نداشت یعنی ته کار بیرون کاغذ ماکت بودواگه یادتون رفت نشون بزارید عدد خط کش رو روی یه عدد رند مثلا همین کار منظورم عدد20 بزارید این عدد رند میشه نقطه شروع برش شما. 3 لینک به دیدگاه
h.shafiee 3194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ سلام براتون توضیح دادم که چون مقوا ماکت رو با لیزر برش دادم کثیف شده برای اینکه این مشکل رفع بشه یه لایه فابریانو220گرم روش چسبوندم.سعی کنید کارای چسبکاری رو با سرنگ انجام بدید تا ماکت تمیز دراد. 2 لینک به دیدگاه
h.shafiee 3194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ اگه یه موقع ماکتی با سایز بزرگ ساختید برای جلوگیری از انحنای سطوح ماکت اون رو از داخل شاسی کشی کنید. من این کار رو کردم فکر کنم واضحه. یه نوار به عرض 3cm البته این بستگی به کارتون داره و به ارتفاع ، تقریبا کمتر از ارتفاع ساختمان. درست کردن این نوار خیلی مهمه چون اگه با دست ببرید لبه نوار هیچ موقع صاف و با زاویه 90 درجه برش خورده نمیشه اگه با لیزر برش داده بشه بهتر چون وقتی چسب می زنید لبه نوار خوب به سطح ماکت می چسبه. در هر ماکتی پرتی مصالح زیاده می تونید از همین پرتی ها گونیا وبه اصطلاح لچکی ببرید و برای اینکه نوار خوب و بدون زاویه به سطح کار بچسبه ازشون مث کار من استفاده کنید.برای انکه لچکی ها خوب وبدون زاویه چسبیده بشن از یه لچکی به عنوان کمک استفاده کنید. نوار ولچکی ها رو خوب چسب کاری کنید تا کاملا به سطح کار بچسبد. برای این جور چسبکاری ها از چسب کرافت استفاده کنید خیلی محکمه ولی در جاهایی که توی دید هستش از رازی سفید چون کرافت مایع زرد داره که وقتی خشک بشه باز هم به رنگ زرد میمونه و کار رو زشت میکنه. سطح رو جای ثابت بزارید تا خوب بچسبد. لچکی هارو ضربدری بزنید تا نوار به یک طرف خم نشود. 2 لینک به دیدگاه
setri 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ چرا ماکت حالت پله ای داره ؟ زیر هر سطح خالیه ؟ ( عکس یکی مونده به آخر) 2 لینک به دیدگاه
h.shafiee 3194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ چرا ماکت حالت پله ای داره ؟ زیر هر سطح خالیه ؟ ( عکس یکی مونده به آخر) تصاویر بعدی رو باید ببینید . الان یکم زوده. 2 لینک به دیدگاه
h.shafiee 3194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ با دریل سقف بالائی بالکون ها رو سوراخ زدم تا یه لامپ Led براش بزارم . یه نکته درمورد سوراخ کردن با دریل بگم زمانی که سوراخ رو ایجاد میکنید به دلیل نرم بودن مقوا لبه های مقوا بیرون میاد می تونید این لبه ها رو با کاتر یا چاقوی جراحی ببرید و خیلی مواظب باشید . 1 لینک به دیدگاه
h.shafiee 3194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ مته دریل رو از اندازه لامپ کمتر بگیرید تا با فشار ، لامپ رو در جای خودش قرار بدید اینطوری احتیاج به چسب هم ندارید و لامپ محکم میمونه . برای چسباندن در این مرحله می تونید از چسب 1.2.3 استفاده کنید البته بدون اسپری سرعت کارتون رو بالا میره. ولی با دقت و مطمئن باشید که قطعه ها درست در جای خودشون قرار گرفتن چون سرعت گیرایش چسب زیاده و راه برگشت ندارید/. 2 لینک به دیدگاه
h.shafiee 3194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ زیاد گشتم تا L E D کوچکتری پیدا کنم اما چون ساخت ماکت به عید پارسال خورد نتونستم پیدا کنم. اما وقتی تو کار رفت و کار ماکت تموم شد اصلا معلوم نشد. 1 لینک به دیدگاه
h.shafiee 3194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ این همه درو پنجره رو باید کار بزارم.یه ماکت این همه زحمت داره ببینید یه خونه تا وقتی بشه خونه چه سختی هایی داره. برش با لیزر باعث میشه که کناره های کار کثیف بشه البته من خودم به این موارد خیلی حساسم شاید برا کسی اهمیت نداشته باشه در هر صورت اگه خواستید کار تمیز دراد میتونید با پوساب سمباده یه لایه از رو مقوا رو بردارید به این صورت... این طوری کثیفی های دور کار پاک میشه. برای کار گذاشتن در و پنجره گوشه های کار رو با چسب رازی که دیر خودش رو میگره استفاده کنید و درست سر جای خودش تنظیم کنید و بعد که خودش رو گرفت با چسب 1.2.3 دورش رو چسب کاری کنید. دلیل استفاده از چسب رازی برای دور پنجره چون دیر میگره میشه راحت تنظمش کرد اما اگه از چسب قوی استفاده کنید اگه زود بگیره میفهمین که چی میگم آدم بدبخت میشه. توجه داشته باشین که ابعاد پنجره رو چند میلی بیشتر بگیرید تا کار از پشت که چسبیده میشه اذیتتون نکنه و اضافش مثل شاخک عمل کنه. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده