رفتن به مطلب

ساخت سد در قلب شهر


ارسال های توصیه شده

میزان بارندگی سنگاپور سالانه 100 اینچ می باشد. کنترل سیل و آبهای زیر زمینی، امکان ذخیره حجم زیادی از آب را فراهم می کند.

 

راه حل مهار این حجم عظیم آب چیست؟

 

یک سد کوچک و کم ارتفاع با نام سد مارینا ساخته شده است. سد مارینا پانزدهمین سد کشور است اما اولین سدی است که در قلب شهر جای گرفته است.

 

این سد حدود 20 سال پیش توسط صدراعظم لی کووان یو ، ساخته شد. این سد مخازن آب شیرین ایجاد می کند که منابع آبی کشور را افزایش داده و وابستگی به منابع مهم را کاهش می دهد.

 

این دو مخزن در کنار هم و در مخزن جدید میزان ذخایر آبی سنگاپور را از نصف به دو سوم افزایش داده است.

 

با 10 هزار هکتار حوزه آبریز مرزی، سد مارینا 1/6 مساحت سنگاپور را تشکیل می دهد. حوزه آبریز بزرگترین و پرجمعیت ترین جزیره کشور می باشد. سود حاصل از این سد سه برابر می باشد.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

کنترل سیل:

سد، بخشی از یک سیستم عظیم کنترل سیل می باشد که میزان سیل در زمین های پست و هموار را در بخش های پرازدحام شهر، کاهش می دهد. در طول زمان بارندگی، مجموعه تاج های نه گانه سد، آبهای خروشان مازاد را آزاد نموده و زمانی که جزر و مد کم است به دریا هدایت می کند. زمانی که جزر و مد آغاز می شود، لوله های عظیم فاضلاب، آب های مازاد را با سرعت زیاد – در حد خالی کردن آب استخر بازیهای المپیک در یک دقیقه- آغاز می کنند.

 

ذخیره آب:

سد مارینا در طول شبکه ی مارینا به منظور حفظ آب دریا ساخته شده است. گستره این سد 350 متر می باشد که اولین مخزن در شهر را تشکیل می دهد.

 

نمک زدایی آب دریا از آوریل 2009 به منظور جایگزینی با آب های حاصل از بارندگی آغاز شد. در 20 نوامبر 2010، مخزن مارینا آماده بهره برداری شد. این مخزن می تواند حدودا 10 درصد از نیاز کشور را تامین کند.

 

جاذبه شیوه زندگی:

با کنترل دائمی و سالانه سطح آب بدون اثر جزر و مد، نتیجه این امر نوعی فعالیت مفرح تلقی می شود و یکی از جاذبه های سنگاپور نظیر قایق سواری، موج سواری و غیره به شمار می رود. خود سد مارینا نیز نوعی جاذبه توریستی به شمار می رود، میلیون ها انسان را از سراسر جهان به این مکان می کشاند تا پایداری و کارکرد سقف سبز آن را همانند سایر مکان های گردشگری، خلیج و مرکز شهر به نمایش بگذارد.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...