azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۱ خوب دوستان این هم سری دوم تصویر شناسی شیمی بشتابید بشتابید روال مثل سری اول هست.... قوانین همون هست ... این بار براتون یک ساختار رو گذاشتم که ساده هست میتونید تشخیص بدید مهلت پاسخگویی و ارسال جواب از تاریخ : 21/12/12 تا تاریخ :26/12/12:hapydancsmil: پاسخ هاتون را برای من به صورت خصوصی ارسال نمائید. تشکر میکنییییییییم امتیازات به شرح ذیل میباشد : نفر اول 150 امتیاز نفر دوم 100 امتیاز نفر سوم 50 امتیاز نفرات برتر از طریق نظر سنجی انتخاب میگردند 11 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۱ اولین جواب اومدهاااااااااا :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ دخترم باریکلا اصلا تو خودشی ... خود خودشی همونی که من میخواستم 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ تازشم فرمولش C6H6هه دیگه مطمئن شدی امتیاز پلیز 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ وای خدای من دلنواز تو یک ... تو ... تو یک نابغه اییییییییی خدایا همه امتیازات کل تالارها هم کمه برات تو یک پدیده ای پدیده عوض این پدیده بازیا جواب رو برام بفرست 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ وقت رو تمدید میکنیم ببینیم فرجی میشه یا نه 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۱ این که کاری نداره الان این عکس و دیدم یاد یه خاطرای افتادم من سوم دبیرستان بودم یه معلم شیمی داشتیم ما از اول تا اخر با این دعوا داشتیم همون روز اول دو تا کشیده خوابوند زیر گوش ما یه چی میگم یه چی میشنوی خودکار استدلر تو دستم شکست یادمه یه بار رفتم پای تخته موقع تجزیه، فرمول شیمیایی اب رو اشتباهی نوشتم کفرش دراومد مثل لبو سرخ می شد وقتی عصبانی بود نامرد من نمرات خوبی میگرفتم تو ورقه ولی کلاسی پایین می داد نمره کلم میومد پایین خلاصه این شیمی برا من خاطره انگیزه بگذریم مزاحمتون نمی شم جواب سوال رو هم فکر کنم به نتیجه رسیدم میگم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده