azarafrooz 14221 ارسال شده در 20 اسفند، 2012 خوب دوستان این هم سری دوم تصویر شناسی شیمی بشتابید بشتابید روال مثل سری اول هست.... قوانین همون هست ... این بار براتون یک ساختار رو گذاشتم که ساده هست میتونید تشخیص بدید مهلت پاسخگویی و ارسال جواب از تاریخ : 21/12/12 تا تاریخ :26/12/12:hapydancsmil: پاسخ هاتون را برای من به صورت خصوصی ارسال نمائید. تشکر میکنییییییییم امتیازات به شرح ذیل میباشد : نفر اول 150 امتیاز نفر دوم 100 امتیاز نفر سوم 50 امتیاز نفرات برتر از طریق نظر سنجی انتخاب میگردند 11
azarafrooz 14221 سازنده ارسال شده در 24 اسفند، 2012 دخترم باریکلا اصلا تو خودشی ... خود خودشی همونی که من میخواستم 2
azarafrooz 14221 سازنده ارسال شده در 24 اسفند، 2012 وای خدای من دلنواز تو یک ... تو ... تو یک نابغه اییییییییی خدایا همه امتیازات کل تالارها هم کمه برات تو یک پدیده ای پدیده عوض این پدیده بازیا جواب رو برام بفرست 2
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 28 اسفند، 2012 این که کاری نداره الان این عکس و دیدم یاد یه خاطرای افتادم من سوم دبیرستان بودم یه معلم شیمی داشتیم ما از اول تا اخر با این دعوا داشتیم همون روز اول دو تا کشیده خوابوند زیر گوش ما یه چی میگم یه چی میشنوی خودکار استدلر تو دستم شکست یادمه یه بار رفتم پای تخته موقع تجزیه، فرمول شیمیایی اب رو اشتباهی نوشتم کفرش دراومد مثل لبو سرخ می شد وقتی عصبانی بود نامرد من نمرات خوبی میگرفتم تو ورقه ولی کلاسی پایین می داد نمره کلم میومد پایین خلاصه این شیمی برا من خاطره انگیزه بگذریم مزاحمتون نمی شم جواب سوال رو هم فکر کنم به نتیجه رسیدم میگم 2
ارسالهای توصیه شده