آریودخت 43941 مالک ارسال شده در 16 اسفند، 2012 دخمل عمو واسه رو کم کنی رفتم پول غرض کردم اینارم برات خریدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 . . . خوب شد راهنمایت کردیم ، ما یه ضرب المثل داریم میگه : گزیل پوده همونیه که بوده
sahar 91 9480 ارسال شده در 16 اسفند، 2012 :icon_gol:دوست خوبم تولدت در این فصل سرشار از زیبایی ها و مهربانی ها مبارررررررک :icon_gol:
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 16 اسفند، 2012 الحسود لایسود :icon_razz: حسودی نیست. میگم ابروی خونوادگیمونو بردی با اون کادوات. تازشم واسه تولده من که دخترتم یه گلم نخریدی میگم من پسر عمو ندارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آریودخت 43941 مالک ارسال شده در 16 اسفند، 2012 حسودی نیست. میگم ابروی خونوادگیمونو بردی با اون کادوات.تازشم واسه تولده من که دخترتم یه گلم نخریدی میگم من پسر عمو ندارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من و تو هیچکسو نداریم
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 16 اسفند، 2012 اینام هدیه تفلد دخمل عمو دیگه شر منده کمه دیگه بیشتر وسعم نرسید:5c6ipag2mnshmsf5ju3 . . . . چه بد سلیقه.:icon_razz:
.Apameh 25173 ارسال شده در 16 اسفند، 2012 مرسی دخمل عمو خوب زدی تو پرشون:hapydancsmil: نه دیگه تو تفلد من دعوا نکنین شاد باشیم همه:hapydancsmil::hapydancsmil: زهرایی کمال همنشین درت اثر کرده ها ، توم داری بی سلیقه میشیا آخه گناه داره پسر عموم بیساره رفته برام کادو خریده خیلی خوجلن همهشون:hapydancsmil: دخمل عمو واسه رو کم کنی رفتم پول قرض کردم اینارم برات خریدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 . . . پـســــــــــــــــــــــــــــــــرعمو چخد تو مهلبونی:hapydancsmil: اما برا چی پول قرض کردی؟خب پس قبلیارو بهت میدم ببر بفروش قرضتو بده
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 16 اسفند، 2012 به به ببین تولد کیه...:hapydancsmil: خیلی خیلی مبارکه... لایق بهترینایی،پس بهترینارو برات آرزو میکنم...امیدوارم که به هر چیزی که دوست داری برسی...و همیشه شادی رو برات میخوام...
.Apameh 25173 ارسال شده در 16 اسفند، 2012 چه بد سلیقه.:icon_razz: نگو فرنوشی گناه داره خوجله:hapydancsmil:
.Apameh 25173 ارسال شده در 16 اسفند، 2012 به به ببین تولد کیه...:hapydancsmil: خیلی خیلی مبارکه... لایق بهترینایی،پس بهترینارو برات آرزو میکنم...امیدوارم که به هر چیزی که دوست داری برسی...و همیشه شادی رو برات میخوام... مرسی داداشـــــــــــــــــی جونم تفلد خودت مبارکه اگه راس میگی خودت شاد باشی اصن من دیگه نمیتونم 2 روز صبر کنم همین الان به دنیا میام :hapydancsmil:
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 16 اسفند، 2012 نگو فرنوشی گناه داره خوجله:hapydancsmil: خوب خواهری باید یکی باشه که بهش بگه. بهش گفتیم رفت قششنگترش رو خرید
.Apameh 25173 ارسال شده در 16 اسفند، 2012 تولدت مبارك :)اميدوارم هميشه شاد باشي :flowerysmile: مرسی دوست جونم لطف کردی خیلی زیــــــــــــــــــــــــاد:hapydancsmil: دوست عزیزم تولدت مبارکبرات بهترین هارو آرزو می کنم ممنونم دوست عزیز زحمت کشیدی... چه کیک خوشمزه ای :icon_gol:دوست خوبم تولدت در این فصل سرشار از زیبایی ها و مهربانی ها مبارررررررک :icon_gol: مرسی سحر جونی چقد خوجالم کردی :hapydancsmil: اون علامت سوال رو کیک رو اگه پیدا کردی جایزه داری حسودی نیست. میگم ابروی خونوادگیمونو بردی با اون کادوات.تازشم واسه تولده من که دخترتم یه گلم نخریدی میگم من پسر عمو ندارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میخره برا توام صبایی خیلی مهلبونه من و تو هیچکسو نداریم اینجوری نگو پس ما بوقیم
.Apameh 25173 ارسال شده در 16 اسفند، 2012 خوب خواهری باید یکی باشه که بهش بگه. بهش گفتیم رفت قششنگترش رو خرید بااااسه فرنوشی دستتون درد نکنه:hapydancsmil:
.Apameh 25173 ارسال شده در 16 اسفند، 2012 تبریک میگم انشالا همیشه شاد باشی و خندون:happy: مرســــــــــــــــــــی جناب مدیر بزرگ:hapydancsmil: خجالتمان دادید:girl_blush2: زحمت کشیدی
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 17 اسفند، 2012 من و تو هیچکسو نداریم من دارممممممممممم. عمه دارم. بابا دارم. شوهر دارم. زن دارم. خاله دارم. دوووووووووووووست دارم. توام داری . هم زنمی هم عمه منی
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 17 اسفند، 2012 مر میخره برا توام صبایی خیلی مهلبونه اینجوری نگو پس ما بوقیم میدووووووووووووووووونم میخره. وظیفشه ها. من بچشم توام که دختر عمویی و جات محقوظه
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 20 اسفند، 2012 با نهايت شرمندگي از اينهمه تاخير زهراي عزيزم...بهترينم تولدت مبارك:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: برات بهترين و شيرين ترين لحظه هاي زندگي رو آرزو دارم
.Apameh 25173 ارسال شده در 20 اسفند، 2012 با نهايت شرمندگي از اينهمه تاخيرزهراي عزيزم...بهترينم تولدت مبارك:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: برات بهترين و شيرين ترين لحظه هاي زندگي رو آرزو دارم شرمندگی چیه بابا:vahidrk: مرســــــــــی عزیزم خیلی لطف کردی ریحانه جونم:hapydancsmil: ایشالا همیشه شاد باشی
ارسال های توصیه شده