آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ دخمل عمو واسه رو کم کنی رفتم پول غرض کردم اینارم برات خریدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 . . . خوب شد راهنمایت کردیم ، ما یه ضرب المثل داریم میگه : گزیل پوده همونیه که بوده لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ تولدت مبارك :) اميدوارم هميشه شاد باشي :flowerysmile: لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ دوست عزیزم تولدت مبارکبرات بهترین هارو آرزو می کنم لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ :icon_gol:دوست خوبم تولدت در این فصل سرشار از زیبایی ها و مهربانی ها مبارررررررک :icon_gol: لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ الحسود لایسود :icon_razz: حسودی نیست. میگم ابروی خونوادگیمونو بردی با اون کادوات. تازشم واسه تولده من که دخترتم یه گلم نخریدی میگم من پسر عمو ندارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ حسودی نیست. میگم ابروی خونوادگیمونو بردی با اون کادوات.تازشم واسه تولده من که دخترتم یه گلم نخریدی میگم من پسر عمو ندارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من و تو هیچکسو نداریم لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ اینام هدیه تفلد دخمل عمو دیگه شر منده کمه دیگه بیشتر وسعم نرسید:5c6ipag2mnshmsf5ju3 . . . . چه بد سلیقه.:icon_razz: لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ مرسی دخمل عمو خوب زدی تو پرشون:hapydancsmil: نه دیگه تو تفلد من دعوا نکنین شاد باشیم همه:hapydancsmil::hapydancsmil: زهرایی کمال همنشین درت اثر کرده ها ، توم داری بی سلیقه میشیا آخه گناه داره پسر عموم بیساره رفته برام کادو خریده خیلی خوجلن همهشون:hapydancsmil: دخمل عمو واسه رو کم کنی رفتم پول قرض کردم اینارم برات خریدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 . . . پـســــــــــــــــــــــــــــــــرعمو چخد تو مهلبونی:hapydancsmil: اما برا چی پول قرض کردی؟خب پس قبلیارو بهت میدم ببر بفروش قرضتو بده لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ به به ببین تولد کیه...:hapydancsmil: خیلی خیلی مبارکه... لایق بهترینایی،پس بهترینارو برات آرزو میکنم...امیدوارم که به هر چیزی که دوست داری برسی...و همیشه شادی رو برات میخوام... لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ چه بد سلیقه.:icon_razz: نگو فرنوشی گناه داره خوجله:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ به به ببین تولد کیه...:hapydancsmil: خیلی خیلی مبارکه... لایق بهترینایی،پس بهترینارو برات آرزو میکنم...امیدوارم که به هر چیزی که دوست داری برسی...و همیشه شادی رو برات میخوام... مرسی داداشـــــــــــــــــی جونم تفلد خودت مبارکه اگه راس میگی خودت شاد باشی اصن من دیگه نمیتونم 2 روز صبر کنم همین الان به دنیا میام :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ نگو فرنوشی گناه داره خوجله:hapydancsmil: خوب خواهری باید یکی باشه که بهش بگه. بهش گفتیم رفت قششنگترش رو خرید لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ تولدت مبارك :)اميدوارم هميشه شاد باشي :flowerysmile: مرسی دوست جونم لطف کردی خیلی زیــــــــــــــــــــــــاد:hapydancsmil: دوست عزیزم تولدت مبارکبرات بهترین هارو آرزو می کنم ممنونم دوست عزیز زحمت کشیدی... چه کیک خوشمزه ای :icon_gol:دوست خوبم تولدت در این فصل سرشار از زیبایی ها و مهربانی ها مبارررررررک :icon_gol: مرسی سحر جونی چقد خوجالم کردی :hapydancsmil: اون علامت سوال رو کیک رو اگه پیدا کردی جایزه داری حسودی نیست. میگم ابروی خونوادگیمونو بردی با اون کادوات.تازشم واسه تولده من که دخترتم یه گلم نخریدی میگم من پسر عمو ندارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میخره برا توام صبایی خیلی مهلبونه من و تو هیچکسو نداریم اینجوری نگو پس ما بوقیم لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ خوب خواهری باید یکی باشه که بهش بگه. بهش گفتیم رفت قششنگترش رو خرید بااااسه فرنوشی دستتون درد نکنه:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۱ تبریک میگم انشالا همیشه شاد باشی و خندون :happy: لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۱ تبریک میگم انشالا همیشه شاد باشی و خندون:happy: مرســــــــــــــــــــی جناب مدیر بزرگ:hapydancsmil: خجالتمان دادید:girl_blush2: زحمت کشیدی لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۱ من و تو هیچکسو نداریم من دارممممممممممم. عمه دارم. بابا دارم. شوهر دارم. زن دارم. خاله دارم. دوووووووووووووست دارم. توام داری . هم زنمی هم عمه منی لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۱ مر میخره برا توام صبایی خیلی مهلبونه اینجوری نگو پس ما بوقیم میدووووووووووووووووونم میخره. وظیفشه ها. من بچشم توام که دختر عمویی و جات محقوظه لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۱ با نهايت شرمندگي از اينهمه تاخير زهراي عزيزم...بهترينم تولدت مبارك:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: برات بهترين و شيرين ترين لحظه هاي زندگي رو آرزو دارم لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۱ با نهايت شرمندگي از اينهمه تاخيرزهراي عزيزم...بهترينم تولدت مبارك:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: برات بهترين و شيرين ترين لحظه هاي زندگي رو آرزو دارم شرمندگی چیه بابا:vahidrk: مرســــــــــی عزیزم خیلی لطف کردی ریحانه جونم:hapydancsmil: ایشالا همیشه شاد باشی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده