رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

آرد 300 گرم (2 پیمانه)

شکر 150 گرم(3/2 پیمانه)

تخم مرغ 4 عدد

پودر ژله انار 100 گرم

bp دو قاشق چایخوری

نمک 8/1 قاشق چایخوری

وانیل 8/1 قاشق چایخوری

روغن مایع 1 پیمانه

آب انار 3/2 پیمانه (160 میلی لیتر)

 

مواد لازم جهت تزیین

خامه فرم گرفته 200 گرم

دانه های انار به میزان لازم

 

 

ابتدا کف یک قالب گرد به قطر 25 سانت را با کاغذ روغنی پوشش داده و چرب کرده و کنار بگذارید. 5 دقیقه قبل از اینکه قالب را بخواهید در فر قرار دهید فر را روشن نمایید با دمای 160 درجه سانتیگراد یا 320 درجه فارنهایت یا شماره 3 گازهای شماره ای و یا 45 درجه فرهای برقی تنظیم نمایید. دقت کنید این کیک به فر داغ نیاز ندارد.

مواد خشک (آرد + bp+ نمک + پودر ژله انار) را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

شکر و تخم مرغ ها را به همراه وانیل با همزن برقی به مدت 5 دقیقه بزنید سپس کم کم روغن مایع را اضافه کنید. بعد مواد خشک را به همراه آب انار به مواد فوق اضافه کنید و 30 ثانیه با همزن برقی بزنید سپس مایه آماده شده را در قالب ریخته و در فر به مدت 50 دقیقه قرار دهید (پنجره وسط) بعد از اینکه کیک پخته شد از فر خارج نمایید و اجازه دهید تا کیک کاملا" خنک شود سپس روی کیک و اطراف کیک را با خامه فرم گرفته پوشش داده و با دانه های انار روی کیک را تزیین کنید.

 

نکته: این کیک را می توانید با انواع ژله های میوه ای و آب میوه های مربوط به آن تهیه کنید و در صورت نداشتن آب میوه می توانید از شیر یا آب معمولی استفاده کنید.

همینطور برای تزیین از انواع کرم ها نیز می توانید استفاده کنید مثلا" کیک با ژله پرتقال - آب پرتقال و کرم پرتقال

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...