رفتن به مطلب

شب چله ای

mim-shimi

ارسال های توصیه شده

سلام به همه.اول از همه عذرخواهی بابت اینکه اگه جای تاپیکم اشتباس:ws52:.....از من درخواست شده در تزیینات شب چله ای شرکت کنم. کی چی بلده؟ چی میشه درست کرد(غیر از تزیینات)؟:hanghead:

• Like 12
لینک به دیدگاه

ما تزئینات نداریم همه چیو میاریم همه با هم میخورن.مثل شبای دیگه.:ws28: آخر سلیقه که میگن ماییم:ws3:

هندونه و کدو رو معمولا شکلک در میارن.....

تو نت بچرخی عکساش هست.من فکر کردم تاپیک در مورد کادو داماد به عروس در شب یلداست البته ما همچین رسمی نداریم ولی نمیدونم چرا هر کی عروس فامیل ما میشه از این رسما دارن:hanghead:

• Like 8
لینک به دیدگاه
چقد خسیس:banel_smiley_4:

سال اولیه برا عروس!!!!!

یادم باشه دختر ندیم فامیلتون که پشت سرش اینطوری حرف باشه:w000:

بابا از گیلانیا دست و دلباز تر دیدی تو مگه؟

پسر خاله ما یه خانم ترک گرفتن هی فرت و فرت میگن مارسم داریم این روز اون روز این عید چله ده صده کادو بگیریم اونم همش طلا....:banel_smiley_4:

والا دخترای گیلان اینطوری نیستن:sigh: وگرنه ما هم بدمون نمیاد هی بهمون کادو بدن:a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه
سلام به همه.اول از همه عذرخواهی بابت اینکه اگه جای تاپیکم اشتباس:ws52:.....از من درخواست شده در تزیینات شب چله ای شرکت کنم. کی چی بلده؟ چی میشه درست کرد(غیر از تزیینات)؟:hanghead:

:4564:انقد دلم میخواس داداش د اشتم الان نامزد داشت، بعد میرفتیم برای زنش شب چله ای میبردیم :4564:

کلی میشه چیزای خوشملی درست کرد

بیشتر تزئیناتتونم شکل انار و هندوانه باشه خیلی قشنگ میشه

به نظر من، دسر حتما داشته باشین (دسر های انار خیلی خوشمزه و زیادن)

مثل همونی که گفتم، یا دسرتون رو شکل هندوانه درست کنین یا انار

بعدشم که میوه هم که میدونین، انار و هندوانه و ازگیل و ...

آجیل و شیرینی هم که هست

خب اگه سوالتو دقیقتر بپرسی، بهتر تر میشه راهنمایی کرد :ws3:

• Like 9
لینک به دیدگاه
:4564:انقد دلم میخواس داداش د اشتم الان نامزد داشت، بعد میرفتیم برای زنش شب چله ای میبردیم :4564:

کلی میشه چیزای خوشملی درست کرد

بیشتر تزئیناتتونم شکل انار و هندوانه باشه خیلی قشنگ میشه

به نظر من، دسر حتما داشته باشین (دسر های انار خیلی خوشمزه و زیادن)

مثل همونی که گفتم، یا دسرتون رو شکل هندوانه درست کنین یا انار

بعدشم که میوه هم که میدونین، انار و هندوانه و ازگیل و ...

آجیل و شیرینی هم که هست

خب اگه سوالتو دقیقتر بپرسی، بهتر تر میشه راهنمایی کرد :ws3:

ایشششششششششششش ، چه ارزویی ،:icon_razz: اینقد دوس داشتم عروس بودم واسم شب چله ای میاوردن ( اینجوری بگو یه چی به خودت برسه ) :gnugghender:

خوب چرا اینجا کسی چیزی یاد نمیده و عکس نمیزاره ؟ :ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه
راجع به موارد خوراکیه درست کردنی مثه دسر و ژله میخوام

خیلی تو چیدمان و از اون هنرا تخصصی ندارم:ws52:

ما تخصصش رو دداریم، امکانات نداریم :sigh:

باووشه عزیزم، فردا میام کلی دسر اینا بت یاد میدم :sigh:

نمیشه من درست کنم؟ :sigh:

ایشششششششششششش ، چه ارزویی ،:icon_razz: اینقد دوس داشتم عروس بودم واسم شب چله ای میاوردن ( اینجوری بگو یه چی به خودت برسه ) :gnugghender:

خوب چرا اینجا کسی چیزی یاد نمیده و عکس نمیزاره ؟ :ws52:

آنچه را برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند :w000:

بعدشم یه چیز مهم رو فراموش نکن

آدما هم به محبت کردن نیاز دارن ، هم محبت دیدن :w000: اگه بهت محبتی نکردن، حق نداری خودت رو از محبت کردن در حق دیگران محروم کنی و این نیازتم از بین ببری :w000:

سخنان گهربار مموش السلطنه:ws3:

من فردا زنده موندم آموزش میذارم :w02:

• Like 4
لینک به دیدگاه

ببین خانومی تاپیکتو بد موقع دیدم..وگرنه شاید میتونستم بیشتر کمکت کنم:w02:

ما یکی از رسمامون اینکه اگه خونه بزرگ فامیل جمع شیم هندونه رو میدیم اون ببره...

توصیه میکنم 1 هندونه بیشتر بگیرین و توشو کاملا خالی کنی(مواظب باش پوستش آسیب نبینه)بعد توی هندونه رو با میوه های کوچیک و ...پر کن و اون تیکه که بریدی بودی بچسبون سر جاش!

یادش بخیر پیارسال اینجوری درس کردمو دادم بابابزرگم قاچش کنه،طفلی هی زور میزد تا هندونه جدا شه:ws28:

پسر خاله ما یه خانم ترک گرفتن هی فرت و فرت میگن مارسم داریم این روز اون روز این عید چله ده صده کادو بگیریم اونم همش طلا....:banel_smiley_4:

اهوم ما از این رسما زیاد داریم...و اصولا باید توش حتما طلا باشه:icon_pf (34):

ولی خود من زیاد با طلا حال نمیکنم...چخبره بابا..بیچاره خونواده پسر آخه از کجا بیاره؟ انصاف نیس:hanghead:

• Like 5
لینک به دیدگاه

معمولا میوه و هندونه و کیک هندونه ای و آجیل می برن با کادو (ما بیشتر پالتو و ... یا لوازم خونگی می بریم)

انار هم دون می کنن و تزئین می کنن.

تنوع آجیل بیشتر باشه بهتره.

اون جایی که بهت گفتم عزیزم ازین جور تزئینات زیاد داره.

• Like 5
لینک به دیدگاه

واسه تزیین پشمک روی میز هم بهتره توی یه سینی خوشگل و ترو تمیز پشمک هارو پهن کنی و روش میوه و آجیل بپاشی(البته اگه پشمکات از این لقمه ای ها نباشه! من خودم لقمه ای دوس ندارم:ws37:)

یا ژله درس کنی و موقع سرد کردن ژله اونو داخل این لیوانای گیلاس بریزی(یا بستنی خوری) بعد روی اونو با پشمک بپوشونی

ژله آلبالو،پرتقال با پشمک خیلی قشنگ میشهههههههههه ار نظر ترکیب رنگ:w16:

اگه برسم شب بیام کلی واست تزئین پشمک و هندونه دارم که میزارم واست:a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه

خب الوعده وفا :ws3:

من چند تا دسر میگم بهت، دیگه با خودت که کدومشو راحت تری

اولیش رو از یکی از تاپیکهام که قبلا زده بودم میخوام استفاده کنم، منتها الان که بازش کردم دیدم عکساش عوض شده :w58: من عکسهای اصلیو + چند عکس دیگه توی یه پست دیگه گذاشتم الان، بعد از محمد میخوام جاشو درست کنه.

حالا شما کاری که میکنی، طبق تاپیک من پیش برو، فقط به جای عکس روش بهتره که از عکس انار یا هندوانه استفاده کنی. البته من پیشنهاد میدم که مثلا سمت راست ژله رو تصویر بزنی، و سمت چپ رو یه متن کوتاه و قشنگ یلدا، از طرف آقا دوماد برای عروس خانم بزنی :ws3:

اینم از تاپیک:

[h=1]ژله ی تصویری[/h]

• Like 2
لینک به دیدگاه

اینم یه دفه سالاد رو به شکل هندوانه درست کرده بودم، البته سالاد که نمیبرن برای عروس ! (شایدم بعضیا ببرن! والا من خبر ندارم:ws3:) ولی شاید بهت ایده بده

j3284_DSC00136.jpg

1389_DSC00168.jpg

• Like 4
لینک به دیدگاه

مورد بعدی، در مورد تزئین هندوانه هست

غیر از پیشنهاد دوستان، این رو هم میتونی در نظر بگیری

اگر نخواستی، وقت نداشتی یا به هر دلیلی نشد که هندوانه رو نقش و نگار بندازی و خوشگلش کنی! میتونی از یه روش خیلی ساده ، تزئین و خوشگلش کنی

(فعلا وقت ندارم خودم درست کنم، مجبورم از عکسهای نت برات بذارم، بعد سر فرصت درست میکنم تاپیک میذارم، شرمنده دیگه)

توی لیوانهای کوچیک یکبار مصرف، ژله سه رنگ درست کن . سبز، قرمز و سفید.

برای سبز از کیوی و طالبی بهتره استفاده کنی

برای سفید، آلوئه ورا

برای قرمز هم انار یا آلبالو

طبق تاپیک ژله ی تصویری ام هم، با بستنی مخلوط کن که رنگشون مات بشه

بعد این سه رنگ رو به ترتیب (مثل شکل هندوانه) توی لیوانهای یکبار مصرف کوچیک (حتما کوچیک هاا، بزرگ و متوسط ها سنگین میشه!) یا قالب کوچیک اگه داری درست کن.

لایه ی آخر که نیم بند شد، یه چوب بستنی فرو کن (زیاد فرو نکنی تا ته بره، اما باید قسمت بیشترش فرو بره) و بذار که کامل ببنده

مثل شکل زیر بشه

23229.aspx

(لایه ی اول رو که قرمز هست، کمی که بست (شکل سفیده تخم مرغ شد، توش چیپس شکلات بریز مثل تخمه های هندوانه میشه، یا مثل شکل زیر آخر روش بچسبون)

61vvcb05w92zffn9m2cd.jpg

به تعدادی که میخوای از اینا درست کن، آخر سر هم اینارو فرو کن توی یه نصف هندوانه ، مثل شکل زیر:

03d6a672864a59909714ee0a7a817b30.jpg

دیدی چقد آسونه؟ :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

یه مدل دیگه ژله انار برات میذارم :banel_smiley_4:

آموزش :

ژله آلوئه ورا 1 بسته

ژله انار 1 بسته

خامه یا بستنی 100 گرم خامه/یک لیوان بستنی

13556042502.jpg

13556042503.jpg

*این کاسه ای که توی تصویر بالا میبینی، ژله آلوئه ورا هستش! (یکی و نصفی لیوان آب گرم بریز توی ژله ات، دو لیوان نریز که کمی غلیظ بمونه) بدون اضافه کردن بستنی یا خامه یا هر چیزی، ژله آلوئه ورا رو توی ظرف بریز تا جاییکه روی انارها پوشیده بشه.

13556042504.jpg

این کاسه ی بالایی هم خامه اس احتمال زیاد، ولی میتونی به جای خامه همونطور که قبلا گفتم از یک لیوان بستنی استفاده کنی (به جای لیوان دوم آبی که توی ژله میریزی)

13556042515.jpg

باقیمونده ی ژله آلوئه ورا رو با خامه یا بستنی ات مخلوط کن

13556042516.jpg

13556042517.jpg

طبق شکل بالا، مخلوط بستنی و ژله آلوئه ورا رو روی انار و ژله ی آلوئه ورا که قبلا درست کرده بودری بریز (حواست باشه لایه ی زیری که آلوئه ورا با انار مخلوط شده بود، باید نیم بند شده باشه! اگه کامل بسته باشه لایه های ژله ات از هم باز میشه)

حالا ژله انار رو با یک و نیم پیمانه آبجوش مخلوط کن

13556042518.jpg

فقط یکی دو قاشق بستنی یا خامه بزن توش که رنگش مات بشه. مثل شکل زیری

13556042529.jpg

حالا هم مثل قبل که گفتم لایه ی زیریت نیم بند شده باشه، ژله انارت رو بریز روی مواد...

135560425210.jpg

135560425211.jpg

135560425212.jpg

• Like 6
لینک به دیدگاه
چقد خسیس:banel_smiley_4:

سال اولیه برا عروس!!!!!

یادم باشه دختر ندیم فامیلتون که پشت سرش اینطوری حرف باشه:w000:

عجب رسمو رسوماتی دارین شما:w58:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...