setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۸ برای مشاهده عکسا در سایز اصلی برروی آنها کلیک نمائید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام صفحه 174 کتاب لین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 27 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ چند تا نمونه راندو از کتاب لین. اگه تکراری نیست بگید بیشتر بذارم. صفحه 62 کتاب 3 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ صفحه 63 کتاب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این یکی آخرشه :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ صفحه 30 کتاب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ آپارتمانای طرح 5 من هستن...پارسال ماه رمضون ارائه کردم؛خودمو کشتم آخرشم ناقص تحویل دادم راندوی ساختمونا بد نشده واسه همین گشتم تو آرشیوم اینجا آپ کنم: چون از رو شیتا عکس انداختم گریز پرسپکتیوام به هم ریخته :viannen_38: 11 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ آپارتمانای طرح 5 من هستن...پارسال ماه رمضون ارائه کردم؛خودمو کشتم آخرشم ناقص تحویل دادمراندوی ساختمونا بد نشده واسه همین گشتم تو آرشیوم اینجا آپ کنم: چون از رو شیتا عکس انداختم گریز پرسپکتیوام به هم ریخته :viannen_38: راندوت خوبه ها...ولی شیشه هات بُعد نداره ببخشیدا فقط نظرمو گفتم :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ صفحه 15 کتاب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام صفحه 20 کتاب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ راندوت خوبه ها...ولی شیشه هات بُعد نداره ببخشیدا فقط نظرمو گفتم :icon_pf (34): نه عزیزم!! لطف کردی راندوی شیشه و آبم هیچوقت خوب نبود:viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ صفحه 66 کتاب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ اینا چن تا نمونه کار ساده ی راندوئه که وقت زیادی رو هم نمیگیره! فک میکنم برای راندوهای سریع کاربرد داره... شماره های ماژیک تو هر شیت هست...اگه لازمتون شد.... بعضی هاش رو کشیه و بعضی هاشو خودم راندو کردم... از روی نمونه تمرین های دکتر صدیق! 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده