ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ خو من اصلا نمیدونستم چی چی هس چه برسه به اینکه تو شهرمون بفروشندش خب پس واجب شد تشریف بیارین اصفان:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ خب پس واجب شد تشریف بیارین اصفان:hapydancsmil: چَِِشم :girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ عنوان: شعر طنز با لهجه اصفهانی اگر حالا زمستونس آ، برف و باد و بارونس آ چشمى ابرا، پر نمس زمين سگرماش تو همس آدم از اين سرما و سوز همش مىلرزد شب و روز از بسكى برف و بارونس مىباد دويد كنجى خونه ز برف گور به گور شده درختا لخت و عور شده خوشم كه باز بهار مىشِــد اين ننه سرما، خوار مىشِــد عروس قشنگه آسمون گرمى مىده به جونامون اين چوبا خشك و بىثمر پر مىشه از ميوه تر سبز قبا مىشِــد زمين غرقى صفا مىشِــد زمين زندگى با صفا مىشِــد خرم و دلربا مىشِــد بلبلا نغمهخون مىشن با گلا همزبون مىشن ... راستى كه وا مىشِــد دلا غرقى صفا مىشِــد دلا شادى بىاندازه مىشِــد روحى آدم تازه مىشِــد 5 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ به بهمیبینم که دو تا همشهری جدید جوریدیم احوالیدون چیطوره؟ وا؟ ما کوجامون جدیدیه؟ فقط در غیبت به سر میبردیم 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ شوما که ماشالاه تشریف داشتین آ باهاتون یه دور آشنا شدیم قبلنا آقا سامان و ژارسین جدیدن دیگه 5 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ شوما که ماشالاه تشریف داشتین آ باهاتون یه دور آشنا شدیم قبلناآقا سامان و ژارسین جدیدن دیگه من جدیدم ؟ اتفاقا منم پیشینه تاریخی دارم !!!! 5 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ شوما که ماشالاه تشریف داشتین آ باهاتون یه دور آشنا شدیم قبلناآقا سامان و ژارسین جدیدن دیگه من جدیدم ؟ اتفاقا منم پیشینه تاریخی دارم !!!! راس میگه ایشون یه مقدار از جنتی کوچیکترن 6 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ راس میگه ایشون یه مقدار از جنتی کوچیکترن آره من مال عصر دایناسورام !!! فهیم اون دایناسور صورتیه یادته چقدر دوسش داشتی ؟! 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ سرنتپیتی؟ باشه بابا.من جدیدم 5 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ آره من مال عصر دایناسورام !!!فهیم اون دایناسور صورتیه یادته چقدر دوسش داشتی ؟! من فقط کارتونش را دیدم و مجسمه اش که یه زمانی در صفه واقع شده بود اونسری که قرار کوه داشتیم بهت نشونش دادم انگار آشنا بوده واسه شما هم 4 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ سرنتپیتی؟ باشه بابا.من جدیدم آخه می دونی یه بار که با همین برو بچ قرار کوه داشتیم این آقایون دیر اومدن بعد زنگ که می زدن ما بهشون گفتیم کنار سرنتیپیتی هستیم حالا گویا ایشون هر وقت سرنتیپیتی را می بینن یاد اون روز می افتن 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ سرنتپیتی؟ باشه بابا.من جدیدم آفرین من فقط کارتونش را دیدم و مجسمه اش که یه زمانی در صفه واقع شده بود اونسری که قرار کوه داشتیم بهت نشونش دادم انگار آشنا بوده واسه شما هم ماشالا اون سری که رفتیم کوه کهولت سن خیلی رو شما اثر گذاشته بود !!! هنوز قر قر کردنت تو گوشمه !!!! بیچاره آریو 5 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ آفرین ماشالا اون سری که رفتیم کوه کهولت سن خیلی رو شما اثر گذاشته بود !!! هنوز قر قر کردنت تو گوشمه !!!! بیچاره آریو آخه منه بیچاره با اون چکمه های تا زانو و پالتو را برداشتید بردید تا سر دکل که چی بشه تازه حالم هم اصلا خوب نبود اصلا قرار نبود تا بالا بریم بعدشم هم که در کوه و کمر گم شدیم شبش هم قرار بود بریم مهمونی اگر خاطر مبارکتون باشه چنان مسموم شدم اون شب که هنوز هم که هنوزه یادم می افته تمام بدنم می لرزه نگران محمد هم نباش بعدشم اگه من غر غر نمیکردم که جو روزه سکوت همتون را فرا گرفته بود حداقل من یه کم غر می زدم همتون روزه های سکوتتون را می شکستید 5 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ آخه منه بیچاره با اون چکمه های تا زانو و پالتو را برداشتید بردید تا سر دکل که چی بشه تازه حالم هم اصلا خوب نبود اصلا قرار نبود تا بالا بریم بعدشم هم که در کوه و کمر گم شدیم شبش هم قرار بود بریم مهمونی اگر خاطر مبارکتون باشه چنان مسموم شدم اون شب که هنوز هم که هنوزه یادم می افته تمام بدنم می لرزه نگران محمد هم نباش بعدشم اگه من غر غر نمیکردم که جو روزه سکوت همتون را فرا گرفته بود حداقل من یه کم غر می زدم همتون روزه های سکوتتون را می شکستید نه من هیچی یادم نیست!!!!!:whistle: 4 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ نه من هیچی یادم نیست!!!!!:whistle: باید یه مقدار بیشتر فک کنی :vahidrk: دیگه پیر شدی 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ چی چی شدس آریو جون؟اسمی کوچیکت چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ کاش بچه های اصفهانی باز پایه یه میتینگ دیگه میشدند دلم خیلی براشون تنگ شده فعلا هوا خیلی سرده اما منتظرم هوا کمی بهتر بشه یه میتینگ حسابی راه بندازم 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ کاش بچه های اصفهانی باز پایه یه میتینگ دیگه میشدند دلم خیلی براشون تنگ شده فعلا هوا خیلی سرده اما منتظرم هوا کمی بهتر بشه یه میتینگ حسابی راه بندازم چی شدی دخملیم ؟؟؟؟ چی چی شدس آریو جون؟اسمی کوچیکت چیه؟ تهنام نه دوستی نه تاپیکی نه همشهری هیچی .... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده