Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ طرز تهیشا بده امین خورش ماست یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که بنده تاکنون خورده و بسیار دوست داشته ام. به همه شما هم پیشنهاد می کنم که اگر تاکنون آن را نخورده اید، دست کم یک بار آن را بچشید. وقتی به کتاب های آشپزی سر بزنید روش درست کردن آن با گوشت مرغ را می توانید پیدا کنید. اما روشی که مردم اصفهان برای پخت آن دارند کمی متفاوت است. در ادامه به روش پخت این خورش خوشمزه در اصفهان خواهیم پرداخت: مواد لازم : گوشت گردن بدون استخوان 250 گرم (با استخوان 300 گرم) ماست چکیده بی نمک 2.5 کیلوگرم شکر 1 پیمانه سرخالی زرده تخم مرغ 2 عدد آب 2 تا 3 پیمانه پیاز 1 عدد گلاب، زردچوبه، نمک، زعفران ساییده به اندازه کافی خلال پسته، بادام و زرشک به اندازه کافی (برای تزیین) طرز تهیه : گوشت گردن را با پیاز، زردچوبه، نمک و آب کاملاً بپزید. استخوان ها را جدا کرده و گوشت را با گوشت کوب، درون یک ظرف مسی یا تفلون خوب بکوبید تا سفید و یکدست شود(این بخش کار بسیار اهمیت دارد). زرده های تخم مرغ، ماست و شکر را خوب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید. مواد را خوب به هم بزنید تا جوش بیایند. هنگامی که مایه جوش آمد، گوشت گردن کوبیده شده را در تابه ریخته و مخلوط ماست، زرده تخم مرغ و شکر را بدان بیفزایید و خوب مخلوط کنید. اگر کل مراحل را به خوبی انجام داده باشید، غذایی به دست می آید که حسابی کش می آید. حالا زعفران آب کرده و در صورت تمایل گلاب را به آن اضافه کنید. خورش ماست به دست آمده را با زرشک، خلال بادام و پسته تزیین نمایید. بهتر است خورش را 24 ساعت پیش از سرو کردن تهیه کرده و در یخچال نگهداری کنید تا جا بیفتد. نکات: 1- این خورش سرد سرو می شود. 2- از ظرف با جنس روی برای کوبیدن استفاده نکنید وگرنه رنگ غذا تیره و بد می شود. آخه شوما نمیگی یکی قلبش با بارتی کار میکنه اینا رو ببینه ذوق زده میشه غش میکنه میافته میمیره خونش میافته گردن شوما ؟؟؟!!!!! کل اصفهان به یه طرف این خورش ماست گرام هم به یه طرف به کل ایران گردی می ارزه خوردنش !!!!!:1238::1238: دلم خواست خو ...!!!:cryingf::cryingf: آخی خوب بپر سر خیابون بگیر بخور 4 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ آخی خوب بپر سر خیابون بگیر بخور وا !!! تو این بارون !!!! 5 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ وا !!! تو این بارون !!!! اره خوب اینجوری احساسش بیشتره خوشمزه میشه:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ مرسی امینی درستش میکنم :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ یادت باشه وقتی داری درست می کنی به یک سمت باید بکوبیش اینطوری بیشتر کش میاد و بهتر میشه 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ یادت باشه وقتی داری درست می کنی به یک سمت باید بکوبیشاینطوری بیشتر کش میاد و بهتر میشه میشه اگه کسی درست کرد مرحله به مرحله پختشو بزاره اینجا ؟ 4 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ روز وصل دوستداران یاد باد / یاد باد آن روزگاران یاد باد کامم از تلخی غم چو زهر گشت / بانگ نوش شاد خواران یاد باد درود بر همه ی اصفهانیای عزیز گل گلاب حالتون چیطورس ؟ خب هستین ؟ بعد از 6 ماه و اندی اولین پستمو افتتاح میکنم 4 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ روز وصل دوستداران یاد باد / یاد باد آن روزگاران یاد باد کامم از تلخی غم چو زهر گشت / بانگ نوش شاد خواران یاد باد درود بر همه ی اصفهانیای عزیز گل گلاب حالتون چیطورس ؟ خب هستین ؟ بعد از 6 ماه و اندی اولین پستمو افتتاح میکنم خوش اومدی دادا 4 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ روز وصل دوستداران یاد باد / یاد باد آن روزگاران یاد باد کامم از تلخی غم چو زهر گشت / بانگ نوش شاد خواران یاد باد درود بر همه ی اصفهانیای عزیز گل گلاب حالتون چیطورس ؟ خب هستین ؟ بعد از 6 ماه و اندی اولین پستمو افتتاح میکنم سلام سامانی خوبی؟ خوشی؟ سلامتی؟ کوجایی؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ میشه اگه کسی درست کرد مرحله به مرحله پختشو بزاره اینجا ؟ راستش من درست نکردم اما خالم میگه اگه از دو طرف به هم بزنی اونجوری که باید و شاید در نمیاد اینقدر درست کردنش سخته که ما همیشه می خریمش 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ به به میبینم که دو تا همشهری جدید جوریدیم احوالیدون چیطوره؟ 4 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ به بهمیبینم که دو تا همشهری جدید جوریدیم احوالیدون چیطوره؟ عالیه س احوالات شوما 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ بدک نیسیم خدا رو شکر تا میایم ی ذره بچسبیم به درسامون،مهمون میرسه 2 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ به بهمیبینم که دو تا همشهری جدید جوریدیم احوالیدون چیطوره؟ شوما خوبین ؟ جوریدین ؟ مگه ما گم شده بودیم ؟ 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ آره انگاری! شوما رو من تا حالا زیارت نکرده بودم 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ خب من 6 ماه و نیم از انجمن رفته بودم... الان دیگه میتونی زیارت کنی 3 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ به بهمیبینم که دو تا همشهری جدید جوریدیم احوالیدون چیطوره؟ 2تانه 3تا قربون شوماشوما خبین خشین سلامتین ایشالا 2 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ میشه اگه کسی درست کرد مرحله به مرحله پختشو بزاره اینجا ؟ به نظر من دفعه اول از بیرون بخرین آبخورین بهتره ,درس کردنش سخته آاگه خراب بشه بدمزه میشه :biggrin: 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ به نظر من دفعه اول از بیرون بخرین آبخورین بهتره ,درس کردنش سخته آاگه خراب بشه بدمزه میشه :biggrin: خو من اصلا نمیدونستم چی چی هس چه برسه به اینکه تو شهرمون بفروشندش 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده