Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ نه کجا راه افتادمغلط املایی دارم که الان دیدمش منظورم "کال است که"بود ازونجایی که خیلی ادم روراستیم باید بگم توو گوگل سرچ نکردما اصلن اصی نی می گفتی هم مشخص بود دادا ما خودمون ته خطیما اگه ته خط واسه شوما جاذبه ست واسه ما خاطره س آره این طوریاس سامان کنار مسجد امام تو نقش جهان یه چایخونه هستخیلی دوسش دارم یه بار جای من برو نچ خودد میای با بچه ها میریم مهمونمون می کنی تازه شم گرونه ست ! میخوای تنها میرم ولی شماره کارت میدم هزینه ش رو کارت به کارت کن ! 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ اصی نی می گفتی هم مشخص بود اگه ته خط واسه شوما جاذبه ست واسه ما خاطره س آره این طوریاس نچ خودد میای با بچه ها میریم مهمونمون می کنی تازه شم گرونه ست ! میخوای تنها میرم ولی شماره کارت میدم هزینه ش رو کارت به کارت کن ! ما خارج از جو زمینیم دادا یه بار رفتم هیچی نخریدم وبرگشتم حالا تو برو یه دوری بزن نیمیخواد چیزی بخری 1 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ ما خارج از جو زمینیم دادایه بار رفتم هیچی نخریدم وبرگشتم حالا تو برو یه دوری بزن نیمیخواد چیزی بخری نچ هزینه دارد ! پولی اتوبوس پولی تاکسی پولی خستگی اینا همه هزینه ست 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ نچ هزینه دارد ! پولی اتوبوس پولی تاکسی پولی خستگی اینا همه هزینه ست نیمیخواد بری خودم میام تنهایی میرم دلدم بسوزه 2 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ نیمیخواد بریخودم میام تنهایی میرم دلدم بسوزه خا حالا هروقت اومدی اصفهان خبر بده با برو بچ بریم 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ خا حالا هروقت اومدی اصفهان خبر بده با برو بچ بریم خیابونای اونجا را باید تنها قدم زد 2 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ خیابونای اونجا را باید تنها قدم زد والا من که میرم بیرون همه رو میبینم دو نفری اومدن بیرون پیش خودم میگم یه وقت زشت نباشه تنها میام بیرون 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ والا من که میرم بیرون همه رو میبینم دو نفری اومدن بیرون پیش خودم میگم یه وقت زشت نباشه تنها میام بیرون نه بابا راحت باش 2 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۲ سلام بچه های اصفهان کوجاین پ اینجایم دادا 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ آ این اصفهونیا یا خوابن یا خوابن 2 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ آ این اصفهونیا یا خوابن یا خوابن ما که بیداریم 2 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ اونایی که نامزدشون اصفهانیه هم اصفهانی محسوب میشن دیگه. سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام :5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ اونایی که نامزدشون اصفهانیه هم اصفهانی محسوب میشن دیگه.سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام :5c6ipag2mnshmsf5ju3 بعله خوش اومدی علیک سلام ما که هیشکیمون اصفهانی نیست ولی اینجا زیاد میاییم 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ اونایی که نامزدشون اصفهانیه هم اصفهانی محسوب میشن دیگه.سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اونا که خودشون دیگه یه پا اصفهانی میشن 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ به به احوال شما؟ خوبین؟ 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ به بهاحوال شما؟ خوبین؟ با من بودی؟ منم خوبم خداروشکر شما چطوری؟ خو چیه؟ هیشکی منو تحویل نمیگیره انقدر هی تاپیکتون رو اپ نگه میدارم 4 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ به بهاحوال شما؟ خوبین؟ مرسی... خوب و خوش و شادمانیم.... شما چطوری خوش میگذره؟ روزگار بر وفق مراد هست؟؟ با من بودی؟منم خوبم خداروشکر شما چطوری؟ خو چیه؟ هیشکی منو تحویل نمیگیره انقدر هی تاپیکتون رو اپ نگه میدارم کی شوما را تحویل نیمیگیرد؟؟؟ شوما تاجی سری.. از قدیم گفتن مهمون حبیبی خداس. شوما تشریف بیارین تو تاپیکی ما قدمدون رو جف گولیا چشی من .... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده