Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۲ ما بیشتر مشتاق دیداریم دادا....خیلی وقته بچه ها رو ندیدم بسی دلمان تنگ گردیده .... تا كي اينجايي ؟ 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۲ تا كي اينجايي ؟ احتمالا تا هفته آینده .... البته اوضاع کواکب و ستارگان نیز در امر بی تاثیر نیست ..... 4 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۲ احتمالا تا هفته آینده .... البته اوضاع کواکب و ستارگان نیز در امر بی تاثیر نیست ..... اميدوارم كواكب اين دفعه بر وفق مراد عمل كنن !! 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۲ سلام آقا ما اومدیم اصفون و برگشتیم!!!! 3 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۲ سلامآقا ما اومدیم اصفون و برگشتیم!!!! میگم جناب عالی یه جونور هشت پایی که هنوز ناشناخته مونده, بگو نه!!!!! محمد مهدی من تو را با دستام خفه می کنم نه نه به دوستان پیشنهاد می کنم کمی غر نوش جانتون کنند بلکه دل ما بسی خنک شود 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۲ میگم جناب عالی یه جونور هشت پایی که هنوز ناشناخته مونده, بگو نه!!!!! محمد مهدی من تو را با دستام خفه می کنم نه نه به دوستان پیشنهاد می کنم کمی غر نوش جانتون کنند بلکه دل ما بسی خنک شود :evilsmile: ای بابا خو من چه جوری اطلاع بدم که دارم میام اصفهان؟؟؟؟ هااااانننننننن؟؟؟:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۲ سلامآقا ما اومدیم اصفون و برگشتیم!!!! بسیااار بسیااار خوش آمدید ولی چرا اینقدر زود برگشتید ؟؟؟ از قضا منم امشب میرم کرج جمعه برمیگردم.... 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۲ :evilsmile: ای بابا خو من چه جوری اطلاع بدم که دارم میام اصفهان؟؟؟؟ هااااانننننننن؟؟؟:vahidrk: گویا فهیم نقل قول رو اشتباه گرفته . میخواسته پست من رو نقل قول بگیره پست شمارو نقل قول گرفته .منو که میبینه فکر و ذهنش میره تو روش های خفه کردن من حواسش پرت میشه ...... 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۲ بسیااار بسیااار خوش آمدید ولی چرا اینقدر زود برگشتید ؟؟؟از قضا منم امشب میرم کرج جمعه برمیگردم.... گویا فهیم نقل قول رو اشتباه گرفته . میخواسته پست من رو نقل قول بگیره پست شمارو نقل قول گرفته .منو که میبینه فکر و ذهنش میره تو روش های خفه کردن من حواسش پرت میشه ...... اصلا کلا داریم یه جورایی دچار روان پریشیش میکنیم!!! 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ محمد مهدی من تو را با دستام خفه می کنم نه نه به دوستان پیشنهاد می کنم کمی غر نوش جانتون کنند بلکه دل ما بسی خنک شود فهيم تو خودت غر بزني جا همه ي ما زدي ! هنوز كوه صفه يادمون نرفته 3 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ گویا فهیم نقل قول رو اشتباه گرفته . میخواسته پست من رو نقل قول بگیره پست شمارو نقل قول گرفته .منو که میبینه فکر و ذهنش میره تو روش های خفه کردن من حواسش پرت میشه ...... من قسمت اول پیامم با علی بود (همون جونور هشت پا و...) قسمت خفه کردنش را با جناب عالی بودم بچه پررو فهيم تو خودت غر بزني جا همه ي ما زدي ! هنوز كوه صفه يادمون نرفته اخه یکی هست از من بدتره بعدشم من اونروز کاملا موجه بود غر زدن هام 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ من قسمت اول پیامم با علی بود (همون جونور هشت پا و...)قسمت خفه کردنش را با جناب عالی بودم بچه پررو اخه یکی هست از من بدتره بعدشم من اونروز کاملا موجه بود غر زدن هام نخير موجه نبود! پس چرا ما غر نميزديم ؟ 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ ببین فهیم همه بر مظلومیت من معترفند.دیگه دفاعی نداری ... 3 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۲ نخير موجه نبود!پس چرا ما غر نميزديم ؟ اول اینکه شما طرف دشمن هستی موجه بودن غر های منو ملیح , نگار میتونن تایید کنن بعدشم شما هم کم غر نزدی هاااااا البته به نفعتونه یادتون نباشه ببین فهیم همه بر مظلومیت من معترفند.دیگه دفاعی نداری ... مظلومیت ؟ تو؟ مشخصه به درک درستی نسبت به خودت نرسیدی برو یک کم خودشناسی انجام بده 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۲ چیه؟؟؟؟ ای بابا خب دارم گوش میدم به حرفاتون دیگههههههههههه 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۲ ای باباخب دارم گوش میدم به حرفاتون دیگههههههههههه چرا داد میزنی؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده