Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۲ من که اصفهان نیستم شما قاچاقی میای اصفهان و میری اینقد ادای ادم های مظلوم را در نیار دهه !!!!:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۲ اگه شوما قشنگ اعلام كني ميايد يا نميايد مشكل حله !!! من که در ابتدای امر گفتم نمیتونم بیام حالا بالاخره چه کردید؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۲ شما قاچاقی میای اصفهان و میری اینقد ادای ادم های مظلوم را در نیار دهه !!!!:vahidrk: اوا من به این خوبی... 3 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۲ اوامن به این خوبی... بله!!!! بله!!!! 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۲ بله!!!!بله!!!! پس چییییییییییییی... 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۲ من که در ابتدای امر گفتم نمیتونم بیام حالا بالاخره چه کردید؟؟؟ بالاخره نرفتيم ديگه ... 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۲ من 16 ام 17 ام اصفهانم آقا یه پیشنهاد دارم!!!:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۲ من 16 ام 17 ام اصفهانمآقا یه پیشنهاد دارم!!!:gnugghender: بعله شما میگی 16 و 17 اصفهانی بعد کاشف به عمل میاد 6 و 7 اصفهان بودی :icon_razz: خیلی شیک و قشنگ هم میایی میگی من اصفهان بودم و رفتم 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۲ بعله شما میگی 16 و 17 اصفهانی بعد کاشف به عمل میاد 6 و 7 اصفهان بودی :icon_razz: خیلی شیک و قشنگ هم میایی میگی من اصفهان بودم و رفتم 1 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۲ ... به به از این طرفها!! اقا من یکی فقط اسم شوما رو شنیده بودم! 5 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۲ والا سعادشا نداشتیم . ایشالا زین پس بیشتر خدمت دوستان میرسیم ........ در عوض این فهیم الان اگه سرو کلش پیدا بشه الان یه کل کل درستی راه میندازه اینجا .اگه دیدی پیداش شد سریع بگو من بگریزم ............ 4 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۲ والا سعادشا نداشتیم . ایشالا زین پس بیشتر خدمت دوستان میرسیم ........ در عوض این فهیم الان اگه سرو کلش پیدا بشه الان یه کل کل درستی راه میندازه اینجا .اگه دیدی پیداش شد سریع بگو من بگریزم ............ لابد حق داره خو!! 4 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۲ ... به به ببین کی اینجاست دادا میگفتی یه گاوی گوسفندی چیزی قربونی کنیم ما که خیلی مشتاق دیداریم 4 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۲ به به ببین کی اینجاست دادا میگفتی یه گاوی گوسفندی چیزی قربونی کنیم ما که خیلی مشتاق دیداریم ما بیشتر مشتاق دیداریم دادا.... خیلی وقته بچه ها رو ندیدم بسی دلمان تنگ گردیده .... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده