Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ :ws28: نه دیگه تو دام اصفهانی ها افتادی، کار از کار گذشته.. شیرینیشو باید بدی خو عاخه برا این گفتم که ترمینال صفه نمیام :ws28: 4 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ خب پس میتینگ بعدی عسلویه باشه قبول شوما وسط مرداد بيايد عسلويه من به گرمي پذيراي شوما هستم :gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ باشه قبول شوما وسط مرداد بيايد عسلويه من به گرمي پذيراي شوما هستم :gnugghender: دادا من آخر هفته فقط به خاطر شیرینی شوما دارم میام اصفونا.... 4 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ دادا من آخر هفته فقط به خاطر شیرینی شوما دارم میام اصفونا.... بيا قدمت رو چشم ! مرغ هست ميگم تخم كونه برات !! 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ بيا قدمت رو چشم ! مرغ هست ميگم تخم كونه برات !! این دیگه قدیمی شده من خودم مرغ دارم:1111: اونم سه تا با 6تا هم جوجه!!! اینم عکسش: 5 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ این دیگه قدیمی شده من خودم مرغ دارم:1111: اونم سه تا با 6تا هم جوجه!!! اینم عکسش: چه نااااازن منم يه زماني داشتم ! خب يه چيز ديگه گاو هست ميخاي بگم شير بده برات 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۲ چه نااااازن منم يه زماني داشتم ! خب يه چيز ديگه گاو هست ميخاي بگم شير بده برات 5 لینک به دیدگاه
natanaeal 412 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۲ اا پس مهمون مایی از کجا اومدی مهمونی؟ عزیزم دیگه از مهمونی گذشته/برای ادامه زندگیم اصفهان می مونم/مشخص نیست شاید هم برگردم تهران 6 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۲ خووووب پس قرار شد اين ساماني بالاخره شيريني بده واقعا به همه دوستان تبريك ميگم البته تا وعده و وعيد اين آقا به واقعيت تبديل بشه ره صد ساله دوم را در پيش داريم 4 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۲ سامان كجايي؟ نكنه متواري شده ؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۲ سامان كجايي؟نكنه متواري شده ؟؟؟؟؟ من اصفهان اومدم تور ننداخته بودین تونستم به موقع فرار کنم 4 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۲ سامان كجايي؟نكنه متواري شده ؟؟؟؟؟ اره فهیمه دیدی؟ حس کرد مهر و قرار نزدیکه جیم شد!!! 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۲ عجله نكنيد ! وقت هست :) دادا من طرف تو ام! میخوای بپیچونی بهم بوگو!:167: 3 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۲ من اصفهان اومدمتور ننداخته بودین تونستم به موقع فرار کنم چراغ خاموش امدی و رفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!:167: 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۲ چراغ خاموش امدی و رفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!:167: :2525s: خو من که شماره شما ها رو ندارم که بعدشم خودتون تور رو درست پهن نکرده بودین من چیکار کنم 5 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۲ :2525s:خو من که شماره شما ها رو ندارم که بعدشم خودتون تور رو درست پهن نکرده بودین من چیکار کنم :vahidrk: چراغ خاموش اومدی دست پیش هم میگیری؟؟؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۲ :vahidrk:چراغ خاموش اومدی دست پیش هم میگیری؟؟؟؟؟؟ من دیگه کم مونده بود تو بوق و کرنا به همه بگم!!! کسی نبود که ندونه! یهنی نمیدونستید؟!؟!؟! 5 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۲ من دیگه کم مونده بود تو بوق و کرنا به همه بگم!!!کسی نبود که ندونه! یهنی نمیدونستید؟!؟!؟! واقعا؟؟؟؟؟؟ من عذر میخوام بی اطلاع بودم عجب بی معرفتید همتون خوب یه قرار ترتیب می دادید :vahidrk: 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۲ واقعا؟؟؟؟؟؟من عذر میخوام بی اطلاع بودم عجب بی معرفتید همتون خوب یه قرار ترتیب می دادید :vahidrk: دیگه ما گه گفتیم 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده