mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ خو مدیر باشهمدیر ها هم گاهی وقتا از اینا:vahidrk: لازم دارن مردم رو نباید سر کار گذاشت که حالا اونکه گذاشتن سرکارو حسابشونو میرسم ولی بارعایت موازین اخلاقی مدیریتی 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ حالا اونکه گذاشتن سرکارو حسابشونو میرسم ولی بارعایت موازین اخلاقی مدیریتی نخیرم:1111: با رعایت موازین اخلاقی کفایت میکنه 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ نخیرم:1111:با رعایت موازین اخلاقی کفایت میکنه خب:gnugghender: حالا پیشنهاد شما برای گرفتن حقم از آقا پیمان چیه؟ 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ خب:gnugghender:حالا پیشنهاد شما برای گرفتن حقم از آقا پیمان چیه؟ بزنیم پروفشو بترکونیم 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ بزنیم پروفشو بترکونیم چطوری؟ مخوای همون از :vahidrk: استفاده کنم شاید بهتر جواب داد 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ چطوری؟ مخوای همون از :vahidrk: استفاده کنم شاید بهتر جواب داد بیا اینجا: http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=44135 3 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ نه چکمه ساق بلند باشه که تو یر ما رو با غر زدنات بخوری هر چی بهتون غر زدم حقتون بود دهه پیمان جان تبررررریک :icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ هر چی بهتون غر زدم حقتون بود دهه پیمان جان تبررررریک :icon_gol: منم تبریک میگم آقا پیمان عاخه تو پروفتون سر زدم دیدم چی شده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بابا دست ما جوونا رو هم بگیرین عاخه تا کی ما باید اینجوری بمونیم:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ یعنی واقعا نمیدونستی؟؟؟؟:vahidrk: پس فک کردید برای چی بهمون شیرینی داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ یعنی واقعا نمیدونستی؟؟؟؟:vahidrk:پس فک کردید برای چی بهمون شیرینی داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خب من که اصفهان نیستم که:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ خب من دیگه سفرمو هم رفتم، کی بریم ددر؟ 4 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ خب من دیگه سفرمو هم رفتم، کی بریم ددر؟ خواستيم بريم كه شوما رو نميبريم !!! خرج اضافه بندازيم رو دستمون ! والا 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ خواستيم بريم كه شوما رو نميبريم !!! خرج اضافه بندازيم رو دستمون ! والا باز رگه اصفهانیت گرفت!؟ اتفاقا این بار چون نوبت توئه حتمنی باید بیام 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ باز رگه اصفهانیت گرفت!؟ اتفاقا این بار چون نوبت توئه حتمنی باید بیام خو بيا ولي من كه نميام 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ خو باشه منم ميام ولي به تو شيريني نميدم 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ خو باشه منم ميام ولي به تو شيريني نميدم هی این کارا رو میکنی بعد یکی میاد رد میشه میگه اصفهانی ها زبونم لال خسیسن!!! نمیدونن ک تو اصالتتو از دست دادی وگرنه کلی لارج بودی ک!:icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ هی این کارا رو میکنی بعد یکی میاد رد میشه میگه اصفهانی ها زبونم لال خسیسن!!! نمیدونن ک تو اصالتتو از دست دادی وگرنه کلی لارج بودی ک!:icon_razz: خو من اصلا اصاالته اصفهاني نيستم !!! ولي چون آب اصفهان به گلوم خورده تفكر اقتصادي پيدا كردم ! 4 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ خو من اصلا اصاالته اصفهاني نيستم !!! ولي چون آب اصفهان به گلوم خورده تفكر اقتصادي پيدا كردم ! همون دیگه، یکم دیگه اب بخوری حل میشه، هیچ حرکت اقتصادی ای مثبت تر از شیرینی دادن به دوستان نیست 4 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ نمایشگاه کتاب رفتید دوستان؟ سامان جان شما دفعه بعد حتما باید بیایی و شیرینی بدی فائزه جان نگران نباش ما همه طرف شما هستیم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده