mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ آره دقیقاً کدوم واژه هاست ؟؟؟ فکر کنم یکیش " خره " باشه !!!! مگه این اصفهونیه؟؟!!!:w58: 6 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ چند روز پیش اومدیم اصفهان،حسرت اینکه یکی آدرس درست بهمون بده،به دلمون موند بابا ایول حالا شما بیایین خوزستان بخصوص شهر ما،تا خود مقصد شما رو میبرن:icon_razz: 10 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ مگه این اصفهونیه؟؟!!!:w58: آره اکثر اصفهونیا این واژه رو خیلی به کار میبرن ... 8 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ آره اکثر اصفهونیا این واژه رو خیلی به کار میبرن ... واقعاااا من اینو اولین باره میشنوم اطلاعاتم زیاد شد واژه بهتری نیست استفاده کنین؟! 8 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ شما همینجوری تو کفش بمون ! شاید فرجی شد كفشش اسپرت باشه يا از همون پاشنه بلندا؟؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ چند روز پیش اومدیم اصفهان،حسرت اینکه یکی آدرس درست بهمون بده،به دلمون موندبابا ایول حالا شما بیایین خوزستان بخصوص شهر ما،تا خود مقصد شما رو میبرن:icon_razz: اي بابا بعد از اين همه مدت ياد نگرفتيد كه بايد چطوري آدرس بگيريد؟؟؟؟؟؟؟ در اصفهان هيچ وقت از يه عابر پياده آدرس نپرسيد ما كه مثلا اصفهاني هستيم () وقتي از عابر آدرس مي پرسيم اگه غرب باشه ميگه شرق اگه شمال باشه ميگه جنوب و.... اما وقتي از مغازه دار آدرس بپرسيد بهتر كمك مي كنه 8 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ اي بابا بعد از اين همه مدت ياد نگرفتيد كه بايد چطوري آدرس بگيريد؟؟؟؟؟؟؟ در اصفهان هيچ وقت از يه عابر پياده آدرس نپرسيد ما كه مثلا اصفهاني هستيم () وقتي از عابر آدرس مي پرسيم اگه غرب باشه ميگه شرق اگه شمال باشه ميگه جنوب و.... اما وقتي از مغازه دار آدرس بپرسيد بهتر كمك مي كنه نه بابا اینطوری هم نیست من چندبار اومدم اصفهان آدرس پرسیدم خوب راهنمایی میکردن 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ سلام بر همگی اصفهونیای عزیز هروقت آقا پیمان اومد لطفا به من خبر بدین:167: با تشکر فراوان سلام علیکم بنده تمام قد درخدمت شما هستم 6 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ تبریک برای چی ؟ منم کنجکاو شدم. 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ همینطوری همینطوری که آدم تبریک نمیگه. 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ سلام:biggrin: سهلاااااااااااام. 4 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ كفشش اسپرت باشه يا از همون پاشنه بلندا؟؟؟؟؟ نه چکمه ساق بلند باشه که تو یر ما رو با غر زدنات بخوری 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ سلام علیکم بنده تمام قد درخدمت شما هستم بـــــــــــــــه بــــــــــــــــه آقا پیمان تشریف آوردین عاقا این چه وضعشه چرا مردمو سر کار میذارین؟؟؟:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ بـــــــــــــــه بــــــــــــــــه آقا پیمانتشریف آوردین عاقا این چه وضعشه چرا مردمو سر کار میذارین؟؟؟:icon_razz: بهتر نبود از این شکلک استفاده میکردین؟:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ بهتر نبود از این شکلک استفاده میکردین؟:vahidrk: کی من؟ :banel_smiley_52: کِی؟:banel_smiley_52: کی بود کی بود من نبودم:banel_smiley_52: عاقا چی میگی آقا پیمان مدیرمونه:6404: :banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ کی من؟ :banel_smiley_52:کِی؟:banel_smiley_52: کی بود کی بود من نبودم:banel_smiley_52: عاقا چی میگی آقا پیمان مدیرمونه:6404: :banel_smiley_52: خو مدیر باشه مدیر ها هم گاهی وقتا از اینا:vahidrk: لازم دارن مردم رو نباید سر کار گذاشت که 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده