ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ کیا باور نمیکنن؟ اگه اصفهان یه چیز دیگه است پس چرا ب میگن میگین بیام تبریز؟؟؟ شما بیا تبریز ترکی هم بهت یاد میدیم خونه تو روستاهم برات میخریم تو بیا 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ شما بیا تبریز ترکی هم بهت یاد میدیم خونه تو روستاهم برات میخریم تو بیا وااااااااااییییییییی.. راست میگین؟؟؟؟ :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ وااااااااااییییییییی.. راست میگین؟؟؟؟ :hapydancsmil: دقیقا قدم روی چشم 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ دقیقا قدم روی چشم زنده باشید.. لطف دارید :icon_gol: پس من برم بار سفر ببندم بیام :th_running1: .. تازه شما برف هم دارین :shad: 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ سلام بــــــــــــــــــــــه.. بالاخره این تاپیکم آپ شد.. داشتم ناامید میشدمااااا و علیکم السلاااااااااااااااااام 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ بــــــــــــــــــــــه.. بالاخره این تاپیکم آپ شد.. داشتم ناامید میشدماااااو علیکم السلاااااااااااااااااام اصفهان یه برف همینجوری الکی هم نیومد دلمون خوش باشه 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ اصفهان یه برف همینجوری الکی هم نیومد دلمون خوش باشه نصیب اصفانیا از برف، فقط سوز و سرماشه.. الانم ک هوا بهاری شده خوراک عید دیدنیه 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ نصیب اصفانیا از برف، فقط سوز و سرماشه.. الانم ک هوا بهاری شده خوراک عید دیدنیه 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ سلام دوستان .... هنوز کسی از بچه های اصفهان اینجا باقی مونده ؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ سلام دوستان ....هنوز کسی از بچه های اصفهان اینجا باقی مونده ؟؟؟ درررررررررررود... بله..مگه قرار بود منقرض بشیم؟؟؟؟ خوش اومدید ...از این طرفا!!! 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ درررررررررررود...بله..مگه قرار بود منقرض بشیم؟؟؟؟ خوش اومدید ...از این طرفا!!! ممنون ... بسیار هم عالی که منقرض نشدیم... دلمان تنگ دوستان قدیمی شد آمدیم شاید که اثری جوییم ... 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ به به درود...از این طرفا... چی چی شُودِس دادا 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ جز جدانشدنی از پذیرایی اصفهانیا علی الخصوص تو عید 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ سَلام اِصفَهانی هایِ عَزیز خوبیند؟ کاش میشُد یه قَرارِ دورِ هَمی بِگذاریم 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ سَلام اِصفَهانی هایِ عَزیز خوبیند؟ کاش میشُد یه قَرارِ دورِ هَمی بِگذاریم سلام سلام سلام آره آقا، 1 قرار دور همی بذارید منم اگه اصفهان بودم حتما میام :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ سَلام اِصفَهانی هایِ عَزیز خوبیند؟ کاش میشُد یه قَرارِ دورِ هَمی بِگذاریم سلام سلام سلام آره آقا، 1 قرار دور همی بذارید منم اگه اصفهان بودم حتما میام :hapydancsmil: درود...من چندبار صفحه های متفاوت این تاپیکو خونده ام...همیشه قرار گذاشتید..همه هم استقبال کرده انداما انگار همشون نیومدن یا کنسل شده!!!! 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ درود...من چندبار صفحه های متفاوت این تاپیکو خونده ام...همیشه قرار گذاشتید..همه هم استقبال کرده انداما انگار همشون نیومدن یا کنسل شده!!!! جدی؟ .. یعنی واقعا کسی نمیاد؟ .. آخه چرا؟ :cry2: 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ جدی؟ .. یعنی واقعا کسی نمیاد؟ .. آخه چرا؟ :cry2: نمیدونم عزیزم...شایداین سری بچه ها بیان... 2-3سال پیش بچه های قدیمیقرار گذاشتن..من زیادم انجمن نمیومدم..منم اونموقع واقعا نمیتونستم و نرفتم... حالا اگه قرار بزارنبدم نمیاد برم!!!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده