m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ سلامیاد ایامی که اینجا شلوغ بود عه.. چرا من این پیام شمارو ندیدم سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام.. من از طرف خودم شلوغ کردن اینجارو ب عهده میگیرم ولی خب همیشه 1 دست صدا نداره کاری کنیم تاریخ تکرار شود 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ عه.. چرا من این پیام شمارو ندیدمسلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام.. من از طرف خودم شلوغ کردن اینجارو ب عهده میگیرم ولی خب همیشه 1 دست صدا نداره کاری کنیم تاریخ تکرار شود والا الان هیچ کدوم از بچه های قدیم نیستن 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ والاالان هیچ کدوم از بچه های قدیم نیستن 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ من چیو باید بدونم؟ آره راست میگی.. اصفهانیا فقط کمی بیشتر از مشهدیا.. ..منم قبول دارم همین خصلت اصفهانی ها رو دیگه خوشم میاد که خودتم قبول داری 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ همین خصلت اصفهانی ها رو دیگهخوشم میاد که خودتم قبول داری .. والا اصفهانیا خصلت خوب زیاد دارن تو کدومشونو میگی؟ آره.. البته نه فقط واسه اصفهانیاها.. من معتقدم خوب و بد همه جا وجود داره.. حتی تو مشهد 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ .. والا اصفهانیا خصلت خوب زیاد دارن تو کدومشونو میگی؟ آره.. البته نه فقط واسه اصفهانیاها.. من معتقدم خوب و بد همه جا وجود داره.. حتی تو مشهد کوچه علی چپ اون طرفه عه واقعا نمیدونستم من...حالا که دستت رو شده اینو میگی....واقعا حتی در مشهد؟؟؟بابا اینقد به مشهدیا لطف نکن شرمنده میکنی 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ کوچه علی چپ اون طرفهعه واقعا نمیدونستم من...حالا که دستت رو شده اینو میگی....واقعا حتی در مشهد؟؟؟بابا اینقد به مشهدیا لطف نکن شرمنده میکنی من دستم از اولم رو بود.. کلا آدم بی شیله پیله ایم .. آره.. حتی در مشهد.. کلا من جز اون دسته از اصفهانیام ک خیلی لطفم زیاده 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ من دستم از اولم رو بود.. کلا آدم بی شیله پیله ایم ..آره.. حتی در مشهد.. کلا من جز اون دسته از اصفهانیام ک خیلی لطفم زیاده واقعا؟شما که راس میگیکاملا معلومه بی شیله پیله ای اخه دیگه بیش از اندازه زیاده 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ واقعا؟شما که راس میگیکاملا معلومه بی شیله پیله ایاخه دیگه بیش از اندازه زیاده یه اصفهانی مظلوم و بی سرزبون و بی شیله پیله گیر آوردی فکر کردی مشهدیم ک میگی بی شیله پیله نیستم؟؟!!!! دیگه کاریه ک از دستم برمیاد عزیزم 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ یه اصفهانی مظلوم و بی سرزبون و بی شیله پیله گیر آوردی فکر کردی مشهدیم ک میگی بی شیله پیله نیستم؟؟!!!! دیگه کاریه ک از دستم برمیاد عزیزم ینی من هنگ این اعتماد به سقف بالایم....اگ مشهدیا این اعتماد به سقفو داشتن الان همه به عنوان حاتم طایی میشناختنشون لطف بی پایان شما مستدام 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ ینی من هنگ این اعتماد به سقف بالایم....اگ مشهدیا این اعتماد به سقفو داشتن الان همه به عنوان حاتم طایی میشناختنشونلطف بی پایان شما مستدام چی؟.. اعتماد ب سقف؟؟؟؟ .. والا من جز حقیقت چیزی نگفتم ک.. حالا اصفهانیا خیلیییییییی خوبن دیگه قبول کنید دیگه.. حسادت و انکار نداره ک.. والا ما چاکریم .. خواستید یکمیشو میدیم بهتون 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ چی؟.. اعتماد ب سقف؟؟؟؟ .. والا من جز حقیقت چیزی نگفتم ک.. حالا اصفهانیا خیلیییییییی خوبن دیگه قبول کنید دیگه.. حسادت و انکار نداره ک.. والاما چاکریم .. خواستید یکمیشو میدیم بهتون اره عزیزم انکار نکنهیچ کس نمیگه ماست من ترشه مرسی بمونه واس خودتون بیشتر لازمه 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ اره عزیزم انکار نکنهیچ کس نمیگه ماست من ترشهمرسی بمونه واس خودتون بیشتر لازمه منظورم اینه شما میخواین انکار کنید نه من.. ما ب خوبی خودمون واقفیم شکی در اون نیست .. اینقدرم ب ما حسودی نکن ما ب اندازه خودمون داریم.. شما برید یه فکری ب حال خودتون بکنید 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ منظورم اینه شما میخواین انکار کنید نه من.. ما ب خوبی خودمون واقفیم شکی در اون نیست .. اینقدرم ب ما حسودی نکن ما ب اندازه خودمون داریم.. شما برید یه فکری ب حال خودتون بکنید نه بابا انکاری در کار نیس ما هم میدونیم خیلی گلیمبر عکس میگی؟معلومه کی حسوده ما هم ندار نیستیم قبلا هم گفتیم 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ حالا یه دعوا هم اینجا درست کنید :| شما دوتا واقعا خیلی خوبید :)) 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ نه بابا انکاری در کار نیس ما هم میدونیم خیلی گلیمبر عکس میگی؟معلومه کی حسودهما هم ندار نیستیم قبلا هم گفتیم خودت میدونی آدرس کوچه علی چپ کجاست دیگه خدا بیشترش کنه چرا جوش میاری؟؟ 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ حالا یه دعوا هم اینجا درست کنید :|شما دوتا واقعا خیلی خوبید :)) نه بابا.. دعوا چیه.. اینا همه ش کل کل دوستانه است بـــــــــــــله.. در خوبی ما دوتا ک شکی نیست.. خوبی از خودتونه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده