m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ اخه دلم تنگیده برا علی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 :there: 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ ههههههه:ws3: :icon_gol::icon_gol::icon_gol::girl_blush2: تقدیم به اصفونیای گل اینم تقدیم ب شما دوست خوب :w66: :w72: :flowerysmile: :w72: :flowerysmile: :w72: :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۳ یعنی من 1 تَنه باید این تاپیکو بیارم بالا؟ خب بِچا کوجاین پَ؟ عِرقی! شَهریدون کو پَ؟ 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ سلام یاد ایامی که اینجا شلوغ بود 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ یعنی من 1 تَنه باید این تاپیکو بیارم بالا؟ خب بِچا کوجاین پَ؟ عِرقی! شَهریدون کو پَ؟ دختر بلا تو اصفهانی بودی و تو تاپیک مشهدیا اینقد منو نابود کردی؟ 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ مریم تهرانی ــه اینجا چیکار میکنه؟ : d 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ مریم تهرانی ــه اینجا چیکار میکنه؟ : d تهران زندگی میکنم اصالتا اصفهانی ام :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ دختر بلا تو اصفهانی بودی و تو تاپیک مشهدیا اینقد منو نابود کردی؟ آرییییییییییییییی.. اصفهانی میباشم :hapydancsmil: خوش اومِدی ب تاپیک ما 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ تهران زندگی میکنم اصالتا اصفهانی ام :hapydancsmil: خب پس نباید انقد میگفتی مشهدیا خسیسن که :d هم دردین که :)) 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ خب پس نباید انقد میگفتی مشهدیا خسیسن که :dهم دردین که :)) اصفهانیا ذاتا مقتصدن.. البته خسیس هم دارن انکار نمیکنم.. ولی مشهدیا دیگه رو دست مارو آوردن 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ اصفهانیا ذاتا مقتصدن.. البته خسیس هم دارن انکار نمیکنم.. ولی مشهدیا دیگه رو دست مارو آوردن من به عنوان شاهدِ جفتتون میگم شما رو دستِ اونا رو زدید بابا اصفهان که داغون ــه :)) 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ من به عنوان شاهدِ جفتتون میگم شما رو دستِ اونا رو زدیدبابا اصفهان که داغون ــه :)) شما شواهدت درست نبوده عزیزم اصفهان داغونه؟؟؟؟!!!!!!!! .. کجای این شهر ب این قشنگی داغونه؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ شما شواهدت درست نبوده عزیزم اصفهان داغونه؟؟؟؟!!!!!!!! .. کجای این شهر ب این قشنگی داغونه؟؟؟؟؟؟ من از دوران دبستان مرتب میومدم اصفهان شهرش خوبه آما... : d 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ من از دوران دبستان مرتب میومدم اصفهانشهرش خوبه آما... : d آمممممممممااااااا.. یادمون باشه همه جا خوب و بد داره 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ آمممممممممااااااا.. یادمون باشه همه جا خوب و بد داره اوهوم :) 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ آرییییییییییییییی.. اصفهانی میباشم :hapydancsmil:خوش اومِدی ب تاپیک ما پس که اینطور خودت دیگه میدونی و درجریانی من دیگه صوبتی ندارم البته اینم بگم اصفهانیا خیلی مردم خوبین و منم چون دوست اصفهانی زیاد دارم با اخلاقشون کاملا اشناهستم فقط کمی بیشتر از مشهدیا..... 1 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ به به ...اصفهانی های عزیز صبح جمعه تون بخیر:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ پس که اینطورخودت دیگه میدونی و درجریانی من دیگه صوبتی ندارم البته اینم بگم اصفهانیا خیلی مردم خوبین و منم چون دوست اصفهانی زیاد دارم با اخلاقشون کاملا اشناهستم فقط کمی بیشتر از مشهدیا..... من چیو باید بدونم؟ آره راست میگی.. اصفهانیا فقط کمی بیشتر از مشهدیا.. ..منم قبول دارم 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ به به ...اصفهانی های عزیز صبح جمعه تون بخیر:hapydancsmil: دوستانی ک تو این صفحه اومدن اصفهان دوستن ولی اصفهانی نیستن، باکمال افتخار من اصفهانی هستم :hapydancsmil: روز جمعه تون بخیر و خوشی دوست اصفهانی :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده