arashma 44 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ منظور شما از دستنوشته ها در چه قسمتی است؟اگر منظور شما در محیط نرم افزار کینگ سافت آفیس باشه تا جایی که میدونم نه ولی یه سری نرم افزارها هستن که دست نوشته ها رو به متن تبدیل میکنند و اونا هم با محدودیت همراه هستن چون فقط انگلیسی و چند زبون دیگه پشتیبانی میکنند و من هنوز فارسیش رو برای اندروید ندیدم و میشه اون متن انگلیسی رو از نرم افزار کپی در فایل ورد خود بچسبونید،همچنین یه سری نرم افزاری هم هست که دقیقا دسنوشته های شما رو با همون دستخط خودتون ذخیره میکنند که اگه خواستی میتونم نرم افزاری رو که خودم استفاده میکنم واست بگم.جواب سوالت رو گرفتی؟:hanghead: 2 لینک به دیدگاه
hojat_b 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ سلام دوستان من این تبلتوازباشگاه نظام مهندسی گرفتم روجعبه اش نوشته DUal core cortex A9 cpu 1.2 پردازنده همmali 400 .الان روبیشترسایتها نوشته cortex A7 cpu 1پردازنده هم aderno 203 ...ما که نفهمیدم کدومش درسته بعدش هم اخه مگه میشه تبلت یه چیزباشه جعبه اش یه چیز دیگه...دوستان اگه اطلاع دارندممنون میشم راهنمایی کنند...:banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
arashma 44 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ سلام حجت عزیز،من هم این تبلت رو گرفتم ولی از تبلت شاپ و چیز هایی که روی جعبه نوشته شده واسه فروش بهتره وگرنه سی پی یو این تبلت دوهسته ای ورژن 7 یک گیگاهرتزی هست و کارت گرافیک اون هم adreno 203 که من با این گرافیک فیلم فول اچ دی 1080 پخش کردم اما با سرعت 10 فریم بر ثانیه. 2 لینک به دیدگاه
arashma 44 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ سلام حجت عزیز،من هم این تبلت رو گرفتم ولی از تبلت شاپ،مشخصاتی که روی جعبه نوشته شده واسه بازارگرمی و فروش بهتره وگرنه سی پی یو این تبلت دوهسته ای ورژن 7 یک گیگاهرتزیه و گرافیک هم adreno 203 هست که من با این گرافیک فیلم فول اچ دی پخش کردم اما با سرعت 10 فریم بر ثانیه. 2 لینک به دیدگاه
hojat_b 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ سلام دوست عزیزممنون که جوابمودادی............اخه من گوشی htc hd2 دارم باcpu 1 وگرافیک adreno 205 ..مشکل اینه بازیهای HD روگوشیم به راحتی جواب میده ولی روتبلت با اون مشخصات رو جعبه بالا نمیاد ..... 2 لینک به دیدگاه
saint7 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۱ سلام نمیدونم سئوالم رو در جای درستی دارم میپرسم یا نه ولی من یه [h=1]تبلت مهندسی 10.1 هیوندای Tablet Hyundai 1000 Turbo Engineering[/h]خریدم ولی هر کاری میکنم نمیتونم کانکشن *پی*ان روش بر قرار کنم ، نوع کانکشن رو PPTP انتخاب می کنم و تیک PPP Encryption رو هم برداشتم ولی ارتباط بر قرار نمیشه . کسی میتونه منو راهنمائی کنه. 2 لینک به دیدگاه
ALI977979 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ سلام من میخوام این تبلتو بخرم سرعت این تبلت خداوکیل چطوره؟؟؟ من شهرستان کرمانم.نمیدونم سفارش بدم یا نه؟؟؟:ws52: یجورایی موندم بخدا!!! من باهاش میخوام کتاب بخونمو فیلم ببینمو توی اینترنت برم!!! میخوام سرعتش عالی باشه_اینجوری هست یا نه؟ 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ سلاممن میخوام این تبلتو بخرم سرعت این تبلت خداوکیل چطوره؟؟؟ من شهرستان کرمانم.نمیدونم سفارش بدم یا نه؟؟؟:ws52: یجورایی موندم بخدا!!! من باهاش میخوام کتاب بخونمو فیلم ببینمو توی اینترنت برم!!! میخوام سرعتش عالی باشه_اینجوری هست یا نه؟ سلام خیلی خوش اومدی برای کتاب خواندن و فیلم دیدن (حداکثر 720p) خوبه و برای اینترنت گردی هم مناسبه. سرعتش رضایت بخشه ولی عالی نیست. کلا نسبت به اون پولی که میدی ارزشش رو داره ولی شاید اون چیزی نباشه که مد نظرتونه 2 لینک به دیدگاه
rocki3oy 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ سلام دوستان عزیز. تا صفحه ی چهار این تاپیک خواستم این تبلت رو بخرم ولی این صفحه رو خوندم یه مقدار دودلم. این باشگاه مهندسی کجاست که همه شما می خریم ما هم بریم از اونجا بخریم. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده