arashma 44 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ آذر، ۱۳۹۱ دوست عزیز اصلا تبلت هایی که با ویندوز 8 ساخته میشن برای نصب فایل های exe هست 2 لینک به دیدگاه
sun.man 301 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ آذر، ۱۳۹۱ arashma گفته است: دوست عزیز اصلا تبلت هایی که با ویندوز 8 ساخته میشن برای نصب فایل های exe هست درسته اما کوشی های ویندوز موبایل هم فایل exe اجرا میکنن اما برنامه هاشون ویندوز موبایلیه میخوام مطمئن بشم که میشه روی تبلت ویندوز 8 هم کتیا نصب کرد 1 لینک به دیدگاه
arashma 44 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ آذر، ۱۳۹۱ آره دوست عزیز من به شما اطمینان خاطر میدم ولی واسه این که 100 درصد مطمئن بشی میتونی تو تبلت شاپ تو قسمت میکروسافت سرفیس آر تی بپرسی،در ضمن این سوال شما مربوط به این قسمت نبود؟ 2 لینک به دیدگاه
sun.man 301 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ آذر، ۱۳۹۱ arashma گفته است: آره دوست عزیز من به شما اطمینان خاطر میدم ولی واسه این که 100 درصد مطمئن بشی میتونی تو تبلت شاپ تو قسمت میکروسافت سرفیس آر تی بپرسی،در ضمن این سوال شما مربوط به این قسمت نبود؟ درسته مربوط به بحث نبود دلیل اینکه اینجا بحثش شروع شد این بود که اول خواستم به دوستمون بگم کاش تبلت ویندوزی میگرفتی که با نرم افزارای مکانیکی کار کنی بعد برا خودمم سوال شد که آیا امکانش هست یا نه از همگی عذرخواهی میکنم. مدیر محترم زحمت پاک کردن پستای منو میکشن... 1 لینک به دیدگاه
radiohead_apple 16 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ آذر، ۱۳۹۱ سلام Mr specific عزيز ميخواستم بدونم قيمت تمام شده در باشگاه نظام مهندسي ٨٩٠ تومان شد؟ و اينكه پيگيري براي دريافت كالا بعد از پرداخت الكترونيكي به چه صورتي است؟! ممنون 1 لینک به دیدگاه
hojat_b 17 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ آذر، ۱۳۹۱ سلام دوستان اگه میشه راهنمایی کنید منم پنج شنبه باشگاه مهندسی سفارش دادم کدرهگیری که ندادهیچی نمیدنم هم کی بدستم میرسه....:ws38::banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ آذر، ۱۳۹۱ radiohead_apple گفته است: سلام Mr specific عزيز ميخواستم بدونم قيمت تمام شده در باشگاه نظام مهندسي ٨٩٠ تومان شد؟ و اينكه پيگيري براي دريافت كالا بعد از پرداخت الكترونيكي به چه صورتي است؟! ممنون سلام من ٨٦٠ خريدم هشتاد تومن تخفيف داشت Sent from my TB1000 using Tapatalk 2 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ آذر، ۱۳۹۱ hojat_b گفته است: سلام دوستان اگه میشه راهنمایی کنید منم پنج شنبه باشگاه مهندسی سفارش دادم کدرهگیری که ندادهیچی نمیدنم هم کی بدستم میرسه....:ws38::banel_smiley_4: كد رهگيري نميدن ولي همون روز از باشگاه باهام تماس گرفتند و واسه اطمينان از صحت اطلاعات سوالاتي پرسيدند. و بهم گفت ٤٨ ساعته ميرسه كه رسيد. ولي با پست نبود. با باربري فرستاده بودند. ٨٥٠٠ هزينه ارسال ازم گرفتند نامردا :D Sent from my TB1000 using Tapatalk 2 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ آذر، ۱۳۹۱ sun.man گفته است: درسته مربوط به بحث نبوددلیل اینکه اینجا بحثش شروع شد این بود که اول خواستم به دوستمون بگم کاش تبلت ویندوزی میگرفتی که با نرم افزارای مکانیکی کار کنی بعد برا خودمم سوال شد که آیا امکانش هست یا نه از همگی عذرخواهی میکنم. مدیر محترم زحمت پاک کردن پستای منو میکشن... آندرويد بيشتر دوست دارم واسه اين كارهاي گسترده از همون لپتاپ بهتر ميتونم استفاده كنم Sent from my TB1000 using Tapatalk 2 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ آذر، ۱۳۹۱ arashma گفته است: سلام به همگی دوستان،بالاخره تبلتم رسید،من دوشنبه عصر از تبلت شاپ خریدم و سه شنبه ارسال شده و بالاخره امروز به دستم رسید:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:.وای که عجب چیزیه،فقط یه سوال اونم اینکه چه جوری تنظیمات اینترنت ایرانسل رو توش انجام بدم؟ مبارك باشه بايد بري توي تنظيمات. همون بخش اولي بزن بيشتر.. بعد از سمت راست آخرين مورد رو انتخاب كن. بعدش اي پي ان رو بزن. بعدشم از بالا گوشه سمت راست روي اون سه نقطه كليك كن و بزن نيو اي پي ان تنظيمات رو هم اينطوري وارد كن Name: gprs Apn: mtnirancell بعدش من هر كاري ميكردم نميتونستم اوكيش كنم. تبلت رو چرخونم و عموديش كردم درست شد Sent from my TB1000 using Tapatalk 2 1 لینک به دیدگاه
arashma 44 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ آذر، ۱۳۹۱ ممنون مشکلم حل شد و به اینترنت وصل شدم.فقط وقتی با تبلت کار میکنم سمت راستش از پشت داغ میکنه که فکر میکنم باطریش باشه و انگار روی اون قسمت از صفحه نمایش اثر گذاشته،مال شماهم اینجوریه؟:w58::w58: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ آذر، ۱۳۹۱ arashma گفته است: ممنون مشکلم حل شد و به اینترنت وصل شدم.فقط وقتی با تبلت کار میکنم سمت راستش از پشت داغ میکنه که فکر میکنم باطریش باشه و انگار روی اون قسمت از صفحه نمایش اثر گذاشته،مال شماهم اینجوریه؟:w58::w58: اين يه چيز عاديه كه موقع اتصال به اينترنت و رد و بدل شدن داده گرم بشه، حتي گوشي ها و تبلتهاي ديگه هم همينطوريه، گوشي خودم اچ تي سيه همينطوريه. ولي روي كيفيت ال سي دي تاثيري نداشته مال من. فكر كنم زيادي حساس شدي !!! Sent from my TB1000 using Tapatalk 2 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ آذر، ۱۳۹۱ [h=1]دانلود رايگان پوستر راهنماي خريد تبلت 1391[/h] اختصاصي سايت - برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دومين راهنماي خريد تبلت است. در اين ويژه نامه بيست تبلت جديد بازار که برخي عرضه شدهاند و در ايران موجود هستند و برخي ديگر تا يک ماه آينده وارد بازار ميشود، مورد بررسي و ارزيابي قرار گرفتهاند. به دنبال استقبال از اولين پوستر راهنماي خريد تبلت در مردادماه 1390، ماهنامه شبکه در نمايشگاه الکامپ دومين پوستر راهنماي خريد تبلت را نيز با تيراژ بسيار بالايي منتشر کرد که با استقبال دو چندان بازديدکنندگان اين نمايشگاه نيز روبرو شد. اکنون براي آن گروه از خوانندگان و علاقهمنداني که دنياي تبلتها را دنبال ميکنند، اين پوستر براي دانلود رايگان قرار داده شده است: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ دی، ۱۳۹۱ arashma گفته است: سلام،همونطور که میبینید و دلیلش هم مشخص نیست(واسه من)یک صفحه و نیم از این تاپیک حذف شده است و اگه مشکلی نداره من بررسی رو توی یه وبلاگ میذارم و آدرسشو اینجا لینک میکنم،چون میترسم حذف بشه،اگه مشکل داره بگید تا یه فکر دیگه بکنم؟ بدليل مشكلي كه واسه انجمن رخ داد تيم مديريت مجبور شد كه انجمن رو ري استور كنه و تقريبا فعاليت هاي يك روز انجمن پاك شد. اين مشكل در كل انجمن رخ داده و مختص همين تاپيك نيست. شما لطف كنيد و همينجا بذاريد ممنون ميشم 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ دی، ۱۳۹۱ arashma گفته است: روی چشم همینجا میذارم و می خواستم بدونم انجمن ویدیوهای آپارات رو هم پشتیبانی میکنه؟ مرسی نه متاسفانه یوتیوب پشتیبانی میکنه که مشکل فیـلترینگ داره 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ دی، ۱۳۹۱ arashma گفته است: میشه یکی پاسخگو باشه.دوبار بررسی رو گذاشتم ولی هر دو بارش فقط 6 خط اول میاد. یکی از پست ها رو ویرایش کنید و متن رو توش کپی پیست کن و یا اینکه بررسی رو بصورت یه فایل ورد یا PDF آپلود کنی و اینجا بذاری!! عجیبه که میگی نمیشه اگه میخوای واسم بفرستش تا بنامت بذارم همینجا 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ دی، ۱۳۹۱ متاسفانه انجمن با مشکل مواجه شده بزودی حل میشه 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ دی، ۱۳۹۱ چرا اينطوري ميشه؟؟ ممكنه كه مشكل از بروزرت باشه!!!! بصورت فايل پي دي اف يا عكس بذارش Sent from my TB1000 using Tapatalk 2 3 لینک به دیدگاه
arashma 44 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ دی، ۱۳۹۱ بررسی تبلت 10.1 اینچی HYUNDAI TB1000 TURBO سلام به همه دوستان.این تبلت یک تبلت 10.1 اینچیه که توسط شرکت خدمات طلایی عماد(نامتل)در ایران عرضه میشه و حرف و حدیث های زیادی پشت سر این تبلت وجود داشت و داره و خیلی ها وجود نام هیوندای بر این تبلت رو غیر واقعی و دزدی میدونن و از این نظر خدا عالمه ولی با توجه به مستنداتی که در سایت تبلت شاپ آورده شده تا حدودی این حرف و حدیث ها مرتفع میشه،خب حالا ما کاری به این کارا نداریم.حدود یک هفته ای هست که این تبلت رو دارم و تقریبا از همه نظر بررسیش کردم و تست ها رو نسبتا خوب جواب داده و من میخوام یه ببرسی ازش از طرف خودم داشته باشم،پس با من همراه باشید. مشخصات فنی [TABLE=class: cms_table_attribute] [TR] [TD=colspan: 2]مشخصات کلی محصول [/TD] [/TR] [TR] [TD]نوع/تیپ کالا : [/TD] [TD]تبلت [/TD] [/TR] [TR] [TD]تولید کننده : [/TD] [TD]هیوندای [/TD] [/TR] [TR] [TD]محصول کشور : [/TD] [TD]چین ( تحت لیسانس هیوندای کره جنوبی) [/TD] [/TR] [TR] [TD]تاریخ معرفی : [/TD] [TD]1391-09-10 [/TD] [/TR] [TR] [TD]مدت گارانتی : [/TD] [TD]یک سال گارانتی شرکت خدمات طلایی عماد [/TD] [/TR] [TR] [TD]رنگ : [/TD] [TD]سفید [/TD] [/TR] [TR] [TD]جنس بدنه: [/TD] [TD]پلاستیک خشک [/TD] [/TR] [TR] [TD]وزن بدون لوازم: [/TD] [TD]630 گرم [/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]اطلاعات پردازنده [/TD] [/TR] [TR] [TD]سازنده/مدل/چیپ پردازنده : [/TD] [TD]QualCOMM [/TD] [/TR] [TR] [TD]تعداد هسته: [/TD] [TD]دو هسته ای [/TD] [/TR] [TR] [TD]سرعت پردازنده : [/TD] [TD]1.2 GHZ [/TD] [/TR] [TR] [TD]پردازنده گرافیک: [/TD] [TD]Mali 400 [/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]حافظه موقت [/TD] [/TR] [TR] [TD]ظرفیت حافظه رم : [/TD] [TD]1 گیگابایت [/TD] [/TR] [TR] [TD]نوع رم: [/TD] [TD]DDR3 [/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]حافظه جانبی [/TD] [/TR] [TR] [TD]نوع دیسک درایو: [/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]ظرفیت دیسک درایو: [/TD] [TD]داخلی، SSD [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]صفحه نمایش [/TD] [/TR] [TR] [TD]صفحه نمایش لمسی: [/TD] [TD]بله [/TD] [/TR] [TR] [TD]نوع صفحه نمایش: [/TD] [TD]نمایشگرLCD از نوع پنل IPS با وضوح عالی [/TD] [/TR] [TR] [TD]نوع صفحه لمسی: [/TD] [TD]خازنی [/TD] [/TR] [TR] [TD]اندازه صفحه نمایش : [/TD] [TD]10.1 اینچ [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]نسبت تصویر : [/TD] [TD]16:9 [/TD] [/TR] [TR] [TD]رزولوشن صفحه نمایش : [/TD] [TD]1280*800 IPS [/TD] [/TR] [TR] [TD]تراکم در اینچ PPI : [/TD] [TD]- [/TD] [/TR] [TR] [TD]توضیحات صفحه نمایش : [/TD] [TD]صفحه نمایش خازنی، ضدخش و مالتیتاچ با قابلیت دریافت 10 لمس همزمان [/TD] [/TR] [TR] [TD]ویژگی صفحه نمایش : [/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]دوربین [/TD] [/TR] [TR] [TD]تعداد دوربین: [/TD] [TD]2 [/TD] [/TR] [TR] [TD]کیفیت عکاسی : [/TD] [TD]2 مگاپیکسل [/TD] [/TR] [TR] [TD]کیفیت فیلمبرداری : [/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]توضیحات دوربین : [/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]وب کم : [/TD] [TD]بله [/TD] [/TR] [TR] [TD]توضیحات وب کم : [/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]ارتباطات و شبکه [/TD] [/TR] [TR] [TD]قابلیت نصب سیم کارت : [/TD] [TD]بله نسل دوم و سوم [/TD] [/TR] [TR] [TD]قابلیت مکالمه تلفنی با سیم کارت : [/TD] [TD]بله [/TD] [/TR] [TR] [TD]باند شبکه 2G : [/TD] [TD]بله [/TD] [/TR] [TR] [TD]باند شبکه 3G : [/TD] [TD]بله [/TD] [/TR] [TR] [TD]GPRS : [/TD] [TD]بله [/TD] [/TR] [TR] [TD]Edge : [/TD] [TD]بله [/TD] [/TR] [TR] [TD]ارسال SMS : [/TD] [TD]بله [/TD] [/TR] [TR] [TD]GPS : [/TD] [TD]بله [/TD] [/TR] [TR] [TD]بلوتوث : [/TD] [TD]بله [/TD] [/TR] [TR] [TD]نسخه بلوتوث : [/TD] [TD]3.0 [/TD] [/TR] [TR] [TD]LAN : [/TD] [TD]- [/TD] [/TR] [TR] [TD]WLAN : [/TD] [TD]بله [/TD] [/TR] [TR] [TD]DLNA : [/TD] [TD]- [/TD] [/TR] [TR] [TD]توضیحات WLAN : [/TD] [TD]Wi-Fi 802.11 a/b/g/n [/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]ورودی/خروجی [/TD] [/TR] [TR] [TD]کارتخوان: [/TD] [TD]بله [/TD] [/TR] [TR] [TD]نوع کارت حافظه قابل نصب: [/TD] [TD]میکرو SD [/TD] [/TR] [TR] [TD]میکروفون: [/TD] [TD]داخلی [/TD] [/TR] [TR] [TD]اسپیکر: [/TD] [TD]داخلی [/TD] [/TR] [TR] [TD]کیفیت صدا و بلندگو: [/TD] [TD]2عدد داخلی استریو [/TD] [/TR] [TR] [TD]فیش 3.5 میلیمتری صدا : [/TD] [TD]بله [/TD] [/TR] [TR] [TD]پورت USB: [/TD] [TD]1xMini USB [/TD] [/TR] [TR] [TD]نسخه USB: [/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]پورت HDMI: [/TD] [TD]خیر [/TD] [/TR] [TR] [TD]پورت Thunderbolt : [/TD] [TD]خیر [/TD] [/TR] [TR] [TD]ماوس : [/TD] [TD]قابل اتصال [/TD] [/TR] [TR] [TD]کیبرد : [/TD] [TD]قابل اتصال [/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]امکانات - سنسورها [/TD] [/TR] [TR] [TD]قطب نما : [/TD] [TD]بله [/TD] [/TR] [TR] [TD]رادیو : [/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]توضیحات رادیو : [/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]حسگر شتاب سنج : [/TD] [TD]بله [/TD] [/TR] [TR] [TD]حسگر ژیروسکوپ : [/TD] [TD]بله [/TD] [/TR] [TR] [TD]حسگر اثرانگشت: [/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]NFC : [/TD] [TD]- [/TD] [/TR] [TR] [TD]IRDA : [/TD] [TD]- [/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]باتری [/TD] [/TR] [TR] [TD]نوع باتری : [/TD] [TD]لیتیوم -یون [/TD] [/TR] [TR] [TD]ظرفیت باتری : [/TD] [TD]7000 میلی آمپرساعت [/TD] [/TR] [TR] [TD]زمان کارکرد : [/TD] [TD]تا7 ساعت پخش ویدیو با کیفیت HD - تا 9 ساعت جستجو در اینترنت - تا 10 ساعت خواندن کتاب الکترونیک و تا 360 ساعت در حالت آماده به کار ساعت [/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]مشخصات نرم افزاری [/TD] [/TR] [TR] [TD]سیستم عامل : [/TD] [TD]Google Android [/TD] [/TR] [TR] [TD]ورژن سیستم عامل : [/TD] [TD]4.0.4 [/TD] [/TR] [TR] [TD]زبان : [/TD] [TD]پشتیبانی کامل پیش فرض از فارسی حتی منوها / قابلیت تغییر به کلیه زبانهای دنیا [/TD] [/TR] [TR] [TD]برخی نرم افزار نصب شده : [/TD] [TD]Angry Birds, Office Suit AutoCad, Skype, ooVoo integration Organizer Image/video editor Document viewer Google Search, Maps, Gmail, , Calendar, Google Talk, Picasa integration Voice [/TD] [/TR] [TR] [TD]Flash : [/TD] [TD]بله [/TD] [/TR] [TR] [TD]HTML5 : [/TD] [TD]بله [/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]چند رسانه ای [/TD] [/TR] [TR] [TD]پخش موسیقی : [/TD] [TD]MP3, WMA, MP2, OGG, AAC, M4A, MA4, FLAC, APE, 3GP, WAV [/TD] [/TR] [TR] [TD]پخش فیلم : [/TD] [TD]Plays Flash player 10.1, AVI (H.264), DIVX, DIVX, XVID, RM, RMVB, WMV, MOV, MP4 (H.264), MPEG, DIVX, XVID, DAT (VCD), VOB (DVD), MPEG, MPG, FLV (H.263,H.264), ASF, TS, TP, 3GP, MPG etc HD 2160P, WebM VP8 [/TD] [/TR] [TR] [TD]پخش عکس : [/TD] [TD]کلیه فرمتهای عکس [/TD] [/TR] [TR] [TD]کتابخوان : [/TD] [TD]کلیه فرمتهای کتاب الکترونیکی [/TD] [/TR] [TR] [TD]بازی: [/TD] [TD]کلیه بازی های اندرویدی لمسی [/TD] [/TR] [TR] [TD]برنامه : [/TD] [TD]کلیه اپلیکیشن های اندرویدی APK [/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]محتوی جعبه [/TD] [/TR] [TR] [TD]محتوی جعبه : [/TD] [TD]1.شارژر برقی 220 ولت 2.کابل اتصال به کامپیوتر 3. هندزفری 4. کابل OTG [/TD] [/TR] [TR] [TD]هدیه : [/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]نتیجه گیری [/TD] [/TR] [TR] [TD]نقاط قوت : [/TD] [TD]یکی از سریعترین تبلتهای موجود در بازار / کیفیت ساخت بسیار بالا / ظاهر خوب و وزن و ابعاد مناسب/ رزولوشن تصویر بسیار بالا / پشتبانی از همه شبکه های تلفن همراه / GPS / بلوتوث [/TD] [/TR] [TR] [TD]نقاط ضعف : [/TD] [TD]عدم پورت HDMI [/TD] [/TR] [/TABLE] تصاویر کلی محصول پورت ها و مشخصات ظاهری همونطور که توی عکسای زیر میبینید تمام پورت ها سمت راست دستگاه قرار گرفتند و در سمت چپ دستگاه هم بلندگوهای استریو قرار دارند.دکمه پاور(که با دکمه آنلاک مشترک است)و دکمه تنظیم صدا در بالا قرار گرفته که یادم رفت ازشون عکس بگیرم(ببخشید).تنها پورتی که اگه روی دستگاه موجود میشد بهتر بود پورتHDMI هست که متاسفانه هنوز هیچ کابل تبدیلی هم ارائه نشده.درون جعبه دستگاه کابل تبدیل USBبه MICRO USB وجود دارد که بسیار کارآمد می باشد و از طریق آن میتوان فلش مموری،هارد اکسترنال،کیبورد و ... رو به تبلت وصل کرد.در قسمت جلوی دستگاه هم صفحه نمایش و وبکم(بالای صفحه نمایش)و چراغ دورنگ سبز-قرمز که در سمت راست بالای صفحه نمایش قرار داره.در قسمت پشت هم دوربین تبلت قرار داره. کیفیت بدنه و ساخت از نظر کیفیت بدنه این تبلت در بین تبلت هایی که از جنس پلاستیک می باشند میتونه جزء پنج تای اول باشه و لی از نظر سر هم بندی شاید بین پنج تای دوم هم نباشه چون یه مقدار در سمت چپ و راست از پشت وقتی فشار میاری جیر جیر میکنه(البته شاید فقط مال من اینجوریه) ولی جنس نوار نقره ای رنگ دور دستگاه اصلا چنگی به دل نمیزنه و یه خورده البته خیلی کم آدم رو دلسرد میکنه ولی خیلی راحت میشه باهاش کنار اومد. کیفیت صفحه نمایش و تاچ همونطور که اطلاع دارید در ساخت صفحه نمایش این تبلت از تکنولوژی پیشرفته IPS استفاده شده که از قابلیتهای این صفحه نمایشها میتوان به رنگهای طبیعی تولید شده اشاره کرد که بسیار زنده میباشند و همچنین زاویه دید گسترده آن که به شما امکان تماشای صفحه تبلت از زوایای مختلف بدون تاریکی و تغییر رنگ را میدهد که به وضوح در عکس زیر مشخصه( با ذکر این نکته که در تصویر زیر نور صفحه نمایش 70 درصده ).این صفحه نمایش رزولوشن متوسط 800*1280 رو با 160Dpi و نسبت تصویر 16:9 ارائه میده که جزءمتوسط ها به بالاست.کیفیت تاچ این تبلت هم بسیار عالیه به طوری که با وجود محافظ صفحه نمایش دولایه(لایه دوم رو هنوز برنداشتم)افت آنچنان محسوسی نداشته و به طور عالی عکس العمل نشون میده و همچنین قابلیت لمس 10 نقطه همزمان رو داره. دوربین همونطور که مطلعید این تبلت دو دوربین یکی در پشت با 2مگاپیکسل و یکی هم در جلو که فکر میکنم همون 2مگاپیکسله.روی دوربین پشت دستگاه از نظر فیلمبرداری اصلا نمیشه تکیه کرد و دوربین جلو خروجی نسبتا خوبی داره.بیشتر از این درباره دوربین ها توضیح نمیدم تا توی عکسای زیر تفاوت هارو متوجه بشید.البته این رو هم در نظر بگیرید که تبلت ها برای عکسبرداری و فیلمبرداری ساخته نشدن. عکس های گرفته شده با دوربین پشت فیلم گرفته شده با دوربین پشت اگه با کلیک روی لینک ارجاع داده نشدید لینک رو در آدرس بار مرورگر خودتون وارد کنید و دکمه رفتن رو بزنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عکسهای گرفته شده با دوربین جلو فیلم گرفته شده با دوربین جلو اگه با کلیک روی لینک ارجاع داده نشدید لینک رو در آدرس بار مرورگر خودتون وارد کنید و دکمه رفتن رو بزنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پردازنده ها این تبلت دارای پردازنده قدرتمند دو هسته ای Cortex A9 با فرکانس پردازش 1.2 گیگاهرتز میباشد که توان پردازشی بالایی داشته و مانند تبلت های سامسونگ قادر به اجرای سنگین ترین اپلیکیشن های موجود برای اندروید می باشد. پردازنده گرافیکی استفاده شده در این تبلت Mali400 است که پخش کردن ویدئو های Full HD 1080P با وجود این پردازنده گرافیکی برای این تبلتها بسیار آسان است که اغراق شده و در حقیقت چنین عمل نمیکند(البته شاید برنامه ای که من باهاش فیلم هارو امتحان کردم مشکل داشته). حافظه رم استفاده شده در این تبلت از نوع DDR3 و دارای ظرفیت 1 گیگابایت میباشد اما متاسفانه چیزی که در برنامه ها نشون داده میشه فقط چیزی حدود 600 مگابایته اما میشه با بعضی برنامه ها حتی حافظه رم رو از 1 گیگابایت هم بیشتر کرد. سرعت شاید بعضی از دوستان بدونن که پردازنده این تبلت و گوشی گالکسی اس 2 یکی است اما به خاطر رزولوشن بالاتر صفحه نمایش این تبلت کمی کندی نسبت به گوشی گالکسی اس 2 دیده می شود که می توان گفت طبیعی است. مرور اینترنت رای اتصال به اینترنت این تبلت دارای کارت شبکه Wi-Fi میباشد و شما میتواند با بهره گیری از آن به جستجوی اینترنت بپردازید. همچنین این تبلت دارای قابلیت پشتیبانی از 3G میباشد و شما میتوانید با اتصال سیم کارتی که اینترنت آن فعال است در محل مخصوص آن، در هر مکانی اینترنت را همراه خود داشته باشید.اما در مورد مرورگر به هیچ عنوان روی مرورگر خود تبلت حساب نکنید چون خیلی کند عمل میکنه و بهتره از مرورگرهایی مثل OPERA,FIRE FOX,UC BROWSER,... استفاده کنید که سرعت به مراتب بالاتری دارن. چیز دیگه واسه گفتن ندارم اگه سوالی دارید بپرسید تا اگه تونستم جواب بدم.:w16::w16: 3 لینک به دیدگاه
h-fathi 10 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ دی، ۱۳۹۱ arashma گفته است: بررسی تبلت 10.1 اینچی HYUNDAI TB1000 TURBO سلام به همه دوستان.این تبلت یک تبلت 10.1 اینچیه که توسط شرکت خدمات طلایی عماد(نامتل)در ایران عرضه میشه و حرف و حدیث های زیادی پشت سر این تبلت وجود داشت و داره و خیلی ها وجود نام هیوندای بر این تبلت رو غیر واقعی و دزدی میدونن و از این نظر خدا عالمه ولی با توجه به مستنداتی که در سایت تبلت شاپ آورده شده تا حدودی این حرف و حدیث ها مرتفع میشه،خب حالا ما کاری به این کارا نداریم.حدود یک هفته ای هست که این تبلت رو دارم و تقریبا از همه نظر بررسیش کردم و تست ها رو نسبتا خوب جواب داده و من میخوام یه ببرسی ازش از طرف خودم داشته باشم،پس با من همراه باشید. مشخصات فنی [TABLE=class: cms_table_attribute] [TR] [TD=colspan: 2]مشخصات کلی محصول[/TD] [/TR] [TR] [TD]نوع/تیپ کالا :[/TD] [TD]تبلت[/TD] [/TR] [TR] [TD]تولید کننده :[/TD] [TD]هیوندای[/TD] [/TR] [TR] [TD]محصول کشور :[/TD] [TD]چین ( تحت لیسانس هیوندای کره جنوبی)[/TD] [/TR] [TR] [TD]تاریخ معرفی :[/TD] [TD]1391-09-10[/TD] [/TR] [TR] [TD]مدت گارانتی :[/TD] [TD]یک سال گارانتی شرکت خدمات طلایی عماد[/TD] [/TR] [TR] [TD]رنگ :[/TD] [TD]سفید[/TD] [/TR] [TR] [TD]جنس بدنه:[/TD] [TD]پلاستیک خشک[/TD] [/TR] [TR] [TD]وزن بدون لوازم:[/TD] [TD]630 گرم[/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]اطلاعات پردازنده[/TD] [/TR] [TR] [TD]سازنده/مدل/چیپ پردازنده :[/TD] [TD]QualCOMM[/TD] [/TR] [TR] [TD]تعداد هسته:[/TD] [TD]دو هسته ای[/TD] [/TR] [TR] [TD]سرعت پردازنده :[/TD] [TD]1.2 GHZ[/TD] [/TR] [TR] [TD]پردازنده گرافیک:[/TD] [TD]Mali 400[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]حافظه موقت[/TD] [/TR] [TR] [TD]ظرفیت حافظه رم :[/TD] [TD]1 گیگابایت[/TD] [/TR] [TR] [TD]نوع رم:[/TD] [TD]DDR3[/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]حافظه جانبی[/TD] [/TR] [TR] [TD]نوع دیسک درایو:[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]ظرفیت دیسک درایو:[/TD] [TD]داخلی، SSD[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]صفحه نمایش[/TD] [/TR] [TR] [TD]صفحه نمایش لمسی:[/TD] [TD]بله[/TD] [/TR] [TR] [TD]نوع صفحه نمایش:[/TD] [TD]نمایشگرLCD از نوع پنل IPS با وضوح عالی[/TD] [/TR] [TR] [TD]نوع صفحه لمسی:[/TD] [TD]خازنی[/TD] [/TR] [TR] [TD]اندازه صفحه نمایش :[/TD] [TD]10.1 اینچ[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]نسبت تصویر :[/TD] [TD]16:9[/TD] [/TR] [TR] [TD]رزولوشن صفحه نمایش :[/TD] [TD]1280*800 IPS[/TD] [/TR] [TR] [TD]تراکم در اینچ PPI :[/TD] [TD]-[/TD] [/TR] [TR] [TD]توضیحات صفحه نمایش :[/TD] [TD]صفحه نمایش خازنی، ضدخش و مالتیتاچ با قابلیت دریافت 10 لمس همزمان[/TD] [/TR] [TR] [TD]ویژگی صفحه نمایش :[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]دوربین[/TD] [/TR] [TR] [TD]تعداد دوربین:[/TD] [TD]2[/TD] [/TR] [TR] [TD]کیفیت عکاسی :[/TD] [TD]2 مگاپیکسل[/TD] [/TR] [TR] [TD]کیفیت فیلمبرداری :[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]توضیحات دوربین :[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]وب کم :[/TD] [TD]بله[/TD] [/TR] [TR] [TD]توضیحات وب کم :[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]ارتباطات و شبکه[/TD] [/TR] [TR] [TD]قابلیت نصب سیم کارت :[/TD] [TD]بله نسل دوم و سوم[/TD] [/TR] [TR] [TD]قابلیت مکالمه تلفنی با سیم کارت :[/TD] [TD]بله[/TD] [/TR] [TR] [TD]باند شبکه 2G :[/TD] [TD]بله[/TD] [/TR] [TR] [TD]باند شبکه 3G :[/TD] [TD]بله[/TD] [/TR] [TR] [TD]GPRS :[/TD] [TD]بله[/TD] [/TR] [TR] [TD]Edge :[/TD] [TD]بله[/TD] [/TR] [TR] [TD]ارسال SMS :[/TD] [TD]بله[/TD] [/TR] [TR] [TD]GPS :[/TD] [TD]بله[/TD] [/TR] [TR] [TD]بلوتوث :[/TD] [TD]بله[/TD] [/TR] [TR] [TD]نسخه بلوتوث :[/TD] [TD]3.0[/TD] [/TR] [TR] [TD]LAN :[/TD] [TD]-[/TD] [/TR] [TR] [TD]WLAN :[/TD] [TD]بله[/TD] [/TR] [TR] [TD]DLNA :[/TD] [TD]-[/TD] [/TR] [TR] [TD]توضیحات WLAN :[/TD] [TD]Wi-Fi 802.11 a/b/g/n[/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]ورودی/خروجی[/TD] [/TR] [TR] [TD]کارتخوان:[/TD] [TD]بله[/TD] [/TR] [TR] [TD]نوع کارت حافظه قابل نصب:[/TD] [TD]میکرو SD[/TD] [/TR] [TR] [TD]میکروفون:[/TD] [TD]داخلی[/TD] [/TR] [TR] [TD]اسپیکر:[/TD] [TD]داخلی[/TD] [/TR] [TR] [TD]کیفیت صدا و بلندگو:[/TD] [TD]2عدد داخلی استریو[/TD] [/TR] [TR] [TD]فیش 3.5 میلیمتری صدا :[/TD] [TD]بله[/TD] [/TR] [TR] [TD]پورت USB:[/TD] [TD]1xMini USB[/TD] [/TR] [TR] [TD]نسخه USB:[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]پورت HDMI:[/TD] [TD]خیر[/TD] [/TR] [TR] [TD]پورت Thunderbolt :[/TD] [TD]خیر[/TD] [/TR] [TR] [TD]ماوس :[/TD] [TD]قابل اتصال[/TD] [/TR] [TR] [TD]کیبرد :[/TD] [TD]قابل اتصال[/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]امکانات - سنسورها[/TD] [/TR] [TR] [TD]قطب نما :[/TD] [TD]بله[/TD] [/TR] [TR] [TD]رادیو :[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]توضیحات رادیو :[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]حسگر شتاب سنج :[/TD] [TD]بله[/TD] [/TR] [TR] [TD]حسگر ژیروسکوپ :[/TD] [TD]بله[/TD] [/TR] [TR] [TD]حسگر اثرانگشت:[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]NFC :[/TD] [TD]-[/TD] [/TR] [TR] [TD]IRDA :[/TD] [TD]-[/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]باتری[/TD] [/TR] [TR] [TD]نوع باتری :[/TD] [TD]لیتیوم -یون[/TD] [/TR] [TR] [TD]ظرفیت باتری :[/TD] [TD]7000 میلی آمپرساعت[/TD] [/TR] [TR] [TD]زمان کارکرد :[/TD] [TD]تا7 ساعت پخش ویدیو با کیفیت HD - تا 9 ساعت جستجو در اینترنت - تا 10 ساعت خواندن کتاب الکترونیک و تا 360 ساعت در حالت آماده به کار ساعت[/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]مشخصات نرم افزاری[/TD] [/TR] [TR] [TD]سیستم عامل :[/TD] [TD]Google Android[/TD] [/TR] [TR] [TD]ورژن سیستم عامل :[/TD] [TD]4.0.4[/TD] [/TR] [TR] [TD]زبان :[/TD] [TD]پشتیبانی کامل پیش فرض از فارسی حتی منوها / قابلیت تغییر به کلیه زبانهای دنیا[/TD] [/TR] [TR] [TD]برخی نرم افزار نصب شده :[/TD] [TD]Angry Birds, Office Suit AutoCad, Skype, ooVoo integration Organizer Image/video editor Document viewer Google Search, Maps, Gmail, , Calendar, Google Talk, Picasa integration Voice[/TD] [/TR] [TR] [TD]Flash :[/TD] [TD]بله[/TD] [/TR] [TR] [TD]HTML5 :[/TD] [TD]بله[/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]چند رسانه ای[/TD] [/TR] [TR] [TD]پخش موسیقی :[/TD] [TD]MP3, WMA, MP2, OGG, AAC, M4A, MA4, FLAC, APE, 3GP, WAV[/TD] [/TR] [TR] [TD]پخش فیلم :[/TD] [TD]Plays Flash player 10.1, AVI (H.264), DIVX, DIVX, XVID, RM, RMVB, WMV, MOV, MP4 (H.264), MPEG, DIVX, XVID, DAT (VCD), VOB (DVD), MPEG, MPG, FLV (H.263,H.264), ASF, TS, TP, 3GP, MPG etc HD 2160P, WebM VP8[/TD] [/TR] [TR] [TD]پخش عکس :[/TD] [TD]کلیه فرمتهای عکس[/TD] [/TR] [TR] [TD]کتابخوان :[/TD] [TD]کلیه فرمتهای کتاب الکترونیکی[/TD] [/TR] [TR] [TD]بازی:[/TD] [TD]کلیه بازی های اندرویدی لمسی[/TD] [/TR] [TR] [TD]برنامه :[/TD] [TD]کلیه اپلیکیشن های اندرویدی APK[/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]محتوی جعبه[/TD] [/TR] [TR] [TD]محتوی جعبه :[/TD] [TD]1.شارژر برقی 220 ولت 2.کابل اتصال به کامپیوتر 3. هندزفری 4. کابل OTG[/TD] [/TR] [TR] [TD]هدیه :[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]نتیجه گیری[/TD] [/TR] [TR] [TD]نقاط قوت :[/TD] [TD]یکی از سریعترین تبلتهای موجود در بازار / کیفیت ساخت بسیار بالا / ظاهر خوب و وزن و ابعاد مناسب/ رزولوشن تصویر بسیار بالا / پشتبانی از همه شبکه های تلفن همراه / GPS / بلوتوث[/TD] [/TR] [TR] [TD]نقاط ضعف :[/TD] [TD]عدم پورت HDMI[/TD] [/TR] [/TABLE] تصاویر کلی محصول پورت ها و مشخصات ظاهری همونطور که توی عکسای زیر میبینید تمام پورت ها سمت راست دستگاه قرار گرفتند و در سمت چپ دستگاه هم بلندگوهای استریو قرار دارند.دکمه پاور(که با دکمه آنلاک مشترک است)و دکمه تنظیم صدا در بالا قرار گرفته که یادم رفت ازشون عکس بگیرم(ببخشید).تنها پورتی که اگه روی دستگاه موجود میشد بهتر بود پورتHDMI هست که متاسفانه هنوز هیچ کابل تبدیلی هم ارائه نشده.درون جعبه دستگاه کابل تبدیل USBبه MICRO USB وجود دارد که بسیار کارآمد می باشد و از طریق آن میتوان فلش مموری،هارد اکسترنال،کیبورد و ... رو به تبلت وصل کرد.در قسمت جلوی دستگاه هم صفحه نمایش و وبکم(بالای صفحه نمایش)و چراغ دورنگ سبز-قرمز که در سمت راست بالای صفحه نمایش قرار داره.در قسمت پشت هم دوربین تبلت قرار داره. کیفیت بدنه و ساخت از نظر کیفیت بدنه این تبلت در بین تبلت هایی که از جنس پلاستیک می باشند میتونه جزء پنج تای اول باشه و لی از نظر سر هم بندی شاید بین پنج تای دوم هم نباشه چون یه مقدار در سمت چپ و راست از پشت وقتی فشار میاری جیر جیر میکنه(البته شاید فقط مال من اینجوریه) ولی جنس نوار نقره ای رنگ دور دستگاه اصلا چنگی به دل نمیزنه و یه خورده البته خیلی کم آدم رو دلسرد میکنه ولی خیلی راحت میشه باهاش کنار اومد. کیفیت صفحه نمایش و تاچ همونطور که اطلاع دارید در ساخت صفحه نمایش این تبلت از تکنولوژی پیشرفته IPS استفاده شده که از قابلیتهای این صفحه نمایشها میتوان به رنگهای طبیعی تولید شده اشاره کرد که بسیار زنده میباشند و همچنین زاویه دید گسترده آن که به شما امکان تماشای صفحه تبلت از زوایای مختلف بدون تاریکی و تغییر رنگ را میدهد که به وضوح در عکس زیر مشخصه( با ذکر این نکته که در تصویر زیر نور صفحه نمایش 70 درصده ).این صفحه نمایش رزولوشن متوسط 800*1280 رو با 160Dpi و نسبت تصویر 16:9 ارائه میده که جزءمتوسط ها به بالاست.کیفیت تاچ این تبلت هم بسیار عالیه به طوری که با وجود محافظ صفحه نمایش دولایه(لایه دوم رو هنوز برنداشتم)افت آنچنان محسوسی نداشته و به طور عالی عکس العمل نشون میده و همچنین قابلیت لمس 10 نقطه همزمان رو داره. دوربین همونطور که مطلعید این تبلت دو دوربین یکی در پشت با 2مگاپیکسل و یکی هم در جلو که فکر میکنم همون 2مگاپیکسله.روی دوربین پشت دستگاه از نظر فیلمبرداری اصلا نمیشه تکیه کرد و دوربین جلو خروجی نسبتا خوبی داره.بیشتر از این درباره دوربین ها توضیح نمیدم تا توی عکسای زیر تفاوت هارو متوجه بشید.البته این رو هم در نظر بگیرید که تبلت ها برای عکسبرداری و فیلمبرداری ساخته نشدن. عکس های گرفته شده با دوربین پشت فیلم گرفته شده با دوربین پشت اگه با کلیک روی لینک ارجاع داده نشدید لینک رو در آدرس بار مرورگر خودتون وارد کنید و دکمه رفتن رو بزنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عکسهای گرفته شده با دوربین جلو فیلم گرفته شده با دوربین جلو اگه با کلیک روی لینک ارجاع داده نشدید لینک رو در آدرس بار مرورگر خودتون وارد کنید و دکمه رفتن رو بزنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پردازنده ها این تبلت دارای پردازنده قدرتمند دو هسته ای Cortex A9 با فرکانس پردازش 1.2 گیگاهرتز میباشد که توان پردازشی بالایی داشته و مانند تبلت های سامسونگ قادر به اجرای سنگین ترین اپلیکیشن های موجود برای اندروید می باشد. پردازنده گرافیکی استفاده شده در این تبلت Mali400 است که پخش کردن ویدئو های Full HD 1080P با وجود این پردازنده گرافیکی برای این تبلتها بسیار آسان است که اغراق شده و در حقیقت چنین عمل نمیکند(البته شاید برنامه ای که من باهاش فیلم هارو امتحان کردم مشکل داشته). حافظه رم استفاده شده در این تبلت از نوع DDR3 و دارای ظرفیت 1 گیگابایت میباشد اما متاسفانه چیزی که در برنامه ها نشون داده میشه فقط چیزی حدود 600 مگابایته اما میشه با بعضی برنامه ها حتی حافظه رم رو از 1 گیگابایت هم بیشتر کرد. سرعت شاید بعضی از دوستان بدونن که پردازنده این تبلت و گوشی گالکسی اس 2 یکی است اما به خاطر رزولوشن بالاتر صفحه نمایش این تبلت کمی کندی نسبت به گوشی گالکسی اس 2 دیده می شود که می توان گفت طبیعی است. مرور اینترنت رای اتصال به اینترنت این تبلت دارای کارت شبکه Wi-Fi میباشد و شما میتواند با بهره گیری از آن به جستجوی اینترنت بپردازید. همچنین این تبلت دارای قابلیت پشتیبانی از 3G میباشد و شما میتوانید با اتصال سیم کارتی که اینترنت آن فعال است در محل مخصوص آن، در هر مکانی اینترنت را همراه خود داشته باشید.اما در مورد مرورگر به هیچ عنوان روی مرورگر خود تبلت حساب نکنید چون خیلی کند عمل میکنه و بهتره از مرورگرهایی مثل OPERA,FIRE FOX,UC BROWSER,... استفاده کنید که سرعت به مراتب بالاتری دارن. چیز دیگه واسه گفتن ندارم اگه سوالی دارید بپرسید تا اگه تونستم جواب بدم.:w16::w16: آیا دست نوشته ها را متوان به فایل ورد تبدیل نمود؟ دست نوشته ها با چه فرمتی save می شود؟ آیا دست نوشته ها را متوان به فایل ورد تبدیل نمود؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده