- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ ميگفتي كه دوستم نداري! به اندازه ي تمام قطره هاي باراني.. كه بر صورتت مي ريزد و من نيز دوستت دارم بدون توجه به چتري كه.... بر روي سرت گرفتي.. 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ باید ببینمت ! چرا که روی نوار قلبی ام پیوسته نام تو بود و پزشک نیز بر آخرین نسخه ام . . . تو را تجویز کرده است ! ! ! بیا ، تا دیر نشده . 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ من به هیچ چتـــری عادت نداشتم !ـ باران این را خوب می دانست و نیـــز چشمت ... آنگاه که از آسمانش ...ـ مــــــی افتــــــادم !!! 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ بعد از تمام باران ها بعد از برف ها حرف ها... حرف ها... توخواهی آمد! قول داده بودی. خاطرت هست؟! 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ ” جـدایـی ” آنقدر ها هم که فکر می کنی تلخ نیست ! اگر هنوز حـرف های من را باور نداری، از ” نادر و سیمین ” بپرس که از تمام دنیــا جایــزه گرفته اند !!! 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ این روزها عشق همچون میوه های نوبــر فصلی به همان اندازه که دلربایی می کند ، بعــد از چنــد روز برایـــت عــادی می شــود !!! 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ چقدر؟؟؟ چند ریال چند دلار بگو چقدر بیشتر؟ سکوت نکن! بگو عشق او، چقدر بیشتر از من ارزش داشت 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ عــزیز دلم ... چه تفاوتی می کنــد آنســوی دنیــا باشیم یا فقط ... چند کوچــه آن طرف تــر ؟! پــای عشق که در میان باشد ، دلتنگــی دمــــار ِ آدم را در مــی آورد !!! 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ بیایید در نامه هایمان برای خداوند کلمات را صادقانه بنویسیم . چون او خوب می داند که چه وقت " نماز " ؛ اشتباه چاپی " نیاز " می شود !!! 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ می دانم موهایت را در آسیاب سپید نکرده ای! و راه های بسیار رفته ای. اما... بگذار به جای خودم زندگی کنم!!! 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دروغ گفتم! نصف زندگی ام واقعاً کم است! حاضرم تمام زندگی ام را بدهم تا برای همیشه شادی و آرامش میهمان نگاه معصوم تو باشد!!! 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با عطری که تو هدیه داده ای به دنیا ثابت خواهم کرد که نه جدایی در راه است و نه قلب هایمان سرد خواهد شد!! 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کارهایم عجیب و غریب است و اخلاق بدی دارم ! مزخرف و بی خودی ! و گاهی آنقدر سرد سکوت می کنم که خودت هم نمی فهمی عاشق چه چیــزم شدی ؟!!؟ 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۱ ببخش اگر جایت تنگ است ! اگر در و دیوار ها یک بند تکان می خورند ! اگر سر و صدا نمی گذارد لحظه ای استراحت کنی ! ولی این بهترین جایی بود که می توانستم تو را در آنجا سکونت دهــم … ببخش که قلبـم جای مناسبی برای زندگی کــردن نیست !! 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ کوتــاه تـرین شب ها هم بی تـــو نمی گذشت … … رحـــــم کن عشــق من امشـب شب ِ یلــدا ست !!! 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ پیش گویان درست حدس زده بــودند ! دنیـــــــا بـــرای مــن دیـــروز تمـــام شـــد ! درست از لحظــه ای که همه چیــز را رهــا کردی و … رفتــی !!! 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ چـگـونـه ایـنـجـا را تـرک کـنـم و بـه دنـبـال سـرنـوشـت بـگـردم؟! وقـتـی در گـوشـه گـوشـه ایـن شـهـر بـا تـو خـاطـره دارم؟!! 6 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ دغدغه های مرا پایانی نیست .... هرچه اشک گفتم و لبخند نوشتم ، خواندی و تصور کردی شعری دیگر است !!! 4 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ این رسم روزگار است عزیز دلم ! پیش از هر ساختن باید ویران کرد ! و چه سعادتی ست که آینده زندگی ات را روی ویرانه های قلب من بنا کرده ای !! 5 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ و تو هیچ گاه نخواهی فهمید که من با یاد همان دقایقی که کنار هم بودیم ، سال های را که بی تو گدشت زنده مانده ام !! 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده