- Nahal - 47858 ارسال شده در 8 اسفند، 2012 با من نـمان عزیــز دلم ! تو فــوق العــاده تــر از آنی که بخــواهی تمــام عمــر به یک پیــر مـــرد ، ســاعت قـــرص هایـش را یــادآوری کنــی !!! 9
- Nahal - 47858 مالک ارسال شده در 8 اسفند، 2012 از لحظــه ای که رفته ای هنــوز در عجبــم که چطــور تمــام دنیــای من را در یک چمــدان جــای دادی و با خودت بــردی ؟!! 4
- Nahal - 47858 مالک ارسال شده در 8 اسفند، 2012 سپیدی مو هایم را سَر سری نگیــر ! اینجــا خیلـی وقت است که بـرف نبــاریده !!! 5
- Nahal - 47858 مالک ارسال شده در 8 اسفند، 2012 از لـحـظـه تـولـدم… نـمـی دانـم دیـگـران بـه آن چـه مـی گـفـتـنـد؟! هـر چـه کـه بـود… قـبـل از تـو…نـامـش زنـدگـی نـبـود!!! 4
- Nahal - 47858 مالک ارسال شده در 8 اسفند، 2012 نسکافه ها ، ما را از عشق شرقی مان دور می کنند ! چــای دارچینــی معروفت را دَم کن امروز که بعد از ســال ها به دیــدارت آمده ام بانــوی من ! 5
- Nahal - 47858 مالک ارسال شده در 8 اسفند، 2012 پــدر و مـادرمان از همان روزی که همه چیــز را، بالای کمـُـد گذاشتنـد تا دستمــان به آنهــا نرســد ! می خواستند تا … بــرای این روز ها آمــاده شـــویم !!! 5
- Nahal - 47858 مالک ارسال شده در 8 اسفند، 2012 بـه پـدرم گـفـتـم: “مادر بـزرگ مـی گـفـت پـنـیـر خـالـی آدم را خـنـگ مـی کـنـد!” پـاسـخـی نـداد و طـبـق مـعـمـول ،از مـقـابـل مـغـازه ی قـصـابـی رد شـدیـم دسـت خـالـی!! 5
- Nahal - 47858 مالک ارسال شده در 8 اسفند، 2012 عـشـق هـیـچـگـاه نـمـی مـیـرد ! تـنـهـا از لـبـخـنـد بـه اشـک، از اشـک بـه خـاطـره ، و از خـاطـره بـه لـبـخـنـد تـغـیـیـر مـاهـیـت مـیـدهـد !!! 6
- Nahal - 47858 مالک ارسال شده در 8 اسفند، 2012 از دستــم دلگیـــری … از اتــاق شلوغم ، تخت نــامــرتبـــم ! از قــرص هــای خــوابــم ُ بیــدار موندن هـای شبــم ! از اینکــه حــواســم به خــونه زندگی نیست ! از اینکه به حــرفات گوش نمی دم وقتــی میگی : ” این اسمش زنــدگی نیست !!! ” 5
- Nahal - 47858 مالک ارسال شده در 8 اسفند، 2012 هـمـانـنـد سـربـازی کـه از جـنـگ بـازگـشـتـه، مـحتـاج نـوازش دسـت هـایـت هـسـتـم. بـاور کـن کـه دلـتـنـگـی…دلـتـنـگـی… دلـتـنـگـی مـرگ تـدریـجـی سـت!!! 5
- Nahal - 47858 مالک ارسال شده در 8 اسفند، 2012 سفر برایم هیچ چیز جز دلتنگی ندارد, اما زندگی به من آموخت…. برای بهتر دیدن شکوه و عظمت هر چیز, باید قدری از آن دور شد !!! 1
- Nahal - 47858 مالک ارسال شده در 8 اسفند، 2012 عشق را با تمام وجود فریاد خواهم زد تا به دنیا ثابت کنم “تمام مسیرها به طرف مشترک مورد نظر اشغال نمی باشد!!!! 1
- Nahal - 47858 مالک ارسال شده در 8 اسفند، 2012 دنیا گفتم که دوستت دارم بی تفاوت گذشتی,مرا از خودت راندی. به چشم هایت نگریستم هیچ نگفتم لبخند زدی,کنارم ماندی!!!! 1
- Nahal - 47858 مالک ارسال شده در 9 اسفند، 2012 کمبود خواب با یک روز مرخصی حل می شود. کمبود وقت با مدیریت زمــان. سایر کمبود ها نیـــز علاجی دارند ... با کمبود دست هایت چه کنــم ؟!!! 1
- Nahal - 47858 مالک ارسال شده در 9 اسفند، 2012 وقتی که چشم بسته روی طنابی که یک سرش در دست تو بود بند بازی می کردم... دریافتم که همیشه در عشق مساله اعتماد بوده است. میان چشم های بسته من و دست های لرزان تو!!! 2
- Nahal - 47858 مالک ارسال شده در 9 اسفند، 2012 تمام صندلی های دنیا تو را به نشستن و ماندن فرا می خوانند به جز یک صندلی ... که هر لحظه به خاطرت می آورد بال هایی برای پرواز داری ! ... از صندلی چرخ دارت دلگیر نباش دوست من !!! 2
- Nahal - 47858 مالک ارسال شده در 9 اسفند، 2012 نيمه ي پر ليوان عشقمان رو ببين: من... تو... چاي شيرين... تو هم ميزني من حل ميشوم!! عشق ميماند و ليوان و تو همين.... 2
- Nahal - 47858 مالک ارسال شده در 9 اسفند، 2012 باور کن "عین" و "شین" و قاف" جدا از هم که باشند هیچ خاصیتی ندارند اما در کنار هم، معجزه می آفرینند !!!درست مثل من و تو 2
- Nahal - 47858 مالک ارسال شده در 9 اسفند، 2012 نگران نباش عشق من یارانه ام را به حسابم ریخته اند ومن دیگر آنقدر ثروتمند شده ام که می توانم تورا تا هر کجا که بخواهی برسانم. راستی ... هنوز هم اهل پیاده روی هستی ؟!! 1
- Nahal - 47858 مالک ارسال شده در 9 اسفند، 2012 نامه اي خواهد رسيد از ناكجا آباد اما براي تو، فقط براي تو، شايد قصه اي باشد از اميد بي كران،تنها ايمان بياور به وجود پستچي مهربان آسمان!!! 2
ارسال های توصیه شده