- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ خوب من 50 پست ندارم پس خیلی شیک شرکت نمی کنمولی بعضی از نوشته ها خیلی زیبا بودن اگه بخوام شرکت کنم باید کیو ببینم؟:gnugghender: باید بیشتر فعالیت کنی :5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ ما هم رای بدادیم کاش منم شرکت کرده بودم حیف 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ حداقل فونت های شرکت کننده ها یا نشونه های نوشتاری و... رو که باعث شناختن شون میشه رو حذف میکردیصاحب نصف دست نوشته ها رو شناختم! سلام،رای دادم منم با نظر ایشون موافقم نهال جان از مسابقه بعدی فونت ها و رنگشون رو یکی کن، خیلی جالب نیست اینجوری نظر سنجی برگزار بشه(این موضوع هم عامل تبلیغ میشه) از شرکتت کننده ها ممنونم_خسته نباشین دوستان......... 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ سلام،رای دادم منم با نظر ایشون موافقم نهال جان از مسابقه بعدی فونت ها و رنگشون رو یکی کن، خیلی جالب نیست اینجوری نظر سنجی برگزار بشه(این موضوع هم عامل تبلیغ میشه) از شرکتت کننده ها ممنونم_خسته نباشین دوستان......... باشه عزیزم 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ باشه عزیزم اما اینم به نوبه خودش خیلی جذاب و با حال بود ، مرسی سارا جونم :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ رای دادیم بعضی از نوشته ها واقعا قشنگ و جذاب و پر از حرف بود :5c6ipag2mnshmsf5ju3 به همه دوستان تبریک میگم 5 لینک به دیدگاه
ghazal1991 1818 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ من هم رای دادم. بعضیا خیلی خیلی قشنگ نوشته بودن. آفرین 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ نتایج : 150 امتیاز برای گاه نوشته 4 با 27 رای .... از شاروک 100 امتیاز برای گاه نوشته 7 با 21 رای .... از sam arch 50 امتیاز برای گاه نوشته 3 با 20 رای .... از moein.s تبریک دوستان عزیزمون بقیه دوستان شرکت کننده : گاه نوشته 8 با 19 رای .... از azarafrooz گاه نوشته 9 با 17 رای .... از sahar 91 گاه نوشته 5 با 16 رای .... از B nam o neshan گاه نوشته 6 با 12 رای ..... از آریودخت گاه نوشته 10 با 11 رای ..... از kolah_ghermezi گاه نوشته 1 با 10 رای ..... از Mr. Specific گاه نوشته 2 با 9 رای ..... از .FatiMa ممنون از همه دوستانی که رای دادن و همه دوستانی که در مسابقه شرکت کردن. 15 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ تبریک به برندگان و سایر شرکت کنندگان:wubpink::wubpink::wubpink: 7 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ سلام دوستان خوبم...ببخشید من دیر رسیدم نتونستم به نوشته های خوبتون رای بدم....در هر حال به جز نوشته ی خودم مطمئنا به همه ی نوشته ها رای می دادم...برای جبران این غفلتم....یک نوشته ای رو نوشتم با استفاده از جملات هر یک از شرکت کننده ها.... جملاتی که با رنگ سبز نوشته شده...مربوط به دوستانم هست....به ترتیب از شماره ی 1 شروع کردم...تا به آخرین نوشته رسیدم.... امیدوارم یک تشکر به روش خودم باشه از دوستانی که زحمت کشیدن و شرکت کردن..... اطرافم پر از آدم هایی هستند که دوستم دارند... ولی تو آسمونم چی؟این آسمون به این گُندگی تنها همون تک ستاره ست که چشمک می زنه... کاش نمی دونستم این حقیقت رو که...هر چی درد هست از این فهمیدن هاست... اندکی که چشم ها را بر هم می ذارم...مرا از این دنیا جدا می کند فکر و خیالت... می برد به دشتی که دامنش سبز است از وجود کاج ها.... بیچاره کاج ها..برگ هایشان همیشه سبز است... و من هنوز در خیال هم در پِی آنم که بشنوم کسی مرا بخواند با این نام ...."مهربون عمرم"... و من نشنیده ام...و نمی دانم که خواهم شنید یا نه... تا دلخوش شوم...و هر روز به این نیاندیشم که...درختم عمرم پُر برگ بوده یا فصل بی برگ مُهر شده است بر پیشانی اش.. در این میان باز سکوت است و من....پر از هیچم..پر از خالی...خالی از بودن ها... ولی آرامم....که به اندازه ی لحظه ای هم که شده...در جایی در گذشته... سادگی و صمیمیت را از وجود پاک تو هدیه گرفتم... امید دارم که لحظه های ندیدنت اینقد طولانی نشود که بگویم....کاش هیچ وقت نبودی.... ممنون از برگزار کننده و شرکت کننده ها و دوستان خوبی که رای دادن 11 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ سلام دوستان خوبم...ببخشید من دیر رسیدم نتونستم به نوشته های خوبتون رای بدم....در هر حال به جز نوشته ی خودم مطمئنا به همه ی نوشته ها رای می دادم...برای جبران این غفلتم....یک نوشته ای رو نوشتم با استفاده از جملات هر یک از شرکت کننده ها.... جملاتی که با رنگ سبز نوشته شده...مربوط به دوستانم هست....به ترتیب از شماره ی 1 شروع کردم...تا به آخرین نوشته رسیدم.... امیدوارم یک تشکر به روش خودم باشه از دوستانی که زحمت کشیدن و شرکت کردن..... اطرافم پر از آدم هایی هستند که دوستم دارند... ولی تو آسمونم چی؟این آسمون به این گُندگی تنها همون تک ستاره ست که چشمک می زنه... کاش نمی دونستم این حقیقت رو که...هر چی درد هست از این فهمیدن هاست... اندکی که چشم ها را بر هم می ذارم...مرا از این دنیا جدا می کند فکر و خیالت... می برد به دشتی که دامنش سبز است از وجود کاج ها.... بیچاره کاج ها..برگ هایشان همیشه سبز است... و من هنوز در خیال هم در پِی آنم که بشنوم کسی مرا بخواند با این نام ...."مهربون عمرم"... و من نشنیده ام...و نمی دانم که خواهم شنید یا نه... تا دلخوش شوم...و هر روز به این نیاندیشم که...درختم عمرم پُر برگ بوده یا فصل بی برگ مُهر شده است بر پیشانی اش.. در این میان باز سکوت است و من....پر از هیچم..پر از خالی...خالی از بودن ها... ولی من آرامم....که به اندازه ی لحظه ای هم که شده...در جایی در گذشته... سادگی و صمیمیت را از وجود پاک تو هدیه گرفتم... امید دارم که لحظه های ندیدنت اینقد طولان نشود که بگویم....کاش هیچ وقت نبودی.... ممنون از برگزار کننده و شرکت کننده ها و دوستان خوبی که رای دادن واقعا عالی بود ممنونم:rose: به همه دوستان هم تبریک میگم 7 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ به همه دوستای گلم تبریک میگم مخصوصا به آبجه گلم شاروک خانم 5 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ به همه تبریک میگم. مخصوصا فاطیماااااااااااااااااااااااا 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ باز خوبه هیشتم نشدم جای امیدواری داره از همه رای دهندگان ممنونم 5 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ مبارکمون باشه...مبارکشون باشه نوشته ها رو خوندیم...احساس ها متفاوت بود...همه ی سلایق و احساس ها دور هم جمع بودیم یکی از مهربونی گفت.... یکی از غصه هاش گفت... یکی حرص داشت تو نوشته هاش و اعصاب معصاب نداشت... یکی به نِهِلیسم ارادتی نشون داده بود.... ما هم که از پا برهنه ها نوشته بودیم.....یک چیزی تو مایه های ترجمه ی معقولانه ی...اینجا تهرانه..یعنی شهری که!!! من خودم دوست داشتم به جای نوشته ی من...چند نوشته ی دیگه رای بیارن...مخصوصا چنداشون به دلم نشسته بودن عجیب... ایشالله دورهای آینده..... دوستانی که به من هم رای دادن...لطف کردن....ممنونم ازشون... خانوم مدیر دست شوما هم درد نکنه یک دونه باشین:icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ تبریک به منتخبین........ ممنون از دوستانی که به نوشته من رای دادن... اونایی که برتر شدن واقعا لیاقتشو داشتن...البته نوشته های بقیه دوستان هم خوب بود...اصلا نمیشه اینا رو با هم مقایسه کرد چون هر کس از درون خودش نوشته بود و بیشتر سلیقه ای بود... مقایسه زمانی درسته که موضوع مشترک باشه...پس اینه که میگم هر نوشته ای به نوبه خودش قشنگ بود... با سپاس فراوان از شرکت کنندگان در نظر سنجی 6 لینک به دیدگاه
lie 2101 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ 100 امتیاز برای گاه نوشته 7 با 21 رای .... از sam arch 50 هیدستانِ ثروتمند بر پایِ درختان دَخیل بسته اند....دامن باز کرده اند برای گرفتنِ غنیمتِ پاییزی... هر برگِ خُشکیده....می اَرزد وجودش به اندازه ی یک قطعه از زمان...یک لحظه... یک لحظه...یک لحظه... عُمر برگ ها را جمع می کنند... می فروشند بعد به رهگذاران گُذران برسنگ فرش هایِ جاده... دلالی می کنند این روزها....هدیه هایی که در زمانی نه چندان دور درختان... از جان می گذشتند برای تقدیم کردنشان... لذتِ خش خش را از منِ رهگذر گرفته اند.... از من مَتاع می خواهند در عوضِ برگ ها...من باج نمی دهم به این دلال ها.... جاده را با ریتم ناموزون و نُت های تکراری بر وزنِ قار قار های سیاه پرندگان بد شُگون می گذرانم... شاید مَرهمِ دلِ مترسکی باشم که سیاه پرندگان دیگر از او نمی ترسند و در جیب کهنه پیراهنش لانه کرده اند... من رهگذرم به این گُذَر....که تا پایانش یک لحظه...یک لحظه...به اندازه ی عمر برگ های خشکیده راه مانده است... . . . فقط نمی دانم درخت عمرم پُر برگ بوده....یا فصلِ بی برگی مُهر شده بر پیشانی اش... فوق العاده بود 6 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ فوق العاده بود ممنونم از لطفتون 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده