- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ سلام اهالی نواندیشـــان :w63: طبق قرارمون دور چهارم مسابقه گاه نوشته شخصی رو برگزار می کنیم. قوانین مسابقه : محدودیت زمانی نداریم.نوشته خودتون رو برای من بفرستین. تنها دوستانی که تاپیک شخصی اینجا دارن می تونن شرکت کنن.(اگر تاپیک ندارین می تونین با سرعت نور برای خودتون تاپیک بزنین) حتما نوشته از خودتون باشه .پست های کپی از شعر یا نوشته های دیگه قابل قبول نیست. تا 10 صبح شنبه 18 آذر وقت دارین در مسابقه شرکت کنین.:hapydancsmil: 31 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ نمیشه تاپیک نداشته باشیم اما متن از خودمون باشه ؟ سارا تو نزاشتی من تاپیک شخصی بزارم ، یاد یارو شخصی کن 10 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ نمیشه تاپیک نداشته باشیم اما متن از خودمون باشه ؟ سارا تو نزاشتی من تاپیک شخصی بزارم ، یاد یارو شخصی کن تو که تاپیک داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بخند... بلند... بلندتر 9 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ تو که تاپیک داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بخند... بلند... بلندتر اون واسه مسابقه قبوله یا باید تاپیک شعر و ادبیات باشه ؟ 8 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ من دارم خو این که خوشحالی داره که چرا ناراحتی ؟ 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ اصلا دقت نمیکنی فاطمه خانوما :icon_pf (34): صدای عشق شنیدی حواست پرته ها منم میتونم مسابقه شرکت کنم :hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ اون واسه مسابقه قبوله یا باید تاپیک شعر و ادبیات باشه ؟ آره قبوله ولی خب ممکنه ادبی باشه بهتر باشه دیگه. سارا جوایزش چیه ؟ امتیاز اسپم نکن دخترجون 8 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ خو این که خوشحالی داره که چرا ناراحتی ؟ آخه نوشته هام غم انگیزه 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ آره قبوله ولی خب ممکنه ادبی باشه بهتر باشه دیگه. امتیاز اسپم نکن دخترجون من به عنوان ناظر ارشد مسابقه خودم رو منسوب میکنم 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ آخه نوشته هام غم انگیزه خوشبحالت حداقل از تو غم انگیزه ، نم که ادبی ندارم ، همش خاطره خنده داره :icon_pf (34): سارا میشه از تاپیمون نفرستیم اما شعر یا متن از خودمون باشه؟ 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ من به عنوان ناظر ارشد مسابقه خودم رو منسوب میکنم این که گفتی نقشش چیه اونوقت ؟ 5 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ نمیخوام اسپم کنم ولی.... سارا اون پروفتو باز کن کارت دارم حوصله پ خ کردنم ندارماااا گفته باشم:icon_razz: 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ سارا میشه از تاپیمون نفرستیم اما شعر یا متن از خودمون باشه؟ خب از خودت بنویس بزار تو تاپیکت اونو بفرست.تا زمانی که وقت هست می تونین بنویسین و تو تاپیکتون بزارین. 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ این که گفتی نقشش چیه اونوقت ؟ نقشش اینه آخر مسابقه بهش 5000 امتیاز جایزه میدن منم از تقلب شما ها جلوگیری میکنم 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ من به عنوان ناظر ارشد مسابقه خودم رو منسوب میکنم :banel_smiley_4: نمیخوام اسپم کنم ولی.... سارا اون پروفتو باز کن کارت دارم حوصله پ خ کردنم ندارماااا گفته باشم:icon_razz: پ خ بزن منم حال ندارم پروفمو باز کنم :icon_razz: 7 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ سارا؟؟؟؟ سحر====>>:icon_razz: من کلی شعر سرودم. غزل، قصیده، مثنوی و.... یه مسابقه ام بذارید من اینا رو شرکت بدم خب 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ سارا؟؟؟؟سحر====>>:icon_razz: من کلی شعر سرودم. غزل، قصیده، مثنوی و.... یه مسابقه ام بذارید من اینا رو شرکت بدم خب بعد از این می زاریم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ آره این پیشنهاد خیلی خوبه. اجرا میشه من اسپم میکنم چون حقمه باهات حرف بزنم کی پروفتو بستی ؟ چرا ؟؟؟ بخدا حالا که دیدم سر درد شدم نمیدونم چرا من طاقتشو ندارم بهم رحم کن ساراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا عشقم بازش کن خواهش میکنم جون فاطمه 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده